FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A analizat Dinamo cu precizie: „Aleargă, se bate, dă replica. Le-a dat jos unora „galoanele”!”. Cine e „Petrache Poenaru” și de ce crede că arbitrii vor respecta mai mult „haita”

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 12:15 / Actualizat luni, 19 august 2024 21:57

Claudiu Vaișcovici, 61 de ani, o voce critică la adresa formației, se integrează în grupul dinamoviștilor satisfăcuți de prestația „câinilor” în startul sezonului și a evidențiat plusurile și minusurile de la echipă. Fosta glorie a roș-albilor are câteva idei interesante!

Dinamo a obținut o remiză în Giulești, scor 1-1, după confruntarea de duminică seară. "Câinii" sunt mulțumiți. Văd cu alți ochi propria echipă, meciul cu Rapid oferindu-le garanția că „haita” poate. Dinamoviștii nu mai vor să stea cu emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării.

Claudiu Vaișcovici despre situația lui Dinamo: „Hai că dacă mai câștigăm două meciuri, nu mai stăm cu emoții la retrogradare"

Claudiu Vaișcovici, 61 de ani, a fost frecvent o voce critică la adresa lui Dinamo. Fost fotbalist în marea echipă a "câinilor" condusă de Mircea Lucescu la finele anilor "80, Cleo a analizat cum merg lucrurile în "haită" în startul sezonului. Cel puțin până la meciurile zilei, formația lui Zeljko Kopic ocupă locul 3 în clasament.

"Testul adevărat va fi în această săptămână cu Craiova (n.red sâmbătă, cu liderul clasamentului, pe teren propriu). Dacă nu pierdem, va fi foarte bine. Totuși, s-a văzut și cu Rapid, jucăm! Jucăm fotbal, domnule.

Făceam o glumă acum câteva zile cu niște amici: "Hai că dacă mai câștigăm vreo două meciuri, nu mai stăm cu emoții la retrogradare!". Mi-a plăcut ce-am văzut și cu Rapid, dar și în alte meciuri. Și cu CFR, la Cluj, am pierdut total nemeritat", a comentat Vaișcovici într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

A analizat Dinamo cu precizie: „Aleargă, se bate, dă replica. Le-a dat jos unora „galoanele”!”. Cine e „Petrache Poenaru” și de ce crede că arbitrii vor respecta mai mult „haita”
Marea echipă a lui Dinamo de la finele anilor ”80

La Cluj, cu CFR, am pierdut nemeritat, nu era fază de penalty. Adversarul s-a dus cu capul foarte jos, eu, ca fundaș, nu trebuie să joc mingea?! Păi când am voie să ridic piciorul?! Așa e la Cluj, la CFR, cu arbitrajul
Claudiu Vaișcovici

Claudiu Vaișcovici, impresionat de Zeljko Kopic: „A făcut curat. Luăm goluri ușor, dar ne batem, avem replică, nu mai picăm!"

Claudiu Vaișcovici a avut cuvinte de apreciere la adresa croatului Zeljko Kopic.

"A făcut curat, a făcut și puțină liniște, erau unii cu <galoanele> pe sus pe acolo, i-a mai domolit. Marcăm meci de meci, foarte important, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare.

Luăm goluri ușor în continuare, dar echipa are potențial. Aleargă, se bate, dă replica. Jucăm bine mereu în a doua repriză, nu mai picăm!

Nu depindem doar de un jucător sau altul. Ai cât de cât bancă. Înainte toți erau o apă și-un pământ, nu făceau toți cât o ceapă degerată", a mai comentat gălățeanul.

Deocamdată, nu avem echipă de play-off. Hai să fim cu capul pe umeri! Mai trebuie construit și trebuie să mai aducem jucători de valoare. OK, este un început, vezi altceva. L-au contestat mulți pe Kopic. Eu am zis de la început că se vede că are calitate și trebuie lăsat să continue
Claudiu Vaișcovici

A analizat Dinamo cu precizie: „Aleargă, se bate, dă replica. Le-a dat jos unora „galoanele”!”. Cine e „Petrache Poenaru” și de ce crede că arbitrii vor respecta mai mult „haita”
Zeljko Kopic

Claudiu Vaișcovici despre ceea ce ar putea urma: „Când vom fi iar forță, arbitrii nu-și vor mai permite să ne ia peste picior"

"Este o diferență mare față de anul trecut. Dacă aveam una-două ocazii pe repriză, cinci în tot meciul. Acum? Jucăm! Asta-mi place, că jucăm. Anul trecut, luam un gol, apoi mai urmau două. Acum, ripostăm, indiferent de echipă, de teren.

