FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu e nemulțumit: „Ne așteaptă o finală, dar nu bag titularii. O să spuneți că exagerez iar, dar sunt impresionat de Unirea Slobozia”

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2024 20:28 / Actualizat sambata, 10 august 2024 21:43

Înainte de CFR Cluj – Unirea Slobozia (duminică, ora 22:00), Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a vorbit despre problemele pe care le are din cauza programului încărcat.

Între duelurile cu Maccabi Petach Tikva (turul 2 din preliminariile Conference League), CFR Cluj primește vizita nou-promovatei Unirea Slobozia, care are un început bun de sezon. La conferința premergătoare partidei, Dan Petrescu a declarat că se așteaptă la un meci dificil și spune că are bătăi mari de cap pentru că echipa lui joacă din trei în trei zile.

Dan Petrescu prefațează meciul CFR Cluj - Unirea Slobozia: „E o finală, dar nu îmi permit să bag titularii”

„Nu ne permitem să jucăm cu primul 11. Riscăm să pierdem 3-4 jucători. Am făcut un lot mare... E un risc, mi-l asum. Vor fi 10 jucători noi.

Am pierdut ultimele meciuri și sunt foarte dezamăgit. Nu meritam să pierdem, am avut ocazii. E presiune mare pe noi. Am urmărit-o pe Unirea Slobozia și am rămas impresionat. O să spuneți că exagerez iar, dar sunt impresionat de cât de repede a format o echipă. Are 11 jucători noi, iar 9 sunt titulari. Dar când ai timp...

Unirea Slobozia are viteză în atac și stă foarte bine la fazele fixe, acolo unde noi nu mai suntem unde am fost. Iar în atac, Unirea e foarte periculoasă. A bătut Farul și a dominat-o pe Hermannstadt.

Noi călătorim mult, unii jucători rămân aici... Din păcate, ne-am trezit târziu și am făcut două echipe. Iar asta se vede în rezultate. Le-am zis jucătorilor că duminică și joi avem două finale. Sunt conștient că acest meciuri ne pot decide viitorul. Ne-am trezit târziu și nu am putut să amânăm acest meci. Ar fi fost ideal, pentru că aveam mai mult timp. Maccabi are o săptămână să pregătească partida. Și sunt foarte îngrijorat.

La unii se simte oboseala... Chiar dacă lumea spune că e început de sezon, dar nu e normal să nu ai o zi liberă! Nu ai cum să nu lași o zi liberă de o lună și jumătate. Dar nu avem când să o lăsăm. S-au adunat multe meciuri, dar sperăm ca în continuare să nu avem zile libere. Dar e foarte greu să ai rezultate. Să aduni jucători pe grabă... Îmi e foarte greu”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Trebuie ca jucătorii care intră de pe bancă să dea mai mult! Până acum, au dat prea puțin

– Dan Petrescu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ultima oară pe „Dinamo”: tur de onoare cu sicriul lui Gigi Mulțescu » Imagini tulburătoare: fostul lider din anii '80, venit în baston, a izbucnit în lacrimi
Superliga
Ultima oară pe „Dinamo”: tur de onoare cu sicriul lui Gigi Mulțescu » Imagini tulburătoare: fostul lider din anii '80, venit în baston, a izbucnit în lacrimi
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (5)
Dobermannul
Dobermannul  •  11 August 2024, 13:06
Postat de forzzainter pe 10 August 2024, 21:56

Eu chiar nu inteleg dc va mai mirati la declaratiile lu' plangaciosu' asta!!! Peste tot unde a antrenat a fost 0 barat!!! Un golan needucat si atat! Fara sprijin politic de la seful lui Dancu, e zero!!!! Victimizare placuta in continuare nea' mister zero barat!

Si fara ceilalti baieti din sala ... Citat GSP: "IMAGINI INCREDIBILE Medalie de campion pentru interlopi: capi periculoși au sărbătorit titlul câștigat de CFR împreună cu Vasile Dîncu și polițiști" https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/titlul-castigat-de-cfr-sarbatorit-impreuna-cu-interlopi-periculosi-vasile-dincu-si-politisti-567358.html

rav410wrc
rav410wrc  •  11 August 2024, 10:55

"Finala" mamaLigii, KF Radio Erevan Cluj - Unirea Margarina Slobozia !! :)))

sughibughi
sughibughi  •  11 August 2024, 07:28

are dreptate SuperDan

Vezi toate comentariile (5)
Comentează