FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Louis Munteanu, prezentat oficial astăzi » Așa arată noul CFR Cluj: cum se transformă echipa după venirea atacantului

Louis Munteanu, prezentat oficial la CFR Cluj
Louis Munteanu, prezentat oficial la CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 16:39 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 18:52

CFR Cluj a oficializat azi un transfer spectaculos: atacantul Louis Munteanu (22 de ani) de la Fiorentina. Astfel, echipa lui Dan Petrescu își continuă transformarea și mizează pe tot mai mulți jucători români.

CFR Cluj a migrat în ultima perioadă spre folosirea românilor. Iar acum Dan Petrescu poate alinia o echipă de start cu un număr ridicat de jucători autohtoni, iar aceștia pot reprezenta soluții și pentru echipa națională.

VIDEO. Louis Munteanu, prezentat oficial de CFR Cluj printr-un clip inedit

După ce i-a adus pe Răzvan Sava (ianuarie 2022) și Matei Ilie (septembrie 2023), care s-au impus în echipa de start, CFR Cluj a mai adus acum un alt jucător eligibil pentru regula U21: Louis Munteanu. Iar atacantul de 22 de ani poate reprezenta o soluție și pentru naționala de seniori, nu doar pentru cea de tineret.

Acestora li se adaugă alți doi titulari români, și ei făcând parte din circuitul naționalei: Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea. Astfel, CFR Cluj poate alinia o echipă în care 5 titulari sunt posibile variante pentru națională. Lângă ei mai pot apărea Deac, Artean sau Păun.

Cum ar putea CFR Cluj în acest sezon: Sava – Mogoș, Kresic, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Munteanu

CFR Cluj, rezerve impresionante

După campania din transferuri din această vară, CFR Cluj se poate lăuda cu un lot numeros, clujenii putând alinia două echipe.

CFR 1: Sava – Mogoș, Kresic, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Munteanu
CFR 2: Hindrich – Thaqi, Boben (Bolgado), Ajeti (Graovac, Aussi), Abeid (Rocha) – Fica, Artean, Nkololo – Deac, Michael, Păun (Kamara)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (20)
raspunzel
raspunzel  •  01 August 2024, 11:33
Postat de Independentul pe 31 Iulie 2024, 19:52

Stapanul tau ,cel machidon ,a fost umilit,uita te mai sus - FIERBE))))))

Noi saptamana viitoare avem iarasi meci in preliminariile UCL ....voi inca aveti emotii cu valorile alea din Belarus :)))) Apropo...ai aflat ca pe locul 2 din Belarus i-au eliminat La Fiorita ( aia din San Marino care sunt mai slabi decat Virtus) ...ca sa intelegi valoarea acelui 0-0 scos de voi cu Grodno :)))))

armand
armand  •  01 August 2024, 11:31
Postat de Jason pe 01 August 2024, 00:04

ala-i vasluian.

Scuze! Am inteles prost replica colegului de forum Oncica.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  01 August 2024, 00:29

Per ce loc a terminat Faru cu baiatu asta titular? Eu ii doresc noii lui echipe sa termine pe fix acelas loc anul acesta!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează