FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO / EXCLUSIV „Lamentabil, ne-am făcut de rușine!” » Ce se întâmplă la Sepsi? Dezvăluiri din club despre excluderile făcute de Bernd Storck: „I-am amendat!”

Bernd Storck nu acceptă indisciplina la clubul său / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +49   FOTO
Bernd Storck nu acceptă indisciplina la clubul său / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat marti, 20 august 2024 11:38 / Actualizat marti, 20 august 2024 12:45

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, se declară profund dezamăgit de atitudinea afișată de covăsneni în înfrângerea cu Universitatea Cluj, 0-3. Într-o intervenție la GSP Live, oficialul a comentat și tensiunile din sânul lotului, în contextul în care Bernd Storck a exclus doi oameni de bază înaintea deplasării de luni, pe Niczuly și pe Ninaj.

Sepsi a făcut cel mai slab meci al sezonului și a pierdut la scor de neprezentare în fața „șepcilor roșii”, bifând astfel cel de-al doilea eșec consecutiv în Superligă, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Hadnagy i-a taxat pe fotbaliștii lui Storck.

VIDEO. Attila Hadnagy, după U Cluj - Sepsi 3-0: „Ne-am prezentat lamentabil, ne-am făcut de rușine!”

„N-a funcționat nimic, asta e problema mare. Ne-am prezentat lamentabil! Din păcate, ne-am făcut de rușine. Explicații putem găsi oricând atunci când n-ai rezultate, nu e prima oară.

Nu prea câștigăm ultimele meciuri, iar asta e o problemă. Luăm goluri în fiecare meci, unul, două, trei. Ne-am creat singuri probleme cu U Cluj, ne-au dat goluri pe contraatac. Nici atitudine nu am văzut la jucători, nici agresivitate, nimic, nimic! Ieri (n.r. - luni) nu am văzut nimic. Ne-am prezentat ca o echipă care se bate la retrogradare.

Așteptam să avem mai multe puncte... Nu m-a surprins că am pierdut cu U Cluj, pentru că nu am avut atitudine deloc”, a declarat Hadnagy la GSP Live.

După acest meci cu U Cluj, mi-e frică de orice echipă, sincer. Mi-e frică în special de jocul nostru. Nu am arătat bine, trebuie să ne revenim. E nevoie să strângem rândurile, trebuie neapărat să câștigăm cu Slobozia!

- Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

Despre conflictul Niczuly - Ninaj: „Nu a dat bine în fața suporterilor, au fost amendați ambii jucători!”

În decurs de o săptămână, clubul din Covasna a trecut prin două momente tensionate, de fiecare dată de natură disciplinară. Înaintea meciului cu CSU Craiova (1-2), Bernd Storck i-a exclus din lot pe Kevin Varga și pe Akos Kecskes, Branislav Ninaj și Roland Niczuly având ulterior aceeași „soartă”. Cum comentează Hadnagy măsurile dure luate de tehnicianul neamț?

+44 FOTO

„Ce pot să zic e că noi, conducerea, nu suntem în fiecare zi în vestiar. Vestiarul e al antrenorului.

Ce am văzut noi... Mai erau vreo două minute din meciul cu Craiova, atunci a fost un conflict între Ninaj și Roli (n.r. Roland Niczuly). Pentru mine, ca fost jucător, consider că e OK, înseamnă că îți pasă de rezultat, îți pasă de atitudine și poate că de asta s-au certat. Chiar n-am făcut un mare tam-tam.

Dar în fața suporterilor nu a fost bine. I-am și amendat, au fost amendați ambii jucători. Mai departe, a depins de antrenor. Altceva nu avem ce să facem, nu ne băgăm peste antrenor. Eu zic că n-a fost mare lucru. Într-un fel, e bine că le pasă de rezultat. Pe de altă parte, nu a dat bine.

Noi i-am amendat, dar faptul că au fost excluși e decizia antrenorului. Clubul a fost informat, am vorbit cu antrenorul și normal că am respectat decizia lui. Cum am zis, nu ne băgăm peste antrenor”, a punctat Hadnagy, la GSP Live.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  21 August 2024, 07:37

Ca orice padure Szepszi are uscaturi, una fiind chiar liliputanul Niczuly care în mod normal n ar fi facut nici măcar un duș în prima liga dat fiind criteriile de selecție pentru un portar decent .Dar taticul foarte implicat i a asigurat tot suportul si bineînteles si statutul de titular. Dat fiind acest lucru ,,micuțul " căpitan și a luat viteză si a inceput să și jignesca la greu colegii că deh , când ești mințit ca ești înalt ajungi sa crezi si tu asta . Și ce sa vezi s a gasit unul sa i arate că e mic pitic si sa i dea si un pic de na na. Las că ajunge el președinte, căci tăticul ,,veghează" P.S. Când îl vad pe micuț că iese pe centrari părăsind linistea si siguranța liniei porții am senzatia ca vad un Volkswagen cu numere de Covasna pe un bulevard din Craiova semnalizând la stânga si facând la dreapta . Hajra ,hajra....

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  21 August 2024, 07:01

Cu plecarea lu' Stefanescu si aducerea in locul lui a NIMANUI, echipa parca nu mai conteaza in teren. Un meci mai slab decat cel cu U eu inca n-am vazut. A lipsit cam tot ce inseamna fotbal; claritatea in joc, determinarea, precizia paselor... Trebuia sa se faca loc pentru altii care joaca fotbal si in grupul primelor 6...

csaba
csaba  •  20 August 2024, 16:58

Cu părere de rău, dacă Sepsi nu schimbă urgent antrenorul german se va bate la retrogradare, când echipa este împotriva antrenorului acolo nu se poate face nimic, o fi neamțul exigent dar când exagerezi totul se duce de râpă!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează