FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICA

Cristi Balaj a auzit ce a spus Becali și i-a dat replica: „Să meargă la poliție!”

Cristi Balaj
Cristi Balaj

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 20:34 / Actualizat marti, 27 august 2024 20:47

Cristi Balaj (53 de ani), președintele lui CFR Cluj, a oferit prima reacție după ce Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a declarat astăzi faptul că arbitrul Horațiu Feșnic este „legat cu lanțuri” de ardeleni.

Patronul campioanei României a avut o intervenție furibundă la TV astăzi. L-a acuzat de perversitate pe Horațiu Feșnic, despre care a declarat că are legături la CFR Cuj, rivala roș-albaștrilor.

Feșnic a fost în camera VAR la meciul pe care FCSB l-a pierdut în deplasare cu Hermannstadt, iar unele decizii l-au înfuriat pe Becali.

Cristi Balaj i-a dat replica lui Gigi Becali: „Ce sunt eu, organ de anchetă?”

Președintele clujenilor a ținut să-i răspundă lui Gigi Becali. Balaj l-a îndemnat pe finanțatorul roș-albaștrilor să meargă la poliție. De altfel, a explicat faptul că Becali pune presiune, în contextul în care se apropie derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.

„Să meargă la Federație și la Poliție. Ce sunt eu, organ de anchetă? N-am vorbit cu Feșnic cred că de când am terminat cu arbitrajul. Să meargă la poliție și la federație. În curând vom juca cu FCSB și pregătește acel meci.

Noi avem alte preocupări, în acest moment. Și noi, dacă am avea ceva dovezi, am face la fel, am merge la federație și la poliție. Îi recomand să facă la fel”, a declarat Cristi Balaj, pentru ProSport.

În prelungirile primei reprize dintre Hermannstadt și FCSB, la scorul de 0-0, roș-albaștrii au marcat, prin Ngezana. Viorel Flueran, „centralul” partidei, a acordat gol, dar după ce Feșnic i-a atras atenția din camera VAR, l-a anulat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR

- Gigi Becali, despre Horațiu Feșnic, la emisiunea „Liga Digi Sport”

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (15)
atthur
atthur  •  29 August 2024, 13:40
Postat de Haha1989 pe 27 August 2024, 23:38

După Becali și *** de Stoica toți arbitrii care nu ii avantaja pe fcsb sunt cu CFR, ei care sunt avantajați non stop, tupeu de machidonilor. Becaliotii sunt cancerul fotbalului romanesc în frunte cu Blatistul Lucescu!

Iar tu ești cancerul prostiei de p-aci...!!!...

atthur
atthur  •  28 August 2024, 18:25
Postat de JohnnyWalker66 pe 28 August 2024, 16:18

adevarul ca e greu pt voi gigistii fara omenii si arbitrii de casa! se vede in Europa!

Și pentru tine e greu cu lipsa de creier și IQ subunitar!!! Mă mir cum de respiri,la ce talamb ești...!!!...

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  28 August 2024, 16:31
Postat de lefter_popescu pe 28 August 2024, 00:24

Amice, tu ai făcut descrierea lui Gigi Valiza? Cică are de gând sa revină în politica ca să impuste ursi și sa le dea cu legea în cap ONG-urilor.

Cine este acest auto-proclamat mare crestin ? Un personaj sinistru, care arunca cu noroi in oricine fara nici o dovada, dupa principiul ca ceva tot ramine lipit! Toxic pt Steaua si fotbalul romanesc, e curtat de presa, analisti, antrenori, ca foamea e mare, poate le arunca si lor un oscior!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează