FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV GSP a aflat adevărul despre transferul lui Grameni la Rapid! Cât plătește Șucu și ce clauză mai cuprinde înțelegerea

Constantin Grameni / FOTO: Imago
Constantin Grameni / FOTO: Imago

Articol de , - Publicat luni, 09 septembrie 2024 11:29 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 11:45

Rapid a achitat o sumă impresionată pentru a-l aduce în Giulești pe Constantin Grameni (21 de ani) de la Farul Constanța.

Gazeta Sporturilor a aflat că suma reală de transfer plătită de Dan Șucu pentru Grameni a fost de 1.400.000 de euro.

Cât a plătit Rapid pentru transferul lui Constantin Grameni

În plus, Farul Constanța a păstrat și 15% dintr-un potențial viitor transfer al lui Constantin Grameni de la Rapid.

În discuție a fost și varianta ca mai mulți fotbaliști să meargă din Giulești sub comanda lui Gică Hagi, în contul aceluiași transfer. Nu s-a concretizat din cauza salariilor mari pe care Dan Șucu le plătește la Rapid.

Salariilor au împiedicat și venirea lui Denis Haruț, fundașul de la FCSB, sub comanda „Regelui”. Cele două părți au negociat intens, dar nu s-a ajuns la un acord.

Viorel Moldovan: „Poate e mai mult de 400.000 de euro”

Inclusiv Viorel Moldovan, președintele Rapidului, a lăsat să se înțeleagă că Farul a primit mai mult de 400.000 de euro în schimbul lui Grameni.

„Da, am rezolvat cu Grameni. A semnat pe 3 ani de zile. 3 ani plus un an. Nu pot să dau detalii privind suma, sunt confidențiale. Nu am cum să fac afirmații din punct de vedere financiar. Poate e mai mult de 400.000 de euro”, a spus Moldovan, duminică, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport 1.

GSP a aflat adevărul despre transferul lui Grameni la Rapid! Cât plătește Șucu și ce clauză mai cuprinde înțelegerea
Constantin Grameni

Un record de investiție pentru Dan Șucu

Rapid a plătit mai mulți bani, în istoria sa, doar pentru trei jucători, toți aduși în „era” George Copos: Ionuț Mazilu (2006-2007, Sportul Studențesc, 1,5 milioane de euro), Juliano Spadacio (2008-2009, Nacional, 1,5 milioane de euro) și Urko Pardo (2008-2009, Iraklis, 1,5 milione de euro).

De altfel, ținând cont că Farul a păstrat 15% dintr-un viitor transfer al lui Constantin Grameni, sunt șanse mari ca mijlocașul central crescut la Academia Gheorghe Hagi să devină cel mai scump fotbalist din istoria Rapidului.

„Dina” este în acest moment sub comanda lui Daniel Pancu, în cantonamentul naționalei U21 a României. Marți, de la ora 18:00, „tricolorii mici” vor înfrunta Finlanda U21, în campania de calificare la Euro 2025.

Salut, rapidiști! Sunt Dina Grameni și sunt extrem de fericit că am semnat cu Rapid București. De-abia aștept să încep munca în alb și vișiniu și aștept primul meci pe Giulești într-o atmosferă superbă. Hai, Rapid

- Constantin Grameni, primul mesaj pentru giuleșteni

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (14)
gioalen
gioalen  •  09 Septembrie 2024, 19:40

Acel Grameni nu stiu daca facea 400k, daramite 1.4 milioane, sper ca Sucu n-a fost atat de dobitoc sa dea 1.4 milioane.

Normal
Normal  •  09 Septembrie 2024, 18:43

Senzational ! Incredibil ! Extraordinar ! Cum este posibil asa ceva ?!

opinez
opinez  •  09 Septembrie 2024, 18:42

Daca te duci la Sucu si ceri discount 100 RON la o masa te freaca 2h si nu iesi cu 10 RON discount. Dar e mana larga la non-valori, de la o echipa de la care a mai luat non-valori. Asta ma face sa cred 1. ca Sucu e indragostit lulea de Gica si semneaza ca primarul sau 2. da banii unde trebuie ca sa fie bine, ca si Gica da la randul lui si uite asa sa fie bine sa nu fie rau. Sucu daca talent a demonstrat tuturor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează