FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Violența îl costă din nou! Decizie finală luată de Sepsi, după ce Leo Grozavu a lovit doi jucători

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 13:58 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 14:19

Conducerea lui Sepsi a reacționat în urma evenimentelor întâmplate la nivelul lotului. Gazeta Sporturilor a anunțat în decursul acestei săptămâni că Leo Grozavu a fost implicat în mai multe conflicte cu doi dintre jucătorii săi, Lorand Fulop și Călin Popescu.

  • CONTEXT: După meciul pierdut de Sepsi în campionat cu Poli Iași (1-3), antrenorul Leo Grozavu i-a aplicat un upercut în bărbie lui Călin Popescu, 18 ani - Detalii AICI
  • A doua zi, Grozavu l-a agresat și pe Lorand Fulop (22). „ L-a trântit cu tot cu scaun, l-a lovit și îl trăgea de păr, să îl scoată așa din restaurant. Antrenorul a văzut telefonul pe jos. Era unul scump, de peste 1.000 de euro. L-a luat și l-a spart de perete”, au relatat oameni din preajma echipei - Detalii AICI

Șefii au demarat o anchetă internă și au tras concluziile după cele întâmplate. Așadar, tehnicianul celor de la Sepsi a fost amendat și a primit un ultimatum din partea conducerii. Nu s-a pus problema unei posibile demiteri, asta și pentru că jucătorii și-au arătat susținerea pentru actualul antrenor.

Grozavu, amendat de conducere!

Managerul general al celor de la Sepsi, Cornel Șfaițer, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre cele întâmplate astăzi la club, când a avut loc o ședință la care au participat toți cei din conducerea formației covăsnene: „Am luat act de ultimele informații apărute în spațiul public. Informații referitoare la cele întâmplate în cadrul lotului. Am avut o ședință azi în consilul director, am avut discuții individuale cu băieții, am demarat o anchetă internă și am tras concluziile. 

Jucătorii și-au arătat susținerea și încrederea pentru actualul antrenor de a merge împreună până la capăt. Leo a primit un ultim avertisment din partea conducerii și o amendă conform regulamentului de ordine interioară. Acum în sânul echipei noastre e liniște, ne așteaptă un meci extaordinar de greu și important contra Chindiei. 

Avem mare încredere că echipa va da dovadă de determinare și implicare, cum s-a întâmplat și în Cupa României, la returul cu Poli Iași".

Antecedente pentru Leo Grozavu

În martie 2017, în cadrul meciului Astra - Botoșani 3-0, Leo Grozavu, la acea vreme antrenor al moldovenilor, l-a lovit pe banca de rezerve pe Cătălin Golofca, fotbalist pe care l-a introdus pe teren în minutul 32 și l-a schimbat în minutul 83. Concret, antrenorul botoșănenilor i-a dat jucătorului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia.

Drept urmare, Grozavu a fost atunci sancționat de Comisia de Disciplină: suspendat pentru 2 etape și amendat cu 7500 de lei. La două zile distanță, antrenorul a demisionat de la Botoșani, dar s-a întors după un singur meci.

VIDEO. Leo Grozavu explica lovitura aplicata lui Golofca: „Un singur gest nu ma reprezinta ca om”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

A plecat de la Dinamo și își caută echipă pe internet! Ce calități și-a trecut în profil

Gigi Becali l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf: „Cum ai veni la FCSB?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Iulie 2020, 08:53

Mai angajati-l pe Leo :))

10154781226969402
Mihai Olaeriu  •  11 Iulie 2020, 21:31

Ieșiri animalice ..... o Rușine de “antrenor”, clubul e de vina ca tolerează un așa înapoiat. Jucătorii ar trebui sa îl dea in judecată pe partea civilă ;)

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  11 Iulie 2020, 20:13
Postat de Vlad Rauleac pe 11 Iulie 2020, 17:55

Daca eram in locul jucatorilor, ma duceam in fata condcerii si le ziceam, ori il dati afara ori ma duc la politie si depun plangere penala" , inainte sa se intample ia Botosani, s-a intamplat si la Iasi cu un jucator, pe vremea cand nesimtitul asta era presedinte.

Il mai tin ca nu le arde sa caute antrenor in ajunul finalei cupei. Dar il dau afara sigur dupa ce se termina campionatul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează