FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 1-1

VIDEO Căpitanul Rapidului, reacție violentă la adresa arbitrajului din derby-ul cu Dinamo: „A fost o glumă nenorocită”

Christopher Braun, 33 ani, fundașul dreapta al giuleștenilor, a oferit reacții la cald după derby-ul dintre Rapid și Dinamo +44   FOTO
Christopher Braun, 33 ani, fundașul dreapta al giuleștenilor, a oferit reacții la cald după derby-ul dintre Rapid și Dinamo

Articol de , , - Publicat luni, 19 august 2024 10:04 / Actualizat luni, 19 august 2024 17:50

Christopher Braun, 33 ani, fundașul dreapta al giuleștenilor, a oferit reacții la cald după derby-ul dintre Rapid și Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1. Acesta a avut un atac virulent la adresa arbitrajului. Totodată, se arată extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină prima victorie în acest sezon de Superligă.

Iulian Călin a arătat de două ori, cu asistența arbitrajului video, punctul cu var, ambele fiind reușite de la 11 metri de Claudiu Petrila, respectiv Astrit Selmani. A arătat zece cartonașe galbene, dintre care două jucătorilor de pe bancă și unul lui Neil Lennon.

VIDEO. Christopher Braun: „Este dezamăgitor pentru club și pentru noi, însă asta este situația”

„Situația este 50-50. Nu am pierdut «acasă» într-un derby, însă nici nu am reușit să obținem prima victoria. Cred că suntem singura echipă din campionat fără victorie. Este dezamăgitor pentru club și pentru noi, însă asta este situația.

Cred că meritam să câștigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greșeli”, a spus Braun, imediat după partidă.

Cum s-a scris istoria partidei dintre Rapid și Dinamo

Prima repriză a fost una extrem de dură, intrările la limită fiind un lait motiv. În partea a doua, jocul s-a mai animat. În urma unui henț în careu al lui Boateng, „centralul” Iulian Călin a dictat lovitură de la 11 metri, cu ajutorul arbitrajului video.

Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

„Câinii” au reacționat după reușita giuleștenilor, având o ocazie uriașă prin Selmani. În minutul 79, același Selmani a restabilit egalitatea, tot de la punctul cu var.Cu această remiză, Dinamo urcă temporar pe podiumul Superligii, în timp ce Rapidul rămâne fără victorie în acest start de stagiune.

Cred că e al patrulea meci în care conducem cu 1-0. Încă învățăm să gestionăm situația, nu trebuie să mai comitem greșeli, încă suntem departe în acest moment. Nu cred că mai vorbim de adaptare.

Muncim enorm în acest moment, însă avem nevoie și de puțin noroc. Vom continua să muncim, iar prima victorie va veni. Nu cred că putem vorbi despre o criză, am disputat doar șase partide în campionat. Nu vreau să vorbesc despre o criză, ci despre un moment dificil. Trebuie să muncim să ieșim din această pasă.

- Christopher Braun, fundaș Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (17)
creeperno534
creeperno534  •  19 August 2024, 23:05

Penalty clar

cirus11
cirus11  •  19 August 2024, 14:38
Postat de dansy pe 19 August 2024, 12:11

Așa cum am scris ,la aflarea brigăzii de arbitri,Iulian Călin a arbitrat dezastruos și pro Dinamo.Dupa penaltiului acordat ,cu greu, pentru Rapid acesta a dat două galbene inexistente rapidiștilor apoi la un fault clar și dur la Petrila nu a dat nimic.Penaltiul acordat dinamoviștilor a fost ff usor acordat.Regulamentul spune ca ținerea în careu trebuie să fie prelungită ca să dai penalti ori în realitate a fost o ținere scurtă pentru care nu trebuia să se dea penalti.Cu asemenea arbitraje ne întoarcem în anii de dinainte de 1989.Comentatorii comuniști gen Gradinescu ne spune ce pepinieră avea Dinamo înainte de 1989 fără să precizeze cum furau cei de la Dinamo jucătorii altor echipe!

Scurta lunga, tinerea aia a fost facuta fix cand mingea venea spre dinamovist, odata ce vezi reluarea aia pe camera VAR nu ai voie sa nu dai penalty. Simplu. Apoi arbitraj pro-rapidist?? Da galben la Borza care face fault fara treaba cu mingea? Nu da, si dupa 2 min Borza isi permite inca un fault de galben in faza de atac periculos. Sa mai zic de atacul oprit in ultimul minut de frica sa nu dea cumva Dinamo gol pe final si sa iasa scandal??? Nici macar nu sunt dinamovist dar atata manie a persecutiei ca la rapidisti in orice meci nu vezi nicaieri in lume...

1ianuarie
1ianuarie  •  19 August 2024, 13:37
Postat de stefan56 pe 19 August 2024, 11:53

Hallo nu vezi ce penibil esti. Asta nu e fotbal ce voi jucati, echipa de liga 2, vaitati de lipsa lui Sapunaru, e rusine cand asteptati scimbarea de la unul de 40 de ani. Baieti o singura concluzie NU AVETI VALOARE !!!!!

Concluzia ta ar fi că ăilalți au sau doar îți pierzi timpul?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează