FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-2

EXCLUSIV Balaj, supărat după ce CFR a ratat victoria cu FCSB: „Am gestionat greșit acel 2-0 și i-am băgat în meci. La final, se bucurau de parcă ar fi câștigat”

Cristi Balaj // FOTO: Imago +13   FOTO
Cristi Balaj // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 14:18 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 16:06

Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a analizat prestația din derby-ul cu FCSB, terminat 2-2. Și spune că este nemulțumit de faptul că echipa lui Dan Petrescu a scăpat victoria deși a avut 2-0.

CFR Cluj a irosit o șansă importantă în derby-ul etapei a 9-a. A condus-o pe FCSB cu 2-0, din minutul 59, dar a fost egalată pe final. Iar Cristi Balaj spune că este nemulțumit de ce s-a întâmplat în ultimele minute și că nu se aștepta ca echipa lui să scape victorie. Acesta însă a fost mai ponderat decât patronul Ioan Varga.

Concluziile lui Cristi Balaj după CFR Cluj – FCSB 2-2: „I-am băgat în meci”

„Sunt trist! Aveam jocul în mână. Am marcat două goluri din acțiuni frumoase și lucrate, nu au fost goluri întâmplătoare. Așa a fost și în meciul cu Farul, dar atunci lucrurile au stat diferit la final.

Până atunci, FCSB nu punea presiune. Acea posesie sterilă nu ne deranja. Nimeni nu anticipa ce urma să se întâmple. Practic, am făcut cadou acele două goluri.

Am gestionat greșit acel 2-0 și suntem nemulțumiți! Cum se spune, i-am băgat în meci. Partida se desfășura ca altele în care am avut 2-0 și am câștigat. Acum trebuie să mergem mai departe, să gestionăm situația. Egalul e diferit pentru echipa care egalează față de echipa care a egalat. Cei de la FCSB s-au bucurat mult mai mult, de parcă ar fi câștigat. Nici ei nu se așteptau la acest rezultat.

A fost ca și cum au fost două meciuri diferite în unul singur. Au fost momente bune de joc din partea ambelor formații, iar uneori parcă ne era frică unii de ceilalți. Per total, noi suntem mai nemulțumiți. Am avut 2-0, iar pe lângă cele două goluri, FCSB a mai avut o singură ocazie. E vorba de acel șut al lui Octavian Popescu, respins de Popa. În rest, nu a avut alte șanse. Dar la fotbal se poate întâmpla orice, nu avem ce face.

Până acum, având în vedere că nu jucăm în Conference League și că am pierdut două meciuri, mai ales cel cu U Cluj, pot spune că nu sunt mulțumit! Dar trebuie să ținem cont și de faptul că am avut mulți jucători accidentați. Poate că echipa de start ar fi arătat diferit dacă nu erau probleme”, a spus Cristi Balaj pentru Gazeta Sporturilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
tictictic
tictictic  •  17 Septembrie 2024, 15:07

Am vizionat meciul la televizor. Am ramas surprins de reactia de bucurie a tribunelor din Gruia la ambele goluri marcate de Steaua (eu asa ii zic), desi teoretic era teren ostil. Balaj n-are decat sa bata campii cat il tine limita dintre propria constiinta si gradul de obiectivitate, inteligenta si stima de el insusi; insa s-a vazut clar si limpede ca mai nimeni dintre clujenii prezenti duminica seara in tribunele din Gruia nu erau suporteri cheferisti, dimpotriva! Ce inca nu vrea sa admita Balaj, e ca Steaua (eu asa ii zic) vinde si atrage pe toate stadioanele din tara si din lume milioane de fani si de suporteri; chefereul si daca ar castiga inca 10 campionate la rand va ramane exact asa cum a si fost de la infiintarea lui si cum este si astazi: NIMENI...:)

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Septembrie 2024, 21:20

Poza cu tov. balaj ar merita sa fie pe coperta revistei "Foamea" !! ;)))

dorelus
dorelus  •  16 Septembrie 2024, 16:23

Domnule Balaj, se bucurau așa cum au simțit ei s-o facă, încă o dată nu sunt FCSB - ist deloc dară atâta prostie care reiese din declarațiile și faptele vostre, ale celor de la CFR, sincer mai rar. Au fost vremuri în care erați mai obiectivi, acum vă tot lamentati, mergeți la Ierusalim este un loc pantru asta... Ați pus antrenor căruia nu-i place spectacolul fotbalistic, puteți să ne spuneți care-i sunt meritele pentru care l-ați adus? (nu începeți cu titluri, pentru că la noi titlurile nu prea au de-a face cu sportul).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează