FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - PETROLUL

Costel Gâlcă anunță prima decizie pe care o va lua după eliminarea din Europa: „Eu zic cu siguranță”

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 18:06 / Actualizat sambata, 03 august 2024 18:54

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a transmis că va opera modificări în primul „11” în perspectiva meciului cu Petrolul, de duminică, ora 19:00, după încărcătura fizică și psihică resimțită de unii jucători după partida de joi, cu NK Maribor.

Universitatea Craiova continuă lupta pentru supremație în campionat. Cu Europa s-au lămurit oltenii! Juveții au fost eliminați de Maribor (0-2, 3-2) în manșa din turul 2 preliminar al Conference League.

Campionatul României, obiectivul fiind locul #1. Europa s-a dus, când nici nu începuse pentru Craiova!

În Superliga, oltenii au adunat 7 puncte în primele trei runde și acum vor să-și refacă moralul după eșecul cu slovenii printr-o victorie cu Petrolul (duminică, ora 19:00) care să readucă trupa lui Constantin Gâlcă pe prima poziție a clasamentului.

Tehnicianul alb-albaștrilor a anunțat că va face schimbări în primul „11” după ultimul meci cu NK Maribor. Fostul component al Generației de Aur a transmis înaintea partidei cu ploieștenii că este preocupat şi de recuperarea mentală a jucătorilor săi, afectaţi de eliminarea din Conference League.

În plus, a fost șocantă vestea morții tatălui lui Nicușor Bancu, căpitanul alb-albaștrilor, care, probabil, nu va face parte din lotul Craiovei în partida cu Petrolul. La ora 18:00 este ultimul antrenament al echipei, după care se va decide lotul pentru etapa cu prahovenii.

Costel Gâlcă și-a avertizat jucătorii vizavi de Petrolul: „A câștigat contra Rapidului, trebuie să fim foarte atenți”

„În primul rând, ţin să mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi la meciul cu Maribor pe tot parcursul jocului. Echipa a dat tot ce a putut, în acest moment. Calificarea s-a pierdut în Slovenia, nu am putut să întoarcem rezultatul.

Să trecem la campionat... Avem un meci foarte greu acum în campionat, venim după un joc cu încărcătură fizică şi psihică foarte mare şi e important cum ne recuperăm fizic şi psihic.

Întâlnim o echipă cu mulți jucători cu experienţă, care a câştigat contra Rapidului şi trebuie să fim foarte atenţi.

Toţi jucătorii sunt valizi. Dar să vedem cum stăm cu încărcătura fizică, fiindcă eu zic că vom schimba, cu siguranţă, câţiva jucători, ca să aducem prospeţime în echipă”, a reacționat Costel Gâlcă înaintea partidei cu Petrolul

La începutul campionatului, echipele mici au dat mult. Să nu uităm că Petrolul are o istorie în spate, o tradiţie! A dat mulţi jucători pentru fotbalul românesc. Noi trebuie să facem un meci bun pentru a lua cele 3 puncte
Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
kuba
kuba  •  05 August 2024, 09:16
Postat de Stefanut_albalbastru pe 03 August 2024, 19:07

Strângeți din dinți și câștigați!!! Știința ! Victorie!!!!

Ia bobbe r0nel

kuba
kuba  •  03 August 2024, 20:49
Postat de Stefanut_albalbastru pe 03 August 2024, 19:07

Strângeți din dinți și câștigați!!! Știința ! Victorie!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saruman2024
saruman2024  •  03 August 2024, 20:15

Sunteți praf....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează