FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mutarea verii în Superliga! Louis Munteanu poate semna în următoarele ore: „Acord cu clubul”

Louis Munteanu e dorit la FCSB // FOTO: Imago
Louis Munteanu e dorit la FCSB // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 13:30 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 16:30

CFR Cluj ar putea prezenta cel târziu mâine transferul lui Louis Munteanu, 22 de ani, atacantul Fiorentinei. Fotbalistul a fost pe lista de priorități a lui Gigi Becali (FCSB) și Dan Șucu (Rapid), însă Nelu Varga s-a mișcat inteligent și ardelenii sunt foarte aproape să dea marea lovitură. Patronul ardelenilor a ajuns la un acord cu gruparea din Toscana, mai sunt de stabilit detaliile cu fotbalistul.

Ceea ce nu au reușit FCSB și Rapid este foarte aproape să rezolve CFR Cluj. Dan Petrescu poate avea sub comanda lui un fotbalist dorit de granzii Ligii 1. Louis Munteanu, 22 de ani, poate fi prezentat în următoarele ore de gruparea din Gruia.

Nelu Varga a reușit să ajungă la un numitor comun cu Fiorentina în privința mutării, mai sunt de stabilit detaliile contractuale cu jucătorul. Și astfel el să vină de urgență la Cluj pentru a se alătura lotului lui Dan Petrescu.

Louis Munteanu ar fi pe același post cu Daniel Bîrligea, și el un jucător atractiv pentru echipele din străinătate, chiar și pentru cele din Bundesliga, așa cum GSP a anunțat anterior. Totuși, atacantul Fiorentinei ar putea evolua și extremă stânga, așa cum a mai evoluat și la Farul. Dan Petrescu l-a folosit pe Kamara în duelul cu Dinamo pe acest post.

Nelu Varga pentru GSP.ro: „Sunt șanse de 60-40 la sută în acest moment. Cu clubul ne-am înțeles în principiu”. Ce alt atacant mai vine

„Am pornit de la 30-70 la sută în privința șanselor de reușită a transferului lui Louis Munteanu. Să spunem că azi, când vorbim, suntem undeva la 60-40 la sută. Până mâine (n.red. miercuri) sperăm să avem un răspuns concret.

În principiu, cu clubul ne-am pus de acord. Dar mai avem de rezolvat cu jucătorul, să vedem detalii, durată, salariu, tot ce trebuie.

Nu este ușor, să știți, să discuți despre un astfel de transfer. Da, dorim doi atacanți în total, unul este Louis Munteanu. Un altul este un fotbalist din Europa. Nu vă pot spune numele, dar vă dați seama că Dan Petrescu dorește doar calitate”, a reacționat Nelu Varga pentru GSP.ro.

1,8milioane de euro este cota lui Munteanu conform transfermarkt

12goluri în 36 de meciuri a strâns Louis Munteanu ediția trecută pentru Farul, acolo unde a fost împrumutat de Fiorentina, mai având și 5 assist-uri

Italienii nu văd ca Munteanu să aibă viitor imediat la Fiorentina: ”Este puțin probabil să rămână la echipă!”

Louis Munteanu s-a întors la Fiorentina în această vară și a început pregătirea alături de echipa viola, sub conducerea lui Raffaele Palladino. Românul a evoluat și în amicalul dintre Fiorentina și echipa U19 a clubului, scor 5-2, și chiar a reușit să marcheze un gol.

Mutarea verii în Superliga! Louis Munteanu poate semna în următoarele ore: „Acord cu clubul”
Louis Munteanu, foto: Instagram

Totuși, peninsularii au admis că sunt șanse foarte mici să fie păstrat în lotul Fiorentinei pentru noul sezon din Serie A.

„Munteanu a început din nou pregătirea cu Fiorentina, dar este puțin probabil ca el să rămână la echipă. Palladino are însă responsabilitatea de a-i evalua pe tinerii jucători înainte ca oficialii clubului să miște pe piața transferurilor”, au scris italienii de la Firenze Viola.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Superliga
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Stranieri
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!
Campionate
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (57)
rav410wrc
rav410wrc  •  18 Iulie 2024, 20:47
Postat de Independentul pe 18 Iulie 2024, 16:52

zzzz===fudula din Arad=))))) mare consumator de pufuleti,branza si masline

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Independentul
Independentul  •  18 Iulie 2024, 16:52
Postat de rav410wrc pe 18 Iulie 2024, 16:40

Pe Repetentu' l-a parasit pana si somnul ... ;))) Bine ca mai ai inca, "vestele alb rosu" ca sa-ti tina de cald noaptea, cand iti hodinesti socotitoarea !! :)))

zzzz===fudula din Arad=))))) mare consumator de pufuleti,branza si masline

rav410wrc
rav410wrc  •  18 Iulie 2024, 16:41
Postat de Independentul pe 18 Iulie 2024, 15:13

fudula din harad -iar te tradeaza socotitoarea=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))eu nu do

Firicele, ai vrut sa ne canti ceva ?! ... re mi fa sol la si do !? :))) Repetentule, du-te la scoala !! ;)))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează