FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Costel Gâlcă a spus în ce condiții ar putea pleca Andrei Ivan în Giulești: „Mai stai să te mai gândești?!"

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 17:35 / Actualizat duminica, 25 august 2024 18:31

Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a pus eșecul cu Dinamo pe seama lipsei atitudinii jucătorilor lui și spune cum trebuie abordat duelul de sâmbăta viitoare cu Rapid. Tehnicianul oltenilor a explicat cum poate ajunge Andrei Ivan sub comanda lui Marius Șumudică

Universitatea Craiova a bifat primul eșec în campionat, 1-2 cu Dinamo la București, sâmbătă seară. Totuși, oltenii rămân pe prima treaptă a podiumului, iar sâmbăta viitoare, pe "Ion Oblemenco", se vor duela cu Rapid București.

Constantin Gâlcă acuză un detaliu: „N-am văzut la noi acel echilibru defensiv"

Juveții au pierdut pentru prima oară în fața "câinilor" după 8 victorii consecutive ale alb-albaștrilor cu rivala din Capitala. Și au fost înfrânți deși Universitatea a evoluat cu doi oameni în plus, după eliminările lui Sivis (minutul 58) și Homawoo (minutul 83).

"Era la fel de dureros eșecul și dacă jucam 11 contra 11. Îmi doream foarte mult să plecăm cu o victorie de aici. Aș fi vrut ca atitudinea să fie alta.

Dacă intri în minutul 1, ai mingea și n-o pui unde trebuie... Și o dăm unui coechipier care e cu spatele, în marcaj, ceva nu e în regulă. Dar și așa am avut tot meciul înainte. Am avut momente în care puteam egala. N-am văzut la noi acel echilibru defensiv pe care l-am observat în alt meci.

Știu că terenul nu s-a prezentat în condiții foarte bune, dar ambele echipe au evoluat pe același gazon. Nu avem scuze. N-am putut duce mingea mai mult la margine, să putem centra, să putem finaliza", a reacționat Costel Gâlcă la conferința de presă.

Constantin Gâlcă se gândește la meciul de sâmbăta viitoare cu Rapid: „S-a văzut că joacă altceva, că are altă bucurie în joc"

Viitoarea adversară a Craiovei este Rapid. Care tocmai a bifat prima victorie din campionat, 2-1 la Iași, cu noul antrenor, Marius Șumudică, pe bancă. Giuleștenii s-au înscris în cursa pentru a-și asigura serviciile atacantului Andrei Ivan. Care a jucat în finalul meciului cu Dinamo, fără să se evidențieze în mod special.

„S-a jucat foarte, foarte puțin în ultimele minute. (Dinamoviștii) Erau pe jos, mai ieșea unul afară, mai ... Mă așteptam de la echipa mea să aibă altă atitudine, mă refer la toți.

(Urmează meciul cu Rapid) Va fi greu, s-a văzut că joacă altceva, că are altă bucurie în joc. Trebuie să intrăm cum trebuie, să facem un joc foarte bun. Eu cer atitudine. Calitate au, inteligență fotbalistică și tactică au... Atitudine trebuie, mai ales în ziua de azi.

Oshima... Cred că a zis ceva fără să gândească prea mult. Dar n-a fost ceva jignitor în ceea ce a zis, despre clubul Dinamo.

Transferuri? În fotbal se poate întâmpla orice. Ivan? Erau trei jucători care puteau pleca. Unul era Ivan. Nu că nu-l dorim noi. Totul depinde de ofertele ce vin și depinde de ceea ce vrea el. Ivan e jucătorul nostru, își dorește să joace, să fie din nou în primul 11.

Vă spun, depinde de ceea ce poate plăti această rivală (Rapid), depinde de ce-și dorește și clubul. Dacă vine un club și-ți dă 10 milioane de euro pe un jucător, ca exemplu, mai stai să te mai gândești?!", a mai comentat antrenorul din Bănie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”
Superliga
„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (4)
mafa
mafa  •  26 August 2024, 17:48
Postat de OlteanuMarian pe 25 August 2024, 19:13

...tinem cu echjpa noastra si la bine si la bine ...vom infrange fcsb ul nu ne intereseaza rapid ...

Realul nu interesează pe nimeni în schimb îi va deranja pe toți.

dansy
dansy  •  25 August 2024, 22:00

Galca de ce nu ai jucat cu Siera în apărare și l-ai preferat pe adormitul ăla de zaikov? Iar ai greșit echipa! De ce nu ai tu atitudine să întrebi de ce nu s-au tras liniile la primul gol din offside al lui Dinamo?De ce nu ai avut atitudine când Anxoe a fost faultat dur sub privirile tâmpe ale lui acest cvasiatbitru Barbu.Cum să aibă atitudine jucătorii când sunt faultați ff dur și tu taci?

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  25 August 2024, 19:13

...tinem cu echjpa noastra si la bine si la bine ...vom infrange fcsb ul nu ne intereseaza rapid ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close