I-a trecut și pe unii în plan secund. Pe <Petrache Poenaru>, că așa-i zic eu lui Patriche, îl ține doar în lot și intră la nevoie. Măcar ăla a inventat stiloul, dar al nostru... Și-a adus contribuția cât a putut, cum a putut, indiferent de ocazie, dar Dinamo nu vrea să stea tot timpul la retrogradare

Dacă Dinamo începe să joace, o să vezi că și arbitrii se vor uitat altfel! Când ești modest, îți mai dă și arbitrul în cap. Când o să fim iar forță, nu-și vor mai permite arbitrii să ne ia peste picior", a declarat Vaișcovici.

5meciuri consecutive fără eșec a adunat Dinamo în L1, pierzând doar partida din etapa inaugurală, 2-3 cu CFR Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (6)
Dan19861986
Dan19861986  •  21 August 2024, 17:12
Postat de observator_federal pe 19 August 2024, 16:10

În mod ciudat, GSP a marcat acest articol cu cuvintele cheie (tag-urile pentru indexare Google și pentru clasificarea articolelor pe sait) "Universitatea Craiova" și "CS U Craiova stiri de ultima ora"!! Probabil pentru că GSP crede (sau știe?) că la meciul de sâmbătă cu Craiova se va aplica, cu strictețe, precizarea din titlul articolului: "arbitrii vor respecta mai mult 'haita'”. Păi nici nu ne așteptam la altceva, din moment ce Universitatea Craiova, lidera campionatului, TREBUIE MUSAI să facă urgent un "pas gresit" spre a liniști suflarea fecesebistă din redacții si studiouri TV, dar și de prin LPF/FRF, eAD, CCA (să vedeți cu ce "brigadă" de arbitri+VAR ne pricopsesc...). Băi, dar dacă Mitriță și ai lui NU se dau bătuți, ce o să faceți?

In ultimii 17 ani incepand cu jaful de la meciul cu Urziceni cand arbitrul spaniol le-a dat practic titlul lu MM si Dan Petrescu neacordand cel putin un penalty clar pentru Dinamo si anuland aiurea 2 goluri dinamoviste plus multe alte faze toate 100% judecate pro Urziceni, de la meciul ala Dinamo e furata an de an de arbitri si an de an raportul de greseli pro si contra Dinamo este mereu dezechilibrat grav in directia contra . Asta nu e o chestie zisa de mine ca sunt fan e o statistica usor de gasit daca vrei. Ok deci 17 ani acuma sa spunem ca un copil de 13 ani atunci are acum 30 de ani practic doar cei de 30+ pot spune ca au vazut un Dinamo avantajat de arbitri ori in conditile astea tu ca si suporter al Olgutei si creatiei ei politice nu ai cum sa spui ca te temi de arbitraj cu Dinamo , adica poti sa spui ce vrei : ca nu iti place de ei ca sunt din Bucuresti , ca nu iti plac tricourile, fetele fotbalistilor de acolo si in general ce vrei tu dar ce nu poti sa faci este sa vorbesti de arbitri pentru ca este efectiv ca si cu te-ai plange ca te temi ca o banca care este jefuita saptamanal o sa te fure . In rest numa de bine si sa fie fotbal

Trotsky
Trotsky  •  20 August 2024, 11:46

Anul trecut se termina egal daca nu rata Bani penalti-ul ... Ivan nu a miscat in fata lui Amzar ... si asta se intampla acum un an cu lotul "complet" al lui Burca, aviz amatorilor!

creeperno534
creeperno534  •  19 August 2024, 22:43

Pacat ca nu v-a oprit Olguta in liga 2!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează