FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Săpunaru și Neil Lennon, „arhitecții” unei noi generații în Giulești » Sfaturile acestora pentru revelația Rapidului: „Mi-au spus să am încredere în mine”

Cristi Ignat (21 ani) a prefațat partida dintre Petrolul și Rapid. Foto: Ionuț Iordache (GSP) +50   FOTO
Cristi Ignat (21 ani) a prefațat partida dintre Petrolul și Rapid. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 27 iulie 2024 16:50 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 17:28

Cristi Ignat (21 ani) a prefațat partida dintre Petrolul și Rapid. „Primvs Derby” va avea loc luni, de la ora 22:00, pe „Ilie Oană”, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport și Digi Sport.

Tânărul fundaș i-a câștigat încrederea lui Neil Lennon. Acesta a fost titularizat în centrul defensivei cu CFR Cluj, într-o linie cu 3 apărători centrali, în timp ce jucători precum Cristi Săpunaru, Cristi Manea sau Andrei Borza sunt doar rezerve.

VIDEO. Ce l-a sfătuit Cristi Săpunaru pe Cristi Ignat

„Sunt coleg de cameră cu Cristi Săpunaru, mi-a oferit sfaturi înainte de fiecare meci, inclusiv înainte de cel cu Petrolul.

Mi-a spus să am încredere în mine, că sunt un jucător bun, să fiu atent, comunicativ, sfaturi de fundaș”, a spus Ignat la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Ignat, prima invenție a lui Neil Lennon la Rapid

Ignat a fost împrumutat în ultimul sezon la CS Mioveni, formație ce a disputat barajul de promovare/retrogradare, pierzând cu 0-2 în dublă manșă cu FC Botoșani. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, acesta este cotat la 300.000 euro, Dan Șucu declarând în trecut că este unul dintre preferații săi. 

Va fi doar a opta apariție în tricoul alb-vișiniu pentru Ignat. Internațional tricolor U20, acesta este legitimat la Rapid încă din 2019, când giuleștenii l-au cumpărat de la clubul bucureștean ACS Juniorul.

Mister mi-a oferit încredere. Consider că am meritat-o. Voi munci în continuare la fel, voi munci ca și până acum, fiind extrem de serios. În continuare, este decizia antrenorului cu cine va juca sau cine va juca în primul 11. Mi-am ridicat nivelul la un anumit standard și vreau să-l mențin. Mister mi-a transmis că va trebui să joc cel puțin la fel de bine ca în partida cu CFR Cluj. Rapid este o echipă mare, însă mi-a prins bine experiența în liga secundă.

O experiență de genul acesta te călește fiind jucător tânăr, mai ales când ai nevoie de meciuri. Mă bucur că m-am întors, acesta a fost obiectivul meu: să mă impun, să mă antrenez bine în cantonament și să fiu titular. E clar că e o competiție în lot, inclusiv pe posturi, însă poate fi benefic unui jucător. Ești mai motivat să demonstrezi că meriți să joci”, a mai transmis Ignat.

+45 FOTO

Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este vorba despre un derby. Consider că Petrolul este o echipă solidă, chiar dacă n arătat asta în ultima partidă. La fel ca la fiecare meci, suntem concentrați și pregătiți să dăm totul

- Cristi Ignat, fundaș Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  28 Iulie 2024, 21:27
Postat de 22cea pe 27 Iulie 2024, 20:59

Sapunaru arhitectu' :)))

...si chiriches gafeorul.

22cea
22cea  •  27 Iulie 2024, 20:59

Sapunaru arhitectu' :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează