FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UNIREA SLOBOZIA

Mihai Rotaru l-a contrazis pe Gigi Becali și a explicat asistența redusă de pe Ion Oblemenco: „Au început universitățile, oamenii culeg via”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 00:01

Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, a spus că nu este de acord cu Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB spusese că vrea ca meciurile din Superliga să fie conduse de arbitri străini.

Mihai Rotaru nu vrea ca meciurile din Superliga să fie conduse de arbitri români. Spune că are încredere în „centralii” pe care școala de arbitri i-a produs în ultima perioadă.

Mihai Rotaru nu e de acord cu Gigi Becali: „Nu mă interesează ce zice patronul de la FCSB”

Nu mă interesează ce zice patronul de la FCSB. Nu vreau arbitri străini în România. Școala de arbitri a produs în ultimii ani. L-a produs pe Kovacs, pe Hațegan, pe Bîrsan. Sigur, trebuie să eliminăm greșelile.

Nu înțeleg de ce astăzi Feșnic a dat galben la Oshima, la un fault de joc, fără intensitate, nu avea niciun sens. Nu vrem arbitri străini. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Digi Sport Special.

La meciul cu Slobozia, scor 3-0, CSU Craiova a avut pe stadion doar 5.498 spectatori. Rotaru a motivat cu umor asistența redusă de la această partidă: „Dacă nu suntem pe primele după locuri, lumea nu vine la stadion. Au început și universitățile, mulți și-au cules via. Eu culeg strugurii pe 5, sâmbătă. Am tradiție cu copiii de când erau mici, aveau 3 ani. Lăsăm un rând de viie pentru ei și le dăm 10 lei, 15 lei, acum cu inflația...”.

Mihai Rotaru, despre CSU Craiova - Unirea Slobozia: „Îmi era frică”

„Îmi era fircă pentru că în ultimii doi ani am avut serii de 7 meciuri fără victorie. Îmi era frică să nu intrăm în caruselul acesta. Șapte meciuri o serie destul de lungă.

Cred că va fi un campionat care se va câștiga cu echipele mici. Din păcate, s-au echilibrat foarte mult valorile. Nu îmi dau seama dacă au devenit mai mici echipele mari sau invers. E o bătălie, luăm meci cu meci, așa cum a zis și Costel.

Avem un meci foarte important la Galați, pe un teren greu. Știm bine cum se comportă Oțelul, a dominat în ultima partidă. Va fi un meci foarte greu”, a mai spus Rotaru.

Clasamentul din Suoerliga

Cu Cicâldău trebuie să eliminăm orice risc de accidentare. Vine după o perioadă lungă în care nu a jucat și trebuie protejat. A venit abia în ultima zi de transferuri. Nu știu când debutează, trebuie să îl întrebați pe Costel. Pe semne că da. Cu Screciu nu am vrut să riscăm. Doar Koljic are o contuzie puternică la umăr. La Screciu nu e vorba de nimic.
- Mihai Rotaru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează