FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID

S-a enervat Costel Gâlcă: „Vă explic iarăși. Ei pot pleca!”

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 16:01 / Actualizat vineri, 30 august 2024 14:46

Antrenorul Universității Craiov a cedat nervos, agasat de întrebările despre posibilele plecări ale lui Nicușor Bancu, Andrei Ivan și Alex Mitriță. Totodată, a anunțat revenirea lui Vladimir Screciu.

La conferința de presă de dinaintea duelului cu Rapid, programat sâmbătă, Costel Gâlcă a recunoscut că presiunea a crescut la Craiova, după eșecul suferit pe „Arcul de Triumf”, în fața lui Dinamo (1-2). Mai ales că giuleștenii au schimbat și antrenorul: „Marius Șumudică este un antrenor experimentat și cunoaște bine campionatul”.

Costel Gâlcă încă așteaptă întăririle promise

Calm o bună bucată de vreme, tehnicianul Universității Craiova și-a pierdut progresiv răbdarea, când au apărut întrebările despre transferuri.

A mărturisit că încă așteaptă achizițiile discutate cu patronul Mihai Rotaru, așteptare care se prelungește din cauza nehotărârii jucătorilor vizați, dar a luat foc când a venit vorba despre vehiculatele plecări ale lui Nicușor Bancu, Andrei Ivan și Alex Mitriță.

Ianis Hagi este un jucător important pentru fotbalul românesc, a spus și Gică că e foarte greu să vină în România. Se discută cu diferiți jucători, sper să apară cât mai curând. Tot spun la fiecare conferință, sper să apară, sper să vină
Costel Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Costel Gâlcă: „Vă explic iarăși, pentru a nu știu câta oară”

„Ivan? Este jucătorul nostru. Când o să plece, o să știți. Când se face ceva o să știți. E jucătorul nostru și sper să ne ajute în meciurile care urmează, să câștigăm meciuri cu el”, a spus Costelinho, care s-a „ambalat” când a auzit de Mitriță.

„V-am spus, au fost niște jucători, vă explic iarăși, pentru a nu știu câta oară! Sunt trei jucători care există posibilitatea să plece. În funcție de ofertă, pot să plece. Dar depinde de ofertă”, a ridicat tonul antrenorul Universității.

Iar când i s-a cerut și al treilea nume aflat pe listă, Gâlcă a izbucnit: „Păi am mai spus, Bancu, Mitriță și Ivan”.

Trebuie să demonstrăm că am avut o zi mai slabă (n.r. - cu Dinamo) și să facem un meci bun. Noi trebuie să demonstrăm în fiecare meci că suntem mai buni, atunci putem să spunem că suntem favoriți.
Trebuie să creștem mult în joc și să fim mult mai constanți. Faptul că suntem pe stadionul nostru este important, la fel de importante sunt și cele trei puncte.
Doar o dată m-am întâlnit cu el (n.r. - cu Marius Șumudică), am făcut egal și a câștigat la penalty-uri. Este important să facem un meci bun și să avem un rezultat pozitiv”
Costel Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Costel Gâlcă a anunțat revenirea lui Vladimir Screciu: „Va juca împotriva Rapidului”

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre problemele sale de lot, după accidentările suferite de Luis Paradela și Anzor Mekvabishivili în meciul cu Dinamo. Totodată, a anunțat întoarcerea pe gazon a lui Vladimir Screciu, aflat la conferința de presă alături de el.

„Screciu este apt și cu siguranță că va juca cu Rapid. Am vrut să îl introduc și cu Dinamo, dar terenul era mai greu pentru el. Nu pot să spun că gazdele l-au udat prea mult sau ceva, dar s-a văzut că jucătorii noștri explozivi alunecau. Paradela și Mekvabishvili sunt indisponibili. Și mai sunt alții cu mici probleme”, a spus Gâlcă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Egiptenii au năvălit pe pagina Rapidului după transferul lui Boupendza: „Vă vom distruge, ne vedem la FIFA”
Superliga
Egiptenii au năvălit pe pagina Rapidului după transferul lui Boupendza: „Vă vom distruge, ne vedem la FIFA”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (8)
eunescu09
eunescu09  •  30 August 2024, 19:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  29 August 2024, 19:34

De aici drumul clonei nu poate sa fie decat in jos... Si inca ceva; n-ar mai trebui lasat japonezu' ala de buzunar sa vorbeasca...

tritonal
tritonal  •  29 August 2024, 17:42

Scorul a fost 2-1 nu 2-0 pentru Dinamo, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează