FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj face un nou transfer important! Francezii anunță mutarea de ultim moment: „Va semna, așa cum am anunțat”

Virgiliu Postolachi (24 ani) va semna cu CFR Cluj, experiența acestuia în Hexagon ajungând la final, după un singur an. Sursă foto: Imago +50   FOTO
Virgiliu Postolachi (24 ani) va semna cu CFR Cluj, experiența acestuia în Hexagon ajungând la final, după un singur an. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2024 09:33 / Actualizat joi, 25 iulie 2024 12:08

Virgiliu Postolachi (24 ani) va semna cu CFR Cluj, experiența acestuia în Hexagon ajungând la final, după un singur an.

În vara anului trecut, internaționalul moldovean s-a transferat de la UTA Arad la Grenoble, reușind trei goluri în stagiunea precedentă de Ligue 2. Echipa sa a terminat pe locul 11, peste formații precum Bordeaux sau Bastia.

Virgiliu Postolachi va semna cu CFR Cluj

Jurnalistul român Emanuel Roșu a anunțat mutarea, iar detaliile au venit de la un jurnalist francez. „Virgiliu Postolachi va semna cu CFR Cluj. Transferul se va face în schimbul sumei de 200.000 euro. Acesta a petrecut un singur an la Grenoble”, a anunțat Frederic Sougey pe pagina de X.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, acesta este cotat la 500.000 euro.

Originar din Edineț, Republica Moldova, Virgiliu Postolachi s-a mutat în Franța la vârsta de doi ani, făcându-și junioratul la PSG. După experiențe la a doua echipă a parizienilor, la Lille B și în Belgia, la Mouscron, dar și la Vendyssel. În vara lui 2022, a ajuns la UTA Arad, având un sezon prolific pentru „textiliști”.

În stagiunea 2022-2023, acesta a reușit 14 goluri și trei pase decisive în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai arădenilor. S-a transferat la Grenoble pentru 300.000 euro, însă se pare că va reveni în Superligă, la CFR Cluj.

+45 FOTO

În acest moment, Dan Petrescu se bazează pe doi atacanți autentici: Daniel Bîrligea și Peter Michael. După remiza din Giulești, scor 2-2, „Bursucul” și-a manifestat dorința de a mai întări efectivul, în vederea participării în trei competiții distincte: Superliga, Cupa României și Conference League.

„Nu știu care e situația lui Louis Munteanu, o să mai caut jucători să ne întărim, dar preferam să fie după o victorie”, declara Dan Petrescu.

În această seară, CFR Cluj va porni în aventura europeană, urmând să joace împotriva celor de la Neman Grodno (ora 20:30). În weekend, aceștia vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova în Liga 1 (duminică, 28 iulie, ora 22:00).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
Sportfans
Sportfans  •  25 Iulie 2024, 11:00

Cfr va face un transfer important....omul care unge turnichetii de pe Etihad!....Frate ce se aude cu transferurile Fasolezilor???

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  25 Iulie 2024, 10:13

Curios caz baiatul asta. Foarte talentat, a pierdut timp osciland intre a juca pentru una din cele 2 tari romanesti, nu a vrut sa ramana la UTA desi se potrivea perfect acolo... Inca e tanar, dar fotbalul n-asteapta pe nimeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează