FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID VA JUCA ÎN LIGA 1

Cristescu promite: "Vom mai aduce jucători, vor fi surprize!" » Ce fotbalist l-a dezamăgit

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 iulie 2013 23:59

Noul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu, s-a declarat fericit pentru cîştigarea meciului de baraj care menţine echipa în Liga 1, 2-1 cu Chiajna, dar dezamăgit de atitudinea lui Nicolae Grigore, care nu a vrut să joace în această partidă.

"Numai noi ştim prin ce am trecut, de la agonie la extaz. Am făcut un efort pentru aceşti copii minunaţi. Ne-am temut să nu ajungem la prelungiri, pentru că a fost o săptămînă grea.

Mulţumesc acestei galerii minunate care ne-a purtat spre victorie. O să ajungem departe, acolo unde ne este locul.
Nu au jucat pentru bani ci pentru numele Rapidului, pentru galerie. Dar prima o merită cu prisosinţă. Vom mai aduce jucători, vor fi surprize, veţi vedea. Facem tot posibilul ca echipa să redevină o forţă, să ajungă acolo unde îi e locul.

Echipa se va construi în jurul lui Pancu.

Grigore m-a dezamăgit, l-am lăudat că s-a întors din aeroport pentru Rapid, am crezut că va juca pentru echipa care l-a consacrat, datorită căreia a prins contract în străinătate. I-am dat dezlegarea şi a plecat imediat, era valabilă pînă mîine. N-a vrut să joace, e păcatul lui!", a declarat Nicolae Cristescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (13)
realrapid
realrapid  •  15 Iulie 2013, 17:23
Postat de flo_ax pe 14 Iulie 2013, 00:11

o sa aduceti jucatori, o sa-i escrocati si pe aia, iar cand aveti destule puncte, o puneti iar de o mica insolventa... Il aud pe Rada cu criteriul sportiv! Bai nene, criteriul sportiv l-ati indeplinit cu Herea si compania, care nu au vazut nici 10% din salarii. Asta e marele criteriu sportiv, obtinut prin frauda. O sa jucati probabil cu Timisoara, echipa care a indeplinit si ea criterii sportive, fara sa-si bata joc de oameni, dar n-a pupat in fund pe greii mafiei de la FRF. Felicitari, sunteti echipa sistemului.

cate prostii poti vprbi,echipa sistemului,care sistem,presedinte stelist,sef federatie dinamovist,seful ligii dinamovist sau stelist cum bate vamtul,seful arbitrilor,bricheta,stelist,jumatate din arbitri stelisti cu mana intinsa la oier,atunci te intreb care sistem ?

serban_ionescu
serban_ionescu  •  14 Iulie 2013, 16:00

daca a facut efort sa dea o amarata de prima , sa vezi la salarii!!!!!!! pentru cine joaca Cristescu????nici Zamfir nu e o scula de investitor!!!

madskills
madskills  •  14 Iulie 2013, 09:10

Cristescu e noul Gigi...O sa apara asta la tv de pana si rapidistii o sa se sature de el. Saracu Grigore, nemernicul, cum nu a vrut el sa mai joace un meci ca asta dupa ce a jucat moca atatea luni. Ce conta ca risca o accidentare serioasa din cauza pregatirii precare, pentru Rapid trebuia sa joace si schiop, e mai important clubul decat viitorul omului si al familiei sale. O sa plangeti dupa Copos si asta cat de curand.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează