FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2024 17:32 / Actualizat marti, 28 mai 2024 20:35

CFR Cluj a primit interdicție la transferuri! Ardelenii nu pot legitima jucători în acest moment, după ce FIFA a anunțat că fosta campioană a României nu poate semna jucători în următoarele trei perioade de mercato.

Dan Petrescu (56 de ani) a primit o veste proastă. FIFA a anunțat pe site-ul oficial faptul că ardelenii au primit pe 24 mai o interdicție la transferuri, valabilă pentru următoarele trei perioade de mercato. Motivul este reprezentat de unele diferențe de calcul în cazul „Emmanuel Yeboah”, potrivit Antena Sport.

FCU Craiova și-a prezentat noul antrenor: Marius Croitoru! Mutarea a fost anunțată de GSP acum două săptămâni
FCU CRAIOVA
FCU Craiova și-a prezentat noul antrenor: Marius Croitoru! Mutarea a fost anunțată de GSP acum două săptămâni

CFR Cluj a primit interdicție la transferuri

Clujenii trebuie să plătească 100.000 de euro pentru a debloca situația. În momentul în care va face această plată, clubul lui Ioan Varga va putea să transfere jucători după 3 zile. Aceeași situație este și în cazul Petrolului, clubul ploieștean fiind pedepsit pentru o datorie de 54.000 de euro pentru transferul kosovarului Albin Berisha.

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Emmanuel Yeboah, foto: Imago Images

Yeboah a părăsit-o pe CFR Cluj în august 2023 și a semnat cu Brondby, formație din Danemarca. Ardelenii au primit 1,8 millioane de euro în schimbul atacantului de 21 de ani.

Emmanuel Yeboah s-a arătat încântat, la acea vreme, de transferul la Brondby, ocupanta locului 2 din Danemarca.

„Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun.

Ca echipă, cred că putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ și lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambițioasă și curioasă să învăț. Așadar, aștept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă și staff-ul de antrenori, apoi abia aștept să intru pe teren și să joc în fața fanilor”, spunea Yeboah, conform site-ului oficial al danezilor.

Yeboah, cotat de site-ul Transfermarkt la 1 milion de euro, nu s-a impus însă în Danemarca. A jucat un singur meci, fiind mai mult rezervă sau în afara lotului.

CFR Cluj - își respectă Dan Petrescu blazonul european?

Ardelenii au avut un reviriment extraordinar pe final de play-off, cu victorii pe linie în retur. Astfel, „feroviarii” și-au asigurat „argintul” în Superligă și vor evolua în turul doi de Conference League, competiție unde au ajuns în primăvara europeană acum două sezoane, fiind eliminați de Lazio.

Echipa „Bursucului” va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru turul doi, care va avea loc pe 18 iunie. Partidele, la fel ca în cazul Corvinului, se vor disputa pe 11 și 18 iulie. CFR va fi favorită cu majoritatea formațiilor, singurele nume care ar putea să le pună probleme ardelenilor fiind Neftchi Baku sau Akademia Puskas.

  • Elfsborg (Suedia)
  • Cherno More Varna (Bulgaria)
  • Connah's Quay (Țara Galilor)
  • Progres Niederkorn (Luxemburg)
  • Transinvest Vilnius (Lituania)
  • Neftchi Baku (Azerbaidjan)
  • Akademia Puskas (Ungaria)
  • Crusaders (Irlanda de Nord)
  • Tirana KF (Albania)

Turul doi preliminar se va stabili pe 19 iunie, iar partidele vor avea loc pe 25 iunie și 1 august.

VIDEO. Răzvan Lucescu îi face RMN-ul lui Alex Mitriță: „Nu știe să lupte, lăsa capul în pământ, dar e imprevizibil și supertalentat”

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (28)
csaba
csaba  •  29 Mai 2024, 15:27

Am o propunere, scoateți toate echipele din Ardeal din superliga, de unde super nu înțeleg, dar așa nu o să mai aveți ocazia de a vă bucura când o echipă are probleme, dar plângeți pe umerii lui Dinamo că nu poate evolua în cupele europene, cum să ajungă în cupe când de trei ani este salvat de polițiști de la retrogradare!

Ernest20
Ernest20  •  29 Mai 2024, 13:04

Măi Romeo Ene -redactor GSP și autor al articolului „Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri ” , SĂ MORI TU CĂ CFR Cluj A PRIMIT INTERDICȚE LA TRANSFERURI din cauza lui Yeboah ??? Chiar nu vă e jenă sa scrieți tâmpenii ???

Doru.S
Doru.S  •  29 Mai 2024, 09:10
Postat de Chris.Dumi pe 28 Mai 2024, 21:17

Cu ce să greseasca jucatorul? A ales oferta care a primit-o de la un club din esalonul al doilea. Sa ne intelegem Danemarca nu are un super campionat. Locul al doilea poate fi insa o echipa buna. Silkeborg , spaima Fcsb-ului de regula e pe locul 3 sau 4. Daca a primit salariu bun, cluburile s-au inteles, care e problema?

N-am spus ca obligatoriu a gresit Yeboah, pe el l-a interesat sa mearga in Vest, are si salariu de 5 ori mai mare decat la CFR, probabil orice jucator din Romania s-ar fi dus. Ce era sa zica Yeboah ca mai bine asteapta o oferta din Asia sau Arabia? Normal ca s-a dus la mai bine. Ca nu e bine el dpv fotbalistic asta e alta problema, in niciun caz a CFR-ului

Vezi toate comentariile (28)
Comentează