FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACTE

Fost jucător la Dinamo, contracte de 15 milioane de lei cu Primăria Sectorului 5! Soția lui e angajata lui Cristian Popescu Piedone + A plecat cu scandal, după ce a împrumutat bani pentru ruletă de la colegi

Cătălin Samoilă,  contracte de 15 milioane de lei cu Primăria Sectorului 5
Cătălin Samoilă, contracte de 15 milioane de lei cu Primăria Sectorului 5

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 18:39 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 20:00

Firma lui Cătălin Samoilă (34 de ani), fost portar în prima divizie, cu 5 meciuri la Dinamo, are contracte de 15 milioane de lei cu Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone. Soția fostului fotbalist lucrează în Primărie.

O investigație Hotnews dezvăluie că, în perioada 2021-2024, două dintre companiile municipale ale Primăriei Sectorului 5 au avut contracte în valoare de aproape 15 milioane de lei cu firma SBA Total Small Bussines Advanced, care-i aparține lui Cătălin Ilie Samoilă, acesta fiind acționar unic.

Soția lui, Alexandra Samoilă, este purtător de cuvânt în Primăria Sectorului 5.

Domnii arbitri decid cine retrogradează?!
EDITORIAL
Domnii arbitri decid cine retrogradează?!

Fost portar la Dinamo, contracte de 15 milioane de lei cu Primăria Sectorului 5

În acea perioadă, potrivit sursei citate, firma fostului portar a primit mai multe contracte cu primăria lui Cristian Popescu Piedone, fie prin licitație, fie prin procedură simplificată.

Prin contractele câștigate de firma fostului jucător de la Dinamo se numără:

  • Contract prestări servicii de dezvoltare modul pentru gestionarea notificărilor și alarmelor în masă prin e-mail-uri și SMS-uri în cadrul sistemului pentru digitalizarea managementului operațional al societății Salubrizare Sector 5 SA - 688.000 de lei, fără TV
  • Contract prestări servicii de implementare și dezvoltare sistem pentru digitalizarea managementului operațional al societății Salubrizare Sector 5 SA - 2.573.900 lei fără TVA
  • Contract pentru achiziția unui sistem inteligent de monitorizare pentru utilajele/autovehiculele deținute de INFRASTRUCTURA S5 SA - 307.551 lei fără TVA
  • Contract pentru servicii de mentenanță sistem inteligent de monitorizare utilaje/autoturisme, atribuit de Salubrizare Sector 5 - 209.300 lei fără TVA.
  • Contract pentru achiziția unui Sistem inteligent de monitorizare pentru utilajele/autoturismele deținute de SALUBRIZARE SECTOR 5 SA - 979.897 lei fără TVA
+14 FOTO

Cine e Cătălin Samoilă

Cătălin Samoilă și-a început cariera de fotbalist profesionist în 2007, la Progresul. Au urmat echipe precum Sportul, Concordia, Luceafărul și U Cluj. În septembrie 2013 ajungea la Dinamo II, iar pe 21 mai 2014, în ultima etapă a sezonului, debuta pentru „câini”, într-un FC Botoșani - Dinamo 1-2.

Sezonului 2014 - 2015 l-a început ca titular la Dinamo, dar după 3 etape a fost scos din echipă de antrenorul Flavius Stoican. A mai prins un meci în Cupă, în septembrie 2014, iar în ianuarie 2015 pleca. A mai jucat la Metalul Reșița, Sportul Snagov și Agropoli (Italia), club de la care s-a retras în vara lui 2018.

Samoilă a plecat cu scandal de la Dinamo

Plecarea portarului de la Dinamo a fost una cu scandal, potrivit Libertatea, după ce a provocat o ceartă în vestiar.

„Samoilă a luat bani cu împrumut de la Alexe şi Matei şi i-a jucat la ruletă. Este înnebunit după cazinouri şi îşi pierde toţi banii pe acolo. Am înţeles că a luat vreo 8.000 de lei. Ăştia doi, păgubiţii, l-au păsuit ce l-au păsuit, apoi, văzând că n-au cum să-şi scoată banii, s-au dus la conducere, la Anghelache şi au făcut scandal. De aceea i-a fost reziliat contractul lui Samoilă, fiindcă nimeni nu l-ar mai fi vrut în vestiar.

A fost văzut când îl căuta pe la facultate pe Anghelache. De ce credeţi că făcea asta? Era «sifonul» lui Anghelache şi a crezut că asta ar putea să-l salveze, dar l-au dat afară! Şi-a făcut-o cu mâna lui” au dezvăluit sursele Libertatea.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul
REZULTATE ANALIZE
Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul
Dumitru Dragomir, vehement după arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Hațegan a primit ordin! Toată lumea vrea să se salveze Dinamo”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Dumitru Dragomir, vehement după arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Hațegan a primit ordin! Toată lumea vrea să se salveze Dinamo”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
demolarii
demolarii  •  15 Aprilie 2024, 23:10

Vedeți ce impresar a avut. Mai ale în România contează impresarul nu echipa.

bozo76
bozo76  •  15 Aprilie 2024, 23:10

Da" poza nu nevasta-sa nu aveti?!

antishtoia
antishtoia  •  15 Aprilie 2024, 22:50
Postat de Alex90o pe 15 Aprilie 2024, 20:07

A învățat de la ăla cu permisul luat de la ucraineni

Despre ala nu se spune nimic. Despre duhovnicul neamului, nimic de rau, numai de bine. Doar despre ce nu este rosu-albastru si nu stie de "omenii".

Vezi toate comentariile (13)
Comentează