FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 12:00

Golgeterul Florinel Coman (26 de ani) pleacă sigur în vară de la FCSB. Gigi Becali (65 de ani), patronul roș-albaștrilor, a anunțat faptul că extrema liderului s-a înțeles cu noua echipă: Al Duhail din Qatar.

Până ca sezonul să se termine, iar mutarea să se oficializeze, un alt jucător al celor de la FCSB care a ajuns pe aceeași filieră în Qatar a povestit ce a găsit acolo. În 2015, Claudiu Keșeru a plecat pentru 2,7 milioane de euro la Al Gharafa.

„Acolo am făcut cea mai lungă vizită medicală, cinci ore! Cinci ore... Dar n-am găsit profesionalismul la care mă așteptam. Am dat zece goluri în zece meciuri și-am vrut să plec, că venea Campionatul European”, spune Keșeru.

VIDEO. Keșeru: „Pentru mine, Qatar a fost o lecție! Totul era pe tavă!”

Fostul atacant a detaliat la „Prietenii lui Ovidiu” ce a găsit acolo.

Jucătorii aveau calități fizice bune, mentale, dar nu veneau la antrenament. Începea meciul cu 1-0 de la adversari. Străinii făceau diferența. Toate antrenamentele erau după șapte seara”.

+45 FOTO

Apoi a dezvăluit de ce condiții a avut parte. „Stăteam într-o casă cu zece mii de euro chiria. Incredibil! Când am ajuns acolo aveam șofer. Nu trebuia să fac nimic.

Ulterior am renunțat la el. Mi-am luat permisul acolo. A fost o lecție! Opus de toate principiile să faci tu cu mâna ta... Acolo totul era pe tavă, a fost ciudat”, a dezvăluit Claudiu.

Acum toate stadioanele au sistem climatizat, dar n-are cine să le folosească. Trei mii de oameni în cel mai bun caz la meciuri

Claudiu Keșeru, fost internațional

Ce spune Florinel Coman despre plecare: „Sunt bărbat, îmi asum totul”

„Mă gândesc să plec, am o vârstă, 26 de ani. Am avut oferte în trecut, din păcate nu am reușit să plec. Nu am ce să fac, trebuie să iau decizia”, a spus Florinel.

El a ținut să adauge: „Sunt bărbat, îmi asum totul pentru familia mea și toți de lângă mine. Nu mă interesează ce se vorbește, am văzut ce s-a vorbit în studio la Digi. Am crezut că sare în aer studioul. Niște... nu știu. Voiam să le spun mai multe, dar mă stăpânesc”.

Al Duhail i-ar fi pregătit un contract întins pe 4 ani, cu un salariu de două milioane de dolari anual, plus eventuale bonusuri. Dacă și-ar duce contractul la capăt, Coman s-ar alege cu minimum 8 milioane de dolari.

FCSB - RAPID » Duelul singurelor echipe din România care s-au întâlnit în istorie în cinci competiții majore diferite!

Match Quiz FCSB - Rapid

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
FCSB
Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
Doi rapidiști, OUT pentru derby-ul cu FCSB » Bogdan Lobonț: „Decizia a fost luată înainte să fiu instalat”
FCSB - RAPID
Doi rapidiști, OUT pentru derby-ul cu FCSB » Bogdan Lobonț: „Decizia a fost luată înainte să fiu instalat”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
borabora
borabora  •  24 Aprilie 2024, 23:15

Isi asuma? E barbat. Pai cu permisul cumparat pe net de la ucrainieni cum isi asuma ? Pentru asta unii au cazier (daca iau cu suspendare ). Mai bine ca l-au prins ca poate omora sau ranea pe cineva si facea puscarie. Sau si mai mare ghinion era sa ramana el schilod. A avut Dzeu mila de el si patronul FCSB-ist. Poate da si el un gol la Euro.

grassu_46
grassu_46  •  21 Aprilie 2024, 08:40

BRAVO COMAN fotbal nu joci toata viata,dar banii ai nevoie toata viata,e contract care poti trai bine tot restul vieti

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  20 Aprilie 2024, 19:31
Postat de hannah.robinson pe 20 Aprilie 2024, 15:15

In Qatar nu e bun permisul De Ucraina?

pai si in Romania este bun permisulk de ucraina. nu au putut demonstra autoritatile romane ca nu ar fi bun permisul.deci este bun.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează