FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID

Cristi Săpunaru a rupt tăcerea după eșecul din Primvs Derby: „Mi-e rușine! Așa ceva nu se mai poate. Va fi RĂU pentru toată lumea”

Cristi Săpunaru, foto / Cristi Preda (GSP) +20   FOTO
Cristi Săpunaru, foto / Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 00:25 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 00:40

Petrolul - Rapid 1-0. Cristi Săpunaru (40 de ani) a oferit prima reacție după eșecul giuleștenilor din Primvs Derby. Apărătorul a bifat primele minute din acest sezon. A fost introdus pe teren de Neil Lennon (53 de ani) în minutul 67.

La finalul partidei, Săpunaru a avut un discurs extrem de dur. Rapid a acumulat 2 puncte după primele 3 etape, iar fundașul central a lansat un avertisment după acest eșec. Ajuns rezervă în acest sezon, Săpunaru a precizat faptul că va fi un dezastru în cazul în care giuleștenii nu o vor învinge pe Sepsi, ținând cont de rezultatele din ultima vreme.

Acesta a vorbit despre eșecul cu Petrolul pe care l-a considerat „rușinos”. I-a înțeles inclusiv pe suporteri, care au fost extrem de vehemenți la finalul partidei.

Cristi Săpunaru, după Petrolul - Rapid 1-0: „Trebuie schimbată mentalitatea!”

+15 FOTO

Săpunaru a vorbit și despre faptul că nu mai este titular la Rapid. El a bifat în meciul cu ploieștenii primele minute din acest sezon.

„A doua repriză a fost dezastruoasă din partea noastră. Ce ne propunem în calitate de club e foarte puțin. 2 puncte în 3 etape e foarte puțin. Să pierzi un derby cu Petrolul e urât pentru noi.

Sunt jucătorul Rapidului, dacă este nevoie de minte voi intra, dacă nu, voi sta pe bancă. Neil Lennon mi-a explicat că voi fi introdus atunci când va fi nevoie de mine. Este decizia lui, el răspunde. Trebuie schimbată mentalitatea, trebuie să băgăm mingea în poartă!

Nu dau vina pe colegi, dar și la meciul cu CFR Cluj am ratat foarte mult. Mi-e și rușine să vorbesc de titlu, 2 puncte după 3 etape... Trebuie să strângem rândurile și să facem ceva pentru că așa nu se mai poate! Cu Sepsi o să fie un „vulcan” pe Giulești dacă nu câștigăm.

Va fi rău pentru toată lumea. Câtă răbdare să mai aibă și suporterii? Am tot promis, trebuie să și facem. Suporterii erau supărați, au venit să ne susțină, au fost frustrați, ne cerem scuze, dar trebuie să spălăm rușinea asta.”, a declarat Cristian Săpunaru, la Prima Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (22)
vasile_69
vasile_69  •  30 Iulie 2024, 11:27

Sapunaru ar trebui sa fie in teren ca doar este capitanul echipei ! Lennon a gresit tinandu-l pe bara, a stricat moralul echipei...si nu este vorba doar de Sapunaru, mai sunt si alti jucatori care lustruiesc banca Rapidului in favoarea unora care intra in teren si nu joaca nimic ! A disparut spiritul Rapidului, in felul asta. Cum ar fi daca l ai scoate din echipa pe Olaru de la FCSB ? S a vazut in meciul cu Otelul , echipa a pierdut clar cu 2-0 , chiar daca nemeritat tinand cont de bara si o ocaziile avute in prima repriza. Este rusinos sa vezi doua echipe precum FCSB si Rapid, ca dupa 3 etape au obtinut doar 2 puncte !!!

nervseele
nervseele  •  30 Iulie 2024, 09:57

Săpunaru îl sapă pe Lennon după 3 etape.

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  30 Iulie 2024, 09:53

Hai, căpriorii :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează