FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Bolohan, Coman si directorul sportiv Sorin Vadana, vor fi judecati astazi de Comisia de Disciplina a FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2007 00:00

Egalul din meciul cu Gloria a inflamat serios spiritele in tabara clujeana. "Studentii" l-au acuzat pe centralul intilnirii, Cristian Balaj, ca la faza premergatoare golului nu le-a acordat o lovitura libera in jumatatea de teren a oaspetilor. Dintre jucatori, cei mai vehementi au fost mijlocasii Mugur Bolohan si Gigel Coman, aflati pe banca in acel moment.

Balaj le-a aratat imediat cartonasul rosu la amindoi si a notat in raport ca eliminarile au survenit in urma unor injurii aduse la adresa centralului. Directorul sportiv, Sorin Vadana, a ripostat si el de pe banca si a fost notat de asemenea in raportul de joc.

Vadana va reprezenta "sepcile rosii" la sedinta Comisiei de Disciplina a FRF si se gindeste sa-l recuze pe Balaj. "Bolohan si Coman vor fi automat suspendati pentru cartonasele rosii primite. Cred ca vor lua cel putin doua etape si probabil vor fi si amendati. Trebuie sa ma prezint si eu la comisie pentru ca Balaj a mentionat in raport ca i-am cerut sa arbitreze corect. Ma intreb, oare am facut ceva deplasat? Chiar am avut un comportament corect si decent. Pina miine (n.r. azi) ma decid daca o sa-l recuz sau nu", a spus Vadana.

Amendati de club
Jucatorii Mugur Bolohan si Gigel Coman vor fi amendati, conform regulamentului de ordine interioara al clubului, pentru cartonasele rosii primite simbata. "Cei doi se vor supune regulamentului intern. Vor fi amendati", a divulgat directorul general, Alin Banceu. Penalizarea maxima la "U" pentru primirea gratuita a unui cartonas rosu, este de 2.000 de dolari.

"Putem crea o surpriza"
Desi echipa a acumulat doar 3 puncte in sapte etape, oficialii Universitatii se asteapta la un rezultat pozitiv etapa viitoare in "stefan cel Mare". "Putem crea o surpriza. Daca nu am crede intr-un rezultat pozitiv nu ar avea rost sa mai mergem", a spus vicepresedintele Radu Constantea. "Mergem la Dinamo ca la un oricare alt meci, cu gindul sa scoatem un rezultat bun", a adaugat directorul general, Alin Banceu.

Incerti
Fundasul Bogdan Ungurusan si atacantul Sandu Negrean au sanse foarte mici sa evolueze duminica cu Dinamo. Primul a suferit o plaga la nivelul scalpului, iar ex-bistriteanul a suferit o contuzie puternica simbata, chiar in meciul cu fosta sa echipa. Altfel, mijlocasul Laurentiu Bus si-a scos gipsul, dupa ce acum doua saptamini a suferit, la antrenament, o fractura a osului astragal de la glezna.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează