FOTBAL  »  Superliga  »  IN MEMORIAM

VIDEO Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, a fost prezent în „Ștefan cel Mare”, pentru a-i aduce un omagiu fostului antrenor și jucător Gigi Mulțescu, decedat duminică, 15 septembrie. +23   FOTO
Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, a fost prezent în „Ștefan cel Mare”, pentru a-i aduce un omagiu fostului antrenor și jucător Gigi Mulțescu, decedat duminică, 15 septembrie.

Articol de , - Publicat luni, 16 septembrie 2024 18:19 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 09:39

Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo, a fost prezent în „Ștefan cel Mare” pentru a-i aduce un omagiu fostului antrenor și jucător Gigi Mulțescu, decedat duminică, 15 septembrie.

Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele în momentul în care a ajuns în fața Muzeului Dinamo, aflat în incinta Parcului Sportiv din Ștefan cel Mare.

Îmbrăcat la costum și cu ochelari de soare la ochi, afaceristul a sosit la Muzeul Dinamo în jurul orei 16:30. S-a întreținut cu Cătălin, fiul lui Mulțescu, cu Ionel Augustin și Ionel Culina, apoi s-a recules lângă sicriul celui pe care l-a angajat ca antrenor în sezonul 2007-2008.

Borcea, fost acționar și președinte executiv al „câinilor” între 1995 și 2012, a avut ocazia să colaboreze de mai multe ori cu cel căruia i se spunea „SMURD-ul”. Prezent la evenimentul trist de luni, acesta i-a alcătuit un portet lui Mulțescu, vorbind despre calitățile și particularitățile regretatului antrenor.

GALERIE FOTO. Dinamo și-a luat rămas-bun de la Gigi Mulțescu și Valentin Samungi

+18 FOTO

„Condoleanțe familiei lui Gigi! A fost un mare jucător, a reprezentat enorm pentru întreaga suflare dinamovistă, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Nu mai știu de câte ori am lucrat împreună, dar de multe ori.

A fost ca om cum a fost și în teren, de o inteligență rară și un om care a fost toată viața atașat de Dinamo. Avea o inteligență nativă și ca antrenor”, a spus Cristi Borcea.

VIDEO. Cristi Borcea s-a recules lângă sicriul lui Gigi Mulțescu. Reverență pentru o legendă: „Era un om și un antrenor extraordinar"

Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu mai mare. Tu m-ai ghidat! De ce te-ai dus atât de curând? Eram o echipă. Ai fost mentorul meu, ai fost mentorul nostru. Dragă domnule profesor, îți sărut încă o dată mâinile! Să fii binecuvântat acolo unde mergi!. Vreau să mulțumesc. Asta e tot ce vreau. Dumnezeu să te odihnească în pace, om frumos!
- Yuksel Yesilova, pe Facebook

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  17 Septembrie 2024, 20:00

N-ati mai gasit pe altcineva decat pe puscariasul asta care a falimentat Dinamo?

abavati
abavati  •  17 Septembrie 2024, 07:42

D-zeu sa-i odihneasca in pace, sa le fie memoria binecuvantata!

tarnaveanu
tarnaveanu  •  16 Septembrie 2024, 19:21

Chiar dacă locul și momentul nu e potrivit, Borcea arată ca femeile care au stat o viață pe la chirurgul plastician. E numai bun de pus pe copertă la Glamour Magazine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează