FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 4-1

După două goluri superbe în două etape, Cătălin Cîrjan îi înțeapă pe cei de la Rapid: „De asta nu am putut să cresc”

Cătălin Cîrjan, mijlocaș ofensiv la Dinamo
Cătălin Cîrjan, mijlocaș ofensiv la Dinamo

Articol de , , - Publicat luni, 22 iulie 2024 00:27 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 00:53

Cătălin Cîrjan (21 ani) a reușit un gol magnific în Dinamo - Petrolul 4-1, izbutind să marcheze și în prima etapă de Superligă (2-3 cu CFR Cluj). La flash-interviul de după partidă, acesta a accentuat importanța minutelor pe care le primește în tricoul „câinilor”, în antiteză cu ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la Rapid.

Crescut la juniorii celor de la Arsenal, fiind primit chiar de Mikel Arteta și la antrenamentele primei echipe, Cîrjan a început sezonul ca titular la Rapid, însă a evoluat foarte puțin după aceea. Nu a reușit să marcheze în 19 partide pentru trupa alb-vișinie, însă a făcut-o de două ori deja pentru Dinamo.

VIDEO. Cătălin Cîrjan: „Cel mai important lucru pentru un jucător de 21 ani este să joace”

„Suntem foarte bucuroși, a fost o victorie muncită. Foarte multe persoane au spus că iar ne vom bate la retrogradare, că suntem o echipă mică, însă am demonstrat în această seară că avem valoare și putem prinde play-off-ul. Mă simt foarte bine la Dinamo, joc meci de meci, cel mai important lucru pentru un jucător de 21 ani. Anul trecut nu am avut meciuri în picioare, de asta nu am putut să cresc.

A fost dificil pentru Dinamo anul trecut, au jucat barajul. Noi ne-am pregătit foarte bine, avem un lot foarte bun: jucătorii cu experiență îi ajută pe cei tineri, care au foame de rezultate. A fost un an greu pentru mine, însă am muncit foarte mult. M-am antrenat atât separat, cât și cu echipa. Sunt bucuros că acum pot să joc și să îmi arăt valoarea”, a declarat Cîrjan după victoria cu Petrolul, prima din acest sezon pentru dinamoviști.

Pentru Dinamo, urmează partida din deplasare cu Sepsi (sâmbătă, 27 iulie, ora 22:00).

Ne doream mai mult și de la primul meci, însă suntem foarte bucuroși că am câștigat astăzi. Vom crește de la meci la meci, sunt sigur de asta. Cheia succesului e să fim aproape unii de alții, de suporteri, să ne susținem meci de meci.

Sunt sigur că vom face rezultate extraordinare. Cred că ne putem bate la play-off, sigur. Suporterii își doresc să revină Dinamo, ne dorim din suflet să ajungem în play-off.

- Cătălin Cîrjan, mijlocaș Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Superliga
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (19)
gado
gado  •  23 Iulie 2024, 20:10

Carjan a inceput sa aiba glas dupa cele 2 goluri pentru Dinamo.. Rapid l-a adus in tara, la Rapid a avut sanse, a fost titular la inceput de campionat, dar nu a confirmat .. poate spune el de ce .. Ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa aiba continuitate cu jocuri bune in campionat .. Are numai 21 ani si (daca este atent si munceste mai mult) poate insemna ceva pentru fotbalul romanesc .. chiar daca a avut accidentari grave la ambii genunchi .. pentru ca talent are . Poate ar trebui sa fie mai modest ...

atthur
atthur  •  23 Iulie 2024, 12:01
Postat de golf_club pe 22 Iulie 2024, 10:53

Dar ti-ai gasit totusi timp sa comentezi aici, fara sa vezi golurile? Interesanta alegere...

Golurile le-am văzut la stiri și, pentru mine, sunt departe de a fi "superbe"...!!!...

racetrack
racetrack  •  22 Iulie 2024, 18:17
Postat de Sadikul_ pe 22 Iulie 2024, 10:24

Rapid avea echipa mult mai buna decat Dinamo ...La Dinamo merge ...Si Sorescu era nr 1 la Dinamo, de cand a plecat nu-si gaeste locul !

Sigur, asa e, la Rapid avea imediat inlocuitor. Dar si la Rapid, daca ar fi debutat cu gol ca la Dinamo, si apoi iar gol etapa viitoare, ar fi avut postul asigurat. Problema e ca el la inceputul campionatului trecut a fost bagat la fel de mult, dar n-a facut nimic, si si-a pierdut postul de titular, unde contribuie bineinteles exact ce spui tu, anume ca la Rapid avea cine sa-l inlocuiasca mintenas.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează