FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI - SEPSI OSK

Prin ce a trecut Cosmin Matei în perioada în care ANAD l-a ținut departe de fotbal: „A fost dificil, m-am antrenat în condiții neprofesioniste”

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 23:31 / Actualizat vineri, 30 august 2024 23:43

Cosmin Matei (32 de ani) a revenit pe gazon în meciul Oțelul Galați - Sepsi OSK (2-0), după ce a obținut din partea Curții de Apel suspendarea executării sancțiunii de 6 luni, stabilită de Comisia Audiere ANAD în dosarul de dopaj deschis în luna martie. De la începutul lunii august până acum 5 zile, mijlocașul ofensiv al covăsnenilor nu a avut nici măcar dreptul să se antreneze. Matei a dezvăluit la finalul înfrângerii cu Oțelul prin ce a trecut în această perioadă.

Cosmin Matei a evidențiat că s-a confruntat cu un moment dificil al carierei sale, deoarece nu a putut nici măcar să se antreneze în condiții profesioniste, însă s-a bucurat de susținerea clubului său în tot acest timp.

Dezvăluirea lui Cosmin Matei după Oțelul Galați - Sepsi OSK 2-0: „A fost o perioadă dificilă”

„Cred că în prima repriză am arătat rău și din punctul de vedere al agresivității. A două repriză am încercat să revenim pe terenul unei echipe care a arătat că știe să se apere și a ținut de rezultat.

Nu cred că sunt eu în măsură să trag concluzia cu privire la evoluția colegilor mei. Trebuie să îmbunătățim totul începând de la atitudine.

A fost o perioadă dificilă. M-am antrenant în niște condiții neprofesioniste. Mă lupt cu toate forțele, mă bucur că am toată susținerea clubului. Pe perioada apelului, am dreptul de a mă antrena și de a juca. Îmi doresc din tot sufletul să primesc (n.r.- ulterior) dreptul de a juca. Am făcut tot ce am putut să îmi demonstrez nevinovăția. Nu a fost nici măcar neatenție.

Toată lumea a fost alături de mine: familie, prieteni și club. Am fost pe sintetic, la sală, cam asta e tot ce ai voie să faci într-o astfel de situație. Nu ai voie nimic altceva legat de sport.

Trebuie să pregătim următorul meci. Trebuie să vină acea foame de rezultate. O echipă puternică trebuie să aibă foame de rezultate, personalitate. Nu să îi fie frică de Oțelul și de FC Argeș”, a declarat Cosmin Matei, la Digi Sport Special, la finalul meciului Oțelul Galați - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează