FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Valeriu Iftime, despre mai mulți patroni din fotbalul nostru: „Becali are ceva uman în el, chiar dacă e violent în limbaj” + „Pe el îl compătimesc!”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2024, 10:47 / Actualizat joi, 19 septembrie 2024 15:05

Valeriu Iftime (64 de ani), patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre patronii din fotbalul românesc, despre relațiile pe care le are cu aceștia, în special cu Gigi Becali, cel care i-a cumpărat cei mai mulți fotbaliști de la echipă în ultimii ani.

- Cum vă plasați față de ceilalți patroni din fotbalul românesc? Cu care credeți să vă asemănați?
- Ne-am întâlnit odată toți când ne-a invitat domnul Iorgulescu. Nu pot să spun că am o zonă în care sunt ca dumnealor. Am ceva din domnul Becali de a reacționa la cald foarte repede.

- Vă place sau nu Becali? Unora le place, altora nu.
- Mie-mi place domnul Becali. Are ceva uman în el! Dar să nu intri în relații financiare cu dumnealui, să nu te contrezi cu dumnealui. E destul de violent în limbaj. Dar în zona asta religioasă are o căldură umană specială.

- Un om cu suflet.
- Exact, exact. Mulți oameni spun: „Ce, domnule? Stai de vorbă cu domnul Becali?!”. Nu-i deloc așa. Domnul Becali are ceva special. După care am ceva analitic din domnul Rotaru. El mi se părea foarte atent, foarte analitic. Are tot felul de lucruri care le poziționează. Cred că știu ceva din domnul Șucu. El fiind corporatist. În rest, nu mă regăsesc. Nu mă regăsesc cu cel de la Cluj.

- L-ați cunoscut?
- L-am văzut o singură dată pe Nelu Varga. Pe domnul Mititelu eu îl compătimesc, dar am vorbit de două ori. Mi se pare că pune extrem de mult suflet. Aici e o chestiune pe care trebuie să o decriptăm mult mai greu. Adică nu poți să spui Mititelu. Cheltuie foarte mulți bani.

- Aici aveți dreptate.
- Pune un suflet fantastic. Adică mi se pare că acolo e o chestie de management în Craiova, să nu poți uni cele două forțe, care sunt foarte greu de unit, dar să nu unești cele două forțe, să faci o superechipă acolo... E a lor, intern... Pe domnul Mititelu îl apreciez.

- Dar cel mai mult cu cine ați vorbit?
- Cu domnul Becali, doar la telefon.

- Vă face și morală sau vă ascultă?
- Încerca să facă mișto de mine când eram pe ultimul loc. Avem discuții când mai aveam câte un fotbalist, dar eu îl duceam în zona cu Învierea de apoi.

- Sunteți un tip religios?
- De vreo 15 ani mă duc la Sfânta Liturghie în fiecare duminică. Dar nu sunt la nivelul dumnealui.

Urmărește aici toată emisiunea cu Valeriu Iftime

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
mafa
mafa  •  19 Septembrie 2024, 20:21

Tocmai am citar un articol mai sus de asta cum ca Dioszegi a declarat in presa din Ungaria ca a primit doar 40% din transferul lui Stefanescu si ca *** nu mai raspunde la telefon !!...pe urma, citesc, ca vine Iftimie si spune ca are suflet !!...de berbec.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c0ncret
c0ncret  •  19 Septembrie 2024, 20:19
Postat de valentindragobete pe 19 Septembrie 2024, 14:17

Băi concrețelă, ce blaturi sa facă cineva cu o echipa care-i ciuca bătăilor ? Tu, afară de frustrare mai și gândești puțin ? Uau, scuză-mă că te-am bănuit că ai avea cea ce se cheamă facultatea superioara a creierului omenesc, am uitat că n-ai cu ce !

Bai *** nu am alte asteptari de la tine. Un raspuns absolut normal de la un habarnist in ale fotbalului. Hai sa iti desenez: din 28 de meciuri directe in total, FC Botosani are 1 singur succes impotriva *** fcsb-ist. E Botosani ciuca batailor in general? Da. Cu toate astea, a incurcat insa de nenumarate ori rivalele fcfcsb? Da. Deci iata ca daca vor, pot, pentru ca nu e imposibil sa joci fotbal cand vrei. In meciurile contra bercenarilor insa se vede din minutul 1 ca nu vor. Bine, unul ca tine nici daca nu ar mai avea de ales, nu ar recunoaste evidenta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aspida
aspida  •  19 Septembrie 2024, 15:48

Urat, Andrei, urat !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează