FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - SEPSI 1-2

„Am avut noroc” » Reacția lui Bernd Storck, după ce Sepsi a tremurat cu Gloria Buzău

Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, foto: Facebook Sepsi OSK +26   FOTO
Bernd Storck, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, foto: Facebook Sepsi OSK

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2024 22:27 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 22:27

Gloria Buzău - Sepsi 1-2. Bernd Storck (61 de ani), antrenorul covăsnenilor, a tras primele concluzii după succesul echipei sale. Sepsi a câștigat primele două meciuri din Superliga, însă a avut mari emoții în meciul din deplasare cu nou-promovata din Buzău.

Sepsi a condus cu 2-0, însă a fost la un pas de a pierde 2 puncte importante la ultima fază. Ricardo Matos (24 de ani) a marcat golul egalizator pentru Gloria, însă reușita a fost anulată de VAR din cauza unui ofsaid.

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a fost surprins de reporterul GSP în momentele de agonie, atunci când reușita era validată, dar și în cele de extaz, atunci când golul a fost anulat.

Bernd Storck, după Gloria Buzău - Sepsi 1-2: „Trebuie să învățăm să reacționăm”

„Cred că am jucat fantastic în prima repriză. Nu le-am dat nicio șansă adversarilor să înscrie. Am avut șansa să înscriem al treilea gol.

+21 FOTO

Adversarul a facut schimbări și nu am știut să reacționăm. Ei sunt foarte puternici. Le-am spus jucătorilor că ei sunt o echipă puternică. În final am avut noroc că a fost ofsaid (n.r. la golul anulat al Glorie Buzău).

Trebuie să învățăm să reacționăm când adversarul face schimbări. Eu nu sunt pe teren. Avem un spirit bun de echipă, avem jucători buni pe bancă. În Cupă vor avea șansa și ceilalți să joace. Mai avem câteva accidentări, sunt mulțumit cu actualul lot pe care îl am.”, a declarat Bernd Storck, la Prima Sport.

Sunt câțiva jucători care încă n-au o mentalitate de învingători. Vin de la Liga 2, trebuie să crească nivelul. Am arătat altfel în repriza a doua, am fost mult mai direcți, am dus mingea mai repede la poartă.
Băieții de pe bancă au intrat foarte bine, am pus presiune pe adversar, ne-am creat câteva ocazii bune. La ultima fază puteam egala, dar am înțeles că a fost ofsaid. Știam ce ne așteaptă, le-am zis băieților că Sepsi e una dintre echipele puternice ale campionatului. Poate am început fricoși, dar am dat mai mult la 0-2, atunci când nu mai aveam nimic de pierdut.

E o lecție, așa trebuie să tratăm toate meciurile de acasă, cum ne-am comportat în repriza a doua. Trebuie să fim agresivi, să ne batem pentru fiecare minge. Nu avem nimic de pierdut. Lotul este complet, mâine se mai întâmplă niște mutări, sper să se realizeze. Doar să aducem jucătorii care au venit mai târziu la un nivel bun fizic

- Andrei Prepeliță, antrenorul Gloriei Buzău, după eșecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close