FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Jucătorul Corvinului disputat de forțele din Superligă: „Au oferit 200 și ceva de mii de euro”

Flavius Iacob, pregătindu-se să centreze // sursă foto: Facebook @ FC Corvinul 1921 Hunedoara
Flavius Iacob, pregătindu-se să centreze // sursă foto: Facebook @ FC Corvinul 1921 Hunedoara

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2024 10:59 / Actualizat luni, 29 iulie 2024 12:01

Florin Maxim, 43 de ani, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, a dezvăluit că pe numele fundașului dreapta Flavius Iacob (23) au venit oferte din Superligă.

Corvinul este revelația ultimelor luni în fotbalul românesc. Hunedorenii au câștigat Cupa României din postura de divizionară secundă, au eliminat vicecampioana Ungariei în primul tur preliminar al Europa League, iar în prima manșă a turului secund au remizat cu vicecampioana Croației, Rijeka, scor 0-0.

Parcursul formidabil al Corvinului a făcut ca mulți dintre jucătorii echipei să intre pe radarul formațiilor din Superligă. Atacantul Marius Coman a trecut la Sepsi OSK, iar oferte au venit și pe numele apărătorului dreapta Flavius Iacob, după cum dezvăluie chiar antrenorul echipei.

Flavius Iacob de la Corvinul, disputat de forțele din Superligă: „Au oferit 200 și ceva de mii de euro”

„Au fost niște oferte și acum. Fiind angrenați în cupele europene, sumele care ne-au fost oferite pentru Iacob erau mai mici decât putem noi să aducem prin calificare... (n.r. - din parcursul european).

Ni s-au oferit 200.000, 200 și ceva de mii de euro. E un jucător cu potențial foarte bun pentru echipele bune ale campionatului.

Are o capacitate bună de efort, regenerare după antrenament. La 22-24 de ore după meci, e apt din punct de vedere fizic. E ceva incredibil. Manolache la fel, are capacitate de regenerare foarte bună după joc, își revine foarte ușor”, a afirmat Maxim, conform Fanatik.

Întrebat dacă inclusiv dintre granzii Superligii sunt interesați de Flavius, Maxim a confirmat și a lăsat ușa deschisă pentru un posibil transfer: „Au fost, da. Să mai facă niște meciuri bune, 100% îi va veni rândul să plece”.

Flavius Iacob, jucător evaluat la 300.000 de euro de Transfermarkt, va împlini 24 de ani în finalul lunii octombrie. El a evoluat numai la Corvinul la seniori, fiind piesă de bază în formația lui Florin Maxim, titular în cele 3 meciuri europene ale hunedorenilor în acest sezon.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
Miticuta
Miticuta  •  29 Iulie 2024, 18:03

Dl Hagi, Regele , nu cred că a acceptat , datorita modului cum a fost numit dl Burleanu in functia respectiva. Chiar, de ce nu vine atotputernicul si invicibilul Coldea sa aducă selectioner ? Ce fel de ,,oameni " suntem noi românii ? Folosim pentru viață, oxigen , care e scump, apă care este scumpă, căldură lumină si hrană. Le merităm oare ? Sacrificii nu facem si noi, ca suedezii , ca americanii , ca cehii, si ca alte popoare , care nu stau în genunchi si cu pantalonii lăsați, oricum si oricănd !

Spaima_oilor
Spaima_oilor  •  29 Iulie 2024, 12:01

Decat sa mearga la vreo echipa fara traditie ca Botosani sau fc fcsb 2003, mai bine ramane la Corvinul sau vine la Rapid ca sa isi mentina mentalitatea de campion.

gazistu
gazistu  •  29 Iulie 2024, 11:32

o sa primiti mai mult de 300k pe Iacob, mai ales ca e fundas ofenziv, un fitezist care ajuta si atacul; astia sunt la mare cautare! tineti de pret ca face toti banii!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează