FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

FOTO Ce s-a întâmplat imediat după Dinamo - FCSB » Reacție neașteptată a fanilor dinamoviști

Articol de , - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 22:08 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 23:17

Peste 45.000 de spectatori au urmărit cu sufletul la gură derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 0-2. Reporterii GSP au surprins ce s-a petrecut la Arena Națională, imediat după fluierul final al „centralului” Marian Barbu.

Duelul dintre Dinamo și FCSB a avut de toate. Nelipsitele ironii între galerii, scenografii deosebite și momente de fotbal bun.

Suporterii dinamoviști au fost mai gălăgioși în debutul înfruntării, dar golul spectaculos semnat de Daniel Bîrligea, o „foarfecă” laterală”, a tăiat elanul „câinilor” din peluză.

Ce s-a întâmplat pe Arena Națională, imediat după Dinamo - FCSB

Golul de 2-0 marcat de Musi în prelungirile partidei a adus o reacție neașteptată. Chiar dacă mai erau de jucat câteva minute, suporterii dinamoviști au început să părăsească tribunele. Rivalii de la FCSB au însoțit momentul cu scandarea: „Plecați acasă!”.

Inclusiv suporteri din PCH au plecat și nu au așteptat să își salute favoriții.

Fotbaliștii dinamoviștii erau descumpăniți, acoperindu-și fețele cu mâinile sau întinși pe gazon, după 90 de minute în care nu s-au ridicat nici pe departe la nivelul unui derby.

Zeljko Kopic și-a chemat elevii la centrul terenului, pentru o mică ședință. În tot acest timp, sărbătoarea s-a mutat la peluza opusă. Fotbaliștii campioanei au mers să celebreze dulcele triumf în fața celor peste 5.500 de ultrași din Peluza Nord. Jucătorii roș-albaștrilor au cântat braț la braț alături de suporterii energizați de-a binelea de victorie. „Acasă sau deplasare, călcăm totul în picioare” e refrenul favorit.

+2 FOTO

William Baeten a mers în tribună pentru a-și saluta fostul antrenor, pe Giovanni Costantino, prezent la disputa de pe Arena Națională.

La polul opus, după un scurt rendez-vous cu propriii suporteri, elevii lui Kopic părăsesc terenul cu capetele plecate.

Numărul oficial al fanilor prezenți pe Arena Națională a fost de 45469.

GALERIE FOTO Toate mesajele și ironiile afișate de galerii la derby-ul Dinamo - FCSB: „Circul Stelelor”

+28 FOTO

FCSB, peste Dinamo în clasament

Datorită victoriei din derby, FCSB a ajuns la 19 puncte și urcă pe loc de play-off, chiar în fața marii rivale Dinamo.

Runda viitoare, formația antrenată de Charalambous și Pintilii are un nou derby, acasă, cu Rapid. Dinamo se deplasează pe terenul lui FC Hermannstadt.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează