FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

FOTO Cum arată Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, la 70 de ani » Dezvăluiri incredibile! Trădat de amantă: „A primit o sumă enormă”

Ioan Nicolae într-un dialog cu Liviu Alexa, pe contul de Youtube NCN România. +15   FOTO
Ioan Nicolae într-un dialog cu Liviu Alexa, pe contul de Youtube NCN România.

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2024 22:46 / Actualizat vineri, 19 iulie 2024 22:53

Ioan Niculae, 70 de ani împliniți chiar astăzi, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, susține că una dintre fostele partenere de viață l-a trădat și i-a devalizat afacerile.

Ioan Niculae, omul care conducea Astra în momentul câștigării titlului din 2016, a fost condamnat în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare. Acuzațiile au fost de cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani. A devenit liber după 15 luni.

GALERIE FOTO. Cum arată Ioan Niculae la 70 de ani

Ioan Niculae în 2024
Ioan Niculae în 2024
Ioan Niculae în 2024
Nicoleta Toncea
Ioan Niculae în 2022
+11 FOTO

Într-un interviu recent, Niculae a acuzat-o pe „fosta amantă” că l-a prădat timp de mai mulți ani.

„Am avut ghinionul ca o femeie cu care am stat o perioadă de timp să trădeze. Și s-a întâmplat ca această femeie, din motive strict pecuniare, din motive strict materiale, să îndrepte o mare parte din activele lui InterAgro către o anumită persoană din Bacău.

Este vorba despre Pambac și un așa-zis acționar, Guțu Eusebiu, care acum 20 de ani cumpăra cam două camioane de tărâțe de la noi.

Sigur, eu știu acum, am reușit să aflu multe elemente care țin de domeniul penalului, faptul că fosta, să zic amantă, a primit o sumă enormă de bani, în urmă cu aproape 10 ani. Eu n-am știut niciodată. E vorba de 10 milioane de euro, cash, de la acest derbedeu.

Probabil, de-a lungul acestor ani, a încercat probabil să se revanșeze”, a spus Ioan Nicolae într-un dialog cu Liviu Alexa, pe contul de Youtube NCN România.

Astra, campioana României în 2016, a dispărut între timp.

Firma lui Ioan Niculae acționează în instanță o serie de persoane, printre care și pe Emilia Ghinescu

Conform economica.net, firma Mediterranean Inc, societate înregistrată în Belize, prin care omul de afaceri Ioan Niculae ar fi derulat activități în zona agro-industrială, a acționat în instanță o serie de persoane, printre care și artista Emilia Ghinescu. Aceeași publicație scrie că e vorba despre un război dus între Ioan Niculae și Nicoleta Mariana Toncea, femeia cu care se află în plin proces de divorț.

Nicoleta Toncea
Ioan Niculae în 2024
Ioan Niculae în 2024
Ioan Niculae în 2024
Ioan Niculae în 2022
+11 FOTO

Conform plângerii, în anul 2021, când omul de afaceri era la pușcărie, Nicoleta Mariana ar fi pus în aplicare un plan, alături de Emilia Ghinescu și alte persoane, de înstrăinare frauduloasă a activelor Chemgas, companie aflată în insolvență. Emilia Ghinescu figurează în acest dosar ca interpusă a fostei soții a lui Ioan Niculae.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Divorț” de ultimă oră de FCSB: „Anunțăm transferul definitiv”! Nu e vorba nici de Haruț, nici de Chiricheș
Superliga
„Divorț” de ultimă oră de FCSB: „Anunțăm transferul definitiv”! Nu e vorba nici de Haruț, nici de Chiricheș
Turcii scriu că Alexandru Cicâldău revine în Superliga: „Au bătut palma!”
Stranