FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cătălin Cîrjan a făcut impresie la debutul la Dinamo, iar un nume mare pariază pe el: „Jucător rar! Nu oricine poate să facă asta”

Cătălin Cîrjan a debutat cu gol la Dinamo, în eșecul cu CFR Cluj / FOTO: Ionuț Iordache (GSP) +49   FOTO
Cătălin Cîrjan a debutat cu gol la Dinamo, în eșecul cu CFR Cluj / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 20:54 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 23:17

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, în care a analizat în amănunt plusurile și minusurile remarcate la Dinamo în eșecul cu CFR Cluj, 2-3, legenda dinamovistă Gică Mihali a ținut să evidențieze execuția rafinată pe care Cătălin Cîrjan a avut-o la reușita de 2-0 din Gruia.

Cîrjan, cândva o mare speranță a fotbalului românesc, și-a propus să se reinventeze la Dinamo după aventura neconvingătoare de la rivala Rapid.

Prima apariție oficială a acestuia în tricoul roș-albilor a fost una încurajatoare pentru suporteri. Mijlocașul ofensiv de 21 de ani a înscris elegant cu CFR, după ce l-a ridiculizat pe Kresic și a finalizat printr-o „scăriță” de efect.

Gică Mihali, la superlativ despre Cătălin Cîrjan: „Execuție de jucător rar, nu oricine poate să dea așa”

Fost campion cu Dinamo, Gică Mihali a fost profund impresionat de bagajul tehnic descoperit la Cîrjan, chiar dacă fotbalistul a dispărut treptat din joc după golul din minutul 14.

„Golul lui Cîrjan este de atacant de superclasă, nu oricine poate să dea așa. Toți dau dreapta-stânga, dau în portar, dar el a avut o execuție cu sânge rece, a băgat piciorul sub minge și a dat «scăriță».

Sper să mai aibă și continuitate, pentru că am înțeles că aici va avea posibilitatea să joace meci de meci. Trebuie să și demonstreze acest talent pe care-l are. Dar a fost o execuție de jucător rar, de atacant pursânge, nu oricine poate să reușească asta.

A avut o execuție extraordinară și sper să o țină tot așa, îi așteaptă meciuri multe și complicate de acum încolo”, a declarat Mihali, în dialog cu GSP.ro.

Ce-mi place e că Dinamo a început să dea credit tinerilor, văd că sunt foarte mulți jucători tineri români. Am înțeles că vor să mai aducă 2-3 jucători. Au adus tineri talentați, dar le mai trebuie vreo doi fotbaliști cu experiență mare. Cred că au nevoie de un fundaș central și de un atacant central.

- Gheorghe Mihali, fost campion cu Dinamo

Zeljko Kopic: „La ce calitate are, vreau ca Cătălin Cărjan să controleze jocul 90 de minute”

Zeljko Kopic, tehnicianul lui Dinamo, își pune toată încrederea în Cătălin Cîrjan și nădăjduiește că mijlocașul va avea o influență chiar mai mare asupra jocurilor.

„Au intrat jucători tineri. Vrem să-i dezvoltăm, să le oferim încredere. Am încredere deplină în ei.

Cîrjan a fost bun, cu câteva momente excelente. Când am decis alături de club să-l aducem, știam că are o astfel de calitate. Trebuie să lucreze de la zi la zi, la ce calitate are vreau să controleze jocul 90 de minute, să fie tot timpul la balon, dar asta va veni cu timpul”, a afirmat antrenorul croat, imediat după înfrângerea cu CFR.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CFR Cluj - FC Botoșani, în etapa #7 din Superliga » Pauză în Gruia. Duel palid în prima repriză
Superliga
CFR Cluj - FC Botoșani, în etapa #7 din Superliga » Pauză în Gruia. Duel palid în prima repriză
Rezultate și clasament în Liga 2 » Voluntari a învins-o clar pe Corvinul. Etapa #4 se încheie cu FC Argeș - Csikszereda
Liga 2
Rezultate și clasament în Liga 2 » Voluntari a învins-o clar pe Corvinul. Etapa #4 se încheie cu FC Argeș - Csikszereda
Lando Norris îl bate pe Max Verstappen chiar la el acasă și amenință prima poziție a clasamentului
Formula 1
Lando Norris îl bate pe Max Verstappen chiar la el acasă și amenință prima poziție a clasamentului

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  17 Iulie 2024, 22:45

Succes in continuare!

unurtr
unurtr  •  17 Iulie 2024, 15:06

A fost aruncat ca o măsea stricată de FC Rapid 1923 după ce a jucat în doar 19 meciuri din care doar 9 meciuri ca titular și a reușit 1 pasă decisivă și 0 goluri, dar aici va arăta cu cine este cu adevărat!

elgabri
elgabri  •  16 Iulie 2024, 23:56

Poate sa i iasa doar celui care l a adus ca de dat cu parerea e gratis si e liber ;)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează