FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - RAPID, VINERI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos s-a împrumutat la bancă: "Pînă la ora 18:00 aveţi banii!" » Se întoarce Spadacio?

Patronul giuleştenilor pare să fi rezolvat încă o dată problemele financiare ale clubului
Patronul giuleştenilor pare să fi rezolvat încă o dată problemele financiare ale clubului

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 15:06

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat azi că a făcut un nou împrumut la bancă şi jucătorii giuleşteni vor avea salariile în conturi până la ora 18:00.

"Astăzi am făcut un nou împrumut la bancă şi până la ora 18:00 jucătorii vor avea salariile în conturi. Sunt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Nu ştiu exct pe ce lună s-au plătit salariile, nu mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra astăzi în conturi", a spus Copos, conform Mediafax.

Componenţii formaţiei Rapid au refuzat să se antreneze, miercuri seară, la baza Pro Rapid, în semn de protest faţă de neplata salariilor pe ultimele luni.

Protestul de miercuri seară vine după plecarea lui Juliano Spadacio în Brazilia, din aceleaşi motive. Mijlocaşul Juliano Spadacio a plecat, miercuri, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restanţelor salariale pe care FC Rapid le are faţă de el.

UPDATE // Copos vrea daune materiale de la Spadacio dacă Rapid nu ia titlul!

Deşi Rapidul are şanse infime la cîştigarea titlului în Liga 1, Copos spune că ratarea locului 1 îi va aduce mijlocaşului brazilian penalităţi financiare.

"Spadacio a plecat cu nerespectarea clauzelor contractuale. Eu n-am ştiut de acest litigiu, abia alaltăieri (n.r. - marţi) m-a informat domnul Dinu Gheorghe. Oricum, Spadacio, pentru faptul că a plecat de la echipă, va suporta toate consecinţele. Mai mult, noi credem în continuare în şansele la titlu. Iar dacă nu vom reuşi să câştigăm titlul din cauză că el a plecat la mijlocaul campionatului de la echipă îi vom solicitra inclusiv daune materiale. Aşa este normal, pentru că există un contract între noi şi el care trebuie respectat", a mai spus Copos.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
leroiv72
leroiv72  •  22 Aprilie 2011, 16:12

hai sa fim niste buni crestini si sa facem o cheta pt nea' georgica...sa simta si el(pana'n maduva oaselor) sfintele sarbatori de paste...sa fie patruns(de toti microbistii din romania) de atmosfera sfintei sarbatori...donati cate o vela, carma pt bietul om... >:D

radugiuglea
radugiuglea  •  21 Aprilie 2011, 19:50

Domnilor in opinia mea domnul George Copos este un deja clasic patron al Romaniei capitaliste canibaliste.Auzi mentalitate sa-l dea pe Spadacio in judecata ca nu ia Rapid campionatul.Baiatul asta a jucat 93 de partide din 95 posibile pentru Rapid.In opinia mea a jucat peste media campionatului,dar pentru a castiga un titlu mai e nevoie si de un patron care sa vrea asta. De trei ani domnul Copos nu-si mai doreste ca echipa sa se califice in competitiile europene.Asta ar implica investitii in plus:jucatori,un antrenor cu experienta,un stadion care sa satisfaca exigentele europene.Gratis cum vrea dansul nu se poate.La acest nivel daca nu ai bani te retragi.Macar bine ca n-are Maybach!

alpin
alpin  •  21 Aprilie 2011, 16:48

Saptamana trecuta Copos anunta ca s-a imprumutat la banca si a platit toate salariile! Acum, iar plateste salarii?!? Ca saptamana trecuta?!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează