FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Clauzele sunt interpretabile!” » Cristi Balaj, variantă diferită de a lui Becali în cazul transferului lui Bîrligea: „Vorbim de cuvântul finanțatorului!”

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2024 11:03 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2024 11:15

Cristi Balaj (53 de ani), președintele lui CFR Cluj, se așteaptă ca Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul de la FCSB, să-și respecte promisiunea și să nu-l folosească pe Daniel Bîrligea (24 de ani) în derby-ul din etapa a noua a Superligii.

CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei a noua din Superligă, se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00.

Cristi Balaj nu se îndoiește de promisiunea lui Gigi Becali înainte de derby-ul cu FCSB: „Și-a dat cuvântul!”

După ce transferul lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB a fost oficializat, Gigi Becali a declarat că există o clauză pe care FCSB trebuie să o plătească CFR-ului în cazul în care atacantul va fi folosit în meciurile directe. Clauza este valabilă doar în acest sezon.

Nu vorbim de o clauză. Clauzele sunt interpretabile legate de evoluția unui jucător într-un meci. Vorbim de cuvântul pe care finanțatorul clublui, Gigi Becali, l-a dat și nu avem motive să ne îndoim că nu-l va respecta.

O victorie în derby nu ar atenua pentru mine din dezamăgirea necalificării în grupele Conference League. Dezamăgirea a fost foarte mare și am demonstrat în partida de la Cluj că avem o echipă valoroasă. A fost inexplicabilă evoluția jucătorilor în meciul din Cipru”, a declarat Cristi Balaj, potrivi sport.ro.

Gigi Becali trebuie să plătească 300.000 de euro dacă Bîrligea joacă în CFR - FCSB

În mod normal, Daniel Bîrligea nu va fi utilizat de campioana României în derby-ul cu CFR, conform clauzei. Totuși, în cazul în care atacantul de 24 de ani va evolua în Gruia, atunci Gigi Becali va trebui să-i achite lui Ioan Varga 300.000 de euro, potrivit digisport.ro.

Cel mai probabil, Daniel Bîrligea va debuta pentru campioana României în meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, din etapa 10, programat pe 21 septembrie, de la 21:30. FCSB este pe locul 10 în Superliga, cu 8 puncte după 7 meciuri.

Asta n-o s-o înțeleg niciodată (n.r. - clauza specială prin care Bîrligea nu poate juca împotriva CFR-ului). N-am înțeles-o nici la Compagno, dar asta face parte din tehnica de negociere a lui Gigi. Poate dacă nu era chestia asta nu se făcea. Am idee de suma care trebuie plătită dacă el joacă. Am văzut contractul. Suma e mare, dacă era mică era simplu, era simplă treaba. Se poate plăti dacă e așa (n.r. - meci decisiv cu CFR Cluj pentru titlu)

- Mihai Stoica

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Superliga
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (4)
nonu49
nonu49  •  12 Septembrie 2024, 10:57

Ce memorie scurta are MM! Nu intelege astfel de clauze, nici cea a lui Barligea, nici cea a lui Compagno, dar este de acord cu cea a lui Musi, care fiind la Petrolul n-a avut drept de joc impotriva FCSB.

Doru.S
Doru.S  •  11 Septembrie 2024, 16:40

Taci mai Balaj ca esti pe langa subiect! Ai luat acceptul de la patron sa vorbesti? Vorbeste gura fără Balaj :)))

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  11 Septembrie 2024, 15:09

Balaj a uitat repede cum sarea Master GG din pat de bucurie, cind ei se faceau de ris cu Prafosii ! Sa vedem in citi ani primesc banii cu forcepsul pe Birligea, se pot consulta cu Pepsi !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează