FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // VIDEO+FOTO Gafă incredibilă: Dan Petrescu, unchiul Scrooge de la CFR Cluj! Clubul din Gruia i-a pus căciulă de noapte în timpul conferinței :D

Dan Petrescu „transformat” de ardeleni în Ebenezer Scrooge, protagonistul romanului „O poveste de Crăciun” a lui Charles Dickens. +3   FOTO
Dan Petrescu „transformat” de ardeleni în Ebenezer Scrooge, protagonistul romanului „O poveste de Crăciun” a lui Charles Dickens.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 13:48

Gafă colosală a celor de la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB! Imediat după ce Dan Petrescu a început conferința de presă, pe transmisiunea live antrenorul campioanei a fost trollat din greșeală de propriul club!


Mai exact, în timpul live-ului de pe facebook, pe capul lui Dan Petrescu apărea o căciulă de noapte și semnul sforăitor „Zzz”, ca și cum antrenorul ațipise în post de plictiseală. Totul a ținut câteva zeci de secunde, după care transmisiunea a fost oprită de urgență. 

Cum a fost posibil? Angajatul ardelenilor care s-a ocupat de transmiterea conferinței a declanșat din greșeală unul dintre filtrele care pot fi activate în timpul live-urilor cu telefonul. 

Din dreapta lui Petrescu, ofițerul de presă al lui CFR Cluj, Oana Sabău, a fost avertizată de eroare și făcea semne disperate omului cu telefonul pentru a opri transmisiunea. Și ea a primit o porție de trolling cu căciula. :D

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB // Campioana salută delegarea lui Istvan Kovacs: „Foarte bun!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (22)
mosvasile
mosvasile  •  13 Aprilie 2019, 12:08

Dar ce ziceti de declaratia lui MM Stoica-prin care isi atribuie lui, meritul de a fi castigat campionatul cu Unirea Urziceni?O fi stiind el ceva!Si poate ca asa se explica si de ce GG il considera de neinlocuit la fcsb!

blatistu49
blatistu49  •  12 Aprilie 2019, 18:11

succes FCSB u victorie

cfrinho
cfrinho  •  12 Aprilie 2019, 17:41

La cati "prieteni" are Danut la CFR nu m-ar surprinde ca greseala sa fie putin mai intentionata decat se crede. :))) In afara de *** lui de incredere Mara si Bilasco nu prea e inghitit de nimeni la Cluj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează