FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-2

Adrian Șut, întrebat frontal: „Pleci de la FCSB?”

Adrian Șut, după CFR Cluj - FCSB 2-2 +13   FOTO
Adrian Șut, după CFR Cluj - FCSB 2-2

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 23:29 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 04:44

Adrian Șut, 25 de ani, a comentat remiza cu CFR Cluj, scor 2-2, meci în care a fost integralist.

FCSB a revenit de la 0-2 în Gruia și a obținut 1 punct prețios pe terenul uneia dintre rivalele la titlu.

„Este un punct meritat, dacă analizăm puteam chiar să câștigăm meciul. Trebuia să fim puțin mai atenți la golurile primite, au fost primite destul de ușor.

Încercăm să avem posesia, să ne impunem stilul la fiecare meci. Uneori ne iese, alteori nu. Ne bucurăm că am reușit să revenim de la 0-2, cred că am dat dovadă de caracter, că suntem o echipă puternică”, a comentat Adrian Șut la finalul partidei.

+8 FOTO

Adrian Șut, după CFR Cluj - FCSB 2-2: „Până acum ne-am concentrat foarte mult pe Europa”

Șut simte că parcursul european a dăunat rezultatelor înregistrate de FCSB în campionat. Totuși, se arată încrezător că el și colegii lui vor recupera handicapul față de primele clasate:

Până acum ne-am concentrat foarte mult pe Europa, a fost principalul obiectiv. Încercăm să o reglăm în campionat, ne vom concentra mult mai mult. De la meci la meci va fi mult mai bine, cu siguranță o să ajungem unde ne dorim, pe primul loc.

Suntem fericiți, a fost obiectivul nostru să ne calificăm într-o cupă europeană. Vom juca din 3 în 3 zile, dar chiar dacă este greu, trebuie să ne pregătim. Echipele mari joacă din 3 în 3 zile”.

Rămâne Adrian Șut la FCSB? „La un moment dat, fiecare jucător își dorește o provocare nouă”

Șut a comentat și despre posibilitatea de a pleca de la FCSB. Pe numele lui au venit oferte din zona Golfului, posibil Qatar, și din Turcia, Besiktas fiind interesată de serviciile lui.

„Gândul meu este aici, o sa dau tot ce am mai bun atât timp cât sunt aici. Atât timp cat se bazează lumea pe mine, o să dau tot ce am mai bun pentru a face echipa mândră, pentru a-mi ajuta colegii și a obține rezultatele dorite.

La un moment dat, fiecare jucător își dorește o provocare nouă, să prindă un transfer, dar eu ma concentrez 100% cât sunt aici să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa să atingem obiectivele impuse de către club”, a afirmat Șut.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
stefanf78
stefanf78  •  16 Septembrie 2024, 10:49
Postat de mario_rdfe_ pe 16 Septembrie 2024, 00:04

Bai sut, bai baiatule..cata minte sa ai ? Cfr a luat 2 goluri pe doua greseli catastrofale in aparare...ca nu ati fi marcat 2 zile daca se juca...iar tu vii si te plangi ca trebuia sa fiti mai atenti ca ati luat 2 goluri usor. Ba nene, stiam de popica, tavita, miculescu, ca nu au o treaba in fata microfonului, dar nu stiam de tine...desi trebuia sa imi dau seama dupa fata aia inteligenta !

Jignești aiurea… Cele două goluri ale CFRului tot pe greșeli catastrofale în apărare au fost înscrise, fără greșeli nu se înscrie în fotbal.

Van_Basten
Van_Basten  •  16 Septembrie 2024, 10:07

El saracul ar pleca dar la ce joaca si ce declaratii face, nu prea are sanse. Poate prin liga B din Qatar. Acolo s-ar descurca.

sughibughi
sughibughi  •  16 Septembrie 2024, 07:21

unde sa plece si amaratu asta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează