FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1

Costel Gâlcă știe unde s-a făcut diferența în CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-2: „Atunci s-a schimbat meciul”

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova +50   FOTO
Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2024 00:50 / Actualizat luni, 29 iulie 2024 00:54

CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-2. Costel Gâlcă (52 de ani), antrenorul oltenilor, a oferit prima reacție imediat după succesul echipei sale. Tehnicianul e conștient de faptul că echipa sa mai are mult de lucru pentru a ajunge la nivelul maxim, dar e mulțumit de evoluția jucătorilor.

Craiova a acumulat 7 puncte în primele 3 etape din Superliga. Gâlcă a anunțat după succesul din Gruia faptul că își dorește titlul la Craiova. Se anunță un sezon extrem de atractiv în acest sens, cu foarte multe formații care și-au anunțat intenția de a lupta pentru câștigarea campionatului.

Oltenii se pregătesc în paralel pentru returul cu Maribor, din Conference League. Partida are loc joi, 1 august, de la 20:00.

Costel Gâlcă, după CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-2: „Este abia începutul”

„Știam că va fi foarte greu, am spus asta de la început. Am fost puțin temători, nu ne-am deschis. Meciul s-a schimbat în momentul eliminării. Am avut situații de a face 2-0, fiind chiar aproape de a fi egalați pe contraatac.

Mai avem mult de lucru, mai ales la nivel fizic, însă se văd îmbunătățiri în echipă. Am jucat mult mai sigur în zona centrală, am dat mai multă siguranță echipei și am ajuns în fața porții de mai multe ori. Eu am venit cu gândul de a lupta la titlu. Nu este ușor, este abia începutul”, a declarat Costel Gâlcă, la Prima Sport.

Veneam după o deplasare foarte grea. Trebuia să câștigăm acest meci. E o victorie foarte importantă, știam valoarea CFR-ului.
Nu a fost un meci ușor, în această seară ne bucurăm de victorie. De mâine ne gândim la returul cu Maribor, nu mai avem nimic de pierdut. Trebuie să mergem peste ei.

- Alexandru Mitriță, mijlocașul Universității Craiova

O victorie muncită cu o echipă foarte bună, felicitări colegilor. Ne întoarcem acasă fericiți și pregătiți pentru următorul meci. Nu stăteam prea bine la moral înaintea acestui joc. Pregătim meciul cu Maribor acum, e foarte important pentru noi. N-am început atât de bine campionatul, acum adunăm puncte și asta e important.
Ne trebuie un stadion plin cu Maribor, va fi un infern și pentru ei.

- Alexandru Crețu, mijlocașul Universității Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (11)
brera30
brera30  •  29 Iulie 2024, 14:02
Postat de daniaania pe 29 Iulie 2024, 10:10

Oltenii o echipa slabă....CFR are mulți jucători noi inca și nu au joc împreună.

De aceea nu puteau sa l prinda pe Mitrita, ca erau jucatorii noi....Le a dat Mora, jucator nou, numai exterioare celor de la Cluj. Oshima, jucator nou, le a ascuns obiectul muncii celor de la Cluj. Alergau dupa Mitrita ca sacalii dupa iepure si tot degeaba, nu l prindeau. Paradella, tot jucator nou. Urla frustrarea in voi...

ionica007
ionica007  •  29 Iulie 2024, 13:05
Postat de brera30 pe 29 Iulie 2024, 10:21

Daca nu ai vazut, Paradela ii ia fata lui Kamara, iar Kamara ii aplica un cot in ceafa lui Paradela. Despre cotul in fata lui Koljic si despre lovitura primita de Mitrita in ochi in careul cfr istilor, in urma careia are un hematom, ce zici? E greu de acceptat infrangerea.

...:) Esti din alt film...:) Paradela a faultat clar din punctul meu de vedere, fapt recunoscut si de catre ''specialistii'' din ambele studiouri dupa cum vorbeste lumea...:) Ce meci ai vazut?! P.S. Sincer, am incercat sa revad faza primului galben primit de franar...:) Lipseste cu desavarsire, desi imensa majoritate a microbistilor sunt de acord cu faptul ca acel cartonas a fost dat gratuit...:)

brera30
brera30  •  29 Iulie 2024, 11:32
Postat de vivi.napoca1_ pe 29 Iulie 2024, 01:02

Diferenta a facut- o Barsan, trimisul ciobanului ,și desigur acceptat de Rotaru ,un fel de " valet " al fostului condamnat penal !

Cand va arbitra Kovacs si arbitra intr o singura directie cum era? Kovacs, care are casa la Cluj...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează