FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Săpunaru poate fi mărul discordiei la Rapid » Mesajul public transmis de Daniel Niculae: „E nevoie!”

Daniel Niculae (41 de ani), fost președinte și atacant al Rapidului, a comentat situația lui Cristian Săpunaru (40 de ani), căpitanul giuleștenilor lăsat pe banca de rezerve de Neil Lennon în primele două etape ale Superligii. +12   FOTO
Daniel Niculae (41 de ani), fost președinte și atacant al Rapidului, a comentat situația lui Cristian Săpunaru (40 de ani), căpitanul giuleștenilor lăsat pe banca de rezerve de Neil Lennon în primele două etape ale Superligii.

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2024 09:59 / Actualizat duminica, 21 iulie 2024 10:54

Daniel Niculae (41 de ani), fost președinte și atacant al Rapidului, a comentat situația lui Cristian Săpunaru (40 de ani), căpitanul giuleștenilor lăsat pe banca de rezerve de Neil Lennon în primele două etape ale Superligii. Alb-vișiniii au remizat în deplasare cu UTA (1-1) și pe teren propriu cu CFR Cluj (2-2).

Niculae este de părere că dacă Săpunaru nu va intra în următoarele partide, va fi o problemă, deoarece veteranul din tabăra giuleștenilor este liderul echipei.

Daniel Niculae îl cere în teren pe Cristian Săpunaru

Dacă nu va juca Cristi Săpunaru în următoarele meciuri, va fi o problemă. E nevoie de prezența lui ca fotbalist, dar și ca lider. De cealaltă parte, îi vedeai pe Deac, Tachtsidis, Mogoș...

Sunt jucători tineri la Rapid, jucători noi sau care au jucat mai puțin, poate cu excepția lui Iacob, dar el a avut acel conflict cu suporterii. Nici unul dintre jucătorii Rapidului nu se poate compara cu Cristi. Giuleștiul are nevoie de un lider adevărat”, a declarat Daniel Niculae, la finalul partidei Rapid - CFR Cluj 2-2, la „Digi Sport Special”.

Săpunaru poate fi mărul discordiei la Rapid » Mesajul public transmis de Daniel Niculae: „E nevoie!”
Daniel Niculae

Neil Lennon a explicat de ce nu joacă Săpunaru

După meci, antrenorul Neil Lennon a explicat că, în startul noului sezon, Cristian Săpunaru și-a pierdut locul de titular la Rapid pentru că a ajuns la o vârstă.

„Noi vedem jucătorii în fiecare zi. Eu fac echipa. Cristian e parte din echipă, am vorbit cu el, știm ce poate aduce echipei, însă trebuie să rețineți că are 40 de ani. Am urmărit multe meciuri din sezonul trecut și spre final s-au încasat foarte multe goluri când a jucat, însă nu spun că din cauza lui. Acum încercăm să îmbunătățim toate aspectele jocului.

Fără îndoială, Cristian își va aduce contribuția în acest sezon, dar nu se va pune presiune asupra mea pentru a-l folosi. Nici eu nu îmi doresc să îi distrug moștenirea de aici. Despre asta am discutat cu el și și-a înțeles rolul din momentul de față", a declarat Neil Lennon, la conferința de presă de după Rapid - CFR Cluj, 2-2.

+7 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (35)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  22 Iulie 2024, 09:27
Postat de grigs1981 pe 21 Iulie 2024, 20:55

E mai simplu decat credeti,baieti!Cristi a spus ca,atunci cand va simti ca nu mai poate va renunta singur;.Il cred.Este unul din cei mai credibili rapidisti,mai credibil decat toti cei care scriem aici.Apoi nu dai un jucator la o parte,decat cand ai altul mai bun sa-l inlocuiesti!Daca vi se pare ca Blazek e mai bun,inseamna ca sunteti orbi sau fecesebisti.Neil acopera ordinul patronului care e"satul de rapidisti"!Dan Petrescu a spus ca Sapun va juca,adica,daca esti antrenor,nu paravan,nu tii cont de ordin si bagi cei mai buni fotbalisti,pentru a castiga...De la Cristi au ce invata si ceilalti fundasi,inclusiv Blazek...Cat despre planurile BUNE de viitor ale patronului Sucu am inceput sa ma indoiesc...Majoritatea transferurilor au fost facute la recomandarea domnului Sandu,un calculatorist ajuns director sportiv!Va rog sa-mi spuneti care echipa din strainatate,de calitate,are director sportiv altceva decat un fost fotbalist bun,cu"ochi"la alti jucatori(vedeti"gabaritul"fotbalistilor veniti la RAPID-ceea ce poate fi una din explicatiile unei echipe slabe la duelurile directe)...Daca gasiti imi fac mea culpa si recunosc,domnul Sucu se pricepe la fotbal...Deocamdata nu a demonstrat decat ca vrea sa copieze un anumit stapan...

Sunt o grămadă moșule! Unii au ajuns chair mari antrenori fără să fii jucat fotbal, nu te mai arunca ca muta! Cum crezi tu că se simte un jucătro care trebuie să vină totuși să-l înlocuiască pe Săune, care e bătrân și ți-a spus și Lennon că a greșit mult la finalul campionatului trecut, doar că tu ești orbit și nu înțelegi nimic!? Săpunaru evită și acum să se retragă și strică foarte mult atmosfera prin gesturile lui. E o vorbă românească "cal bătrân cu chingă verde". Aici suntem în situația inversă, dar cu aceeași filosofie: vrem să schimbăm, să întinerim echipa, dar îl vrem pe SĂpunaru, pe ideea cretonă că n-ar cine să-l înlocuiască. Păi pe cine *** vreți voi să aducă ca să fiți mulțumiți: un fundaș din Premiere League de 50-80 de mil? hai să-l aducem înapoi în teren și pe DN21, Ion Ionescu încă trăiește....! Băi, reveniți-vă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Misu1950
Misu1950  •  22 Iulie 2024, 08:10

Sapunaru ar trebui sa ia exemplu de la Biden, iar D.Nicolae e "roman" adevarat: dat afara de Sucu se straduieste sa bage zanzanie in Giulesti...Sa vedeti ce "cuplu de atac" va face curand cu Sumudica...

dimco61
dimco61  •  22 Iulie 2024, 07:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează