FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cornel Dinu, răspuns în două cuvinte la întrebarea despre Neil Lennon » Hohote de râs în studio: „Dom'ne...”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2024 12:04 / Actualizat miercuri, 29 mai 2024 13:09

Cornel Dinu (75 de ani), fost antrenor cu 5 trofee în palmares, toate cucerite la Dinamo, a fost întrebat despre numirea lui Neil Lennon (52) pe banca Rapidului. „Procurorul” a răspuns cu o replică spumoasă.

Rapid a început sezonul 2023/2024 cu gândul la titlu, sau cel puțin un loc pe podium, dar l-a încheiat în genunchi, pe locul 6, ultimul din play-off.

Pe parcursul play-off-ului, conducerea a decis să-l demită pe antrenorul principal Cristiano Bergodi. Bogdan Lobonț a profitat, a urcat în poziția de A1, dar interimatul i s-a încheiat la finele sezonului.

Dezamăgit de cele întâmplate, acționarul Dan Șucu a ales să angajeze un antrenor străin, pe nord-irlandezul Neil Lennon, câștigător a 11 trofee ca antrenor, 10 dintre ele la Celtic.

Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”
MERCATO
Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”

Cornel Dinu, întrebat despre Neil Lennon: „Pitiți whisky-ul!”

Întrebat la Fanatik despre numirea lui Neil Lennon, fostul antrenor Cornel Dinu, câștigător a 8 titluri cu Dinamo, 6 ca fotbalist, două ca antrenor, a oferit un răspuns spumos: „Pitiți whisky-ul!”.

„Nu, nu, nu. Glumesc”, a adăugat „Procurorul”, dar la insistențele moderatorului, care l-a întrebat dacă Lennon se va mula pe spiritul Rapidului, a răspuns în aceeași notă: „Dom'ne, mi-e să nu-i dea fumul în whisky și să creadă că încă nu-i gata whisky-ul”.

VIDEO. Neil Lennon, antrenorul aflat pe lista Rapidului, filmat beat în 2021

Dinu a făcut o trimitere indirectă la starea în care a fost surprins Neil Lennon în aprilie 2021. Atunci, noul tehnician al Rapidului a fost filmat în stare de ebrietate la un hotel din Carlisle, Anglia.

Filmarea a făcut valuri și pentru că fusese realizată în Anglia. Autoritățile au fost alertate, din moment ce călătoriile transfrontaliere erau interzise în Marea Britanie la acea vreme, în contextul pandemiei de COVID-19.

Polițiștii din Anglia au și demarat o anchetă pentru a lămuri dacă Lennon a încălcat restricțiile anti-COVID, iar în urma investigației s-a constatat că Lennon nu a comis vreo ilegalitate.

Persoana care l-a filmat pe Lennon a fost criticată dur în Marea Britanie, mai ales că la un moment dat îi adresează injurii antrenorului. „Așa ceva nu ar trebui să fie permis, pur și simplu. Este o încălcare completă a vieții sale private”, a comentat Ally McCoist, fost jucător scoțian de fotbal, în prezent analist TV.

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (34)
janus_mirror
janus_mirror  •  31 Mai 2024, 14:30
Postat de aldan pe 29 Mai 2024, 15:54

Bai baieti, fi-ne-ar moderarea de basme, de cand cuvantul "vinu" (cu sau fara Cornwell) reprezinta limbaj vulgar?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

janus_mirror
janus_mirror  •  31 Mai 2024, 00:28
Postat de hanbalist pe 30 Mai 2024, 06:42

Specialisti in ale fotbalului sunt multi ,sa nu ne aducem aminte de KOSICE cu acest antrenor pe banca care gaseste sa faca misto de toti si de el NU,se crede buricul fotbalului el care a avut rezultate remarcabile si sa-l ia cu el pe laudarosul CHIRILA care de asemenea este un antrenor cu rezultate remarcabile(a antrenat numai echipe MARI cu rezultate MICI) nu au nici un drept sa vorbeasca sau sa faca MISTO ca la astea suntem peste toti in lume si de aceea avem rezultate in cupele europene.

In engleza/romana: hand=mana ball=mingie Deci in romana nu exista hanbalist. Exista handbalist iar sportul in romana se cheama handal. Asa cum in romana nu exista optzai. Vine tot din engleza: Off=in afara Side=teren, loc, zona, arie Corect in romana ar trebui sa fie "ofsaid" ca sa scriem cum de aude sau "offside" cum ar fi corect.

janus_mirror
janus_mirror  •  30 Mai 2024, 15:31

Neil Lennon as a coach is a lemon. Sucu took a big gamble on him. Shummy big mouth knows much better the maneaua "Rapid tu esti veata mea mancati-as pruna si sorbiti-as zeama de la ea". Lennon will be fired before Xmas. It takes a drunkard to know a drunkard. Dinu is right.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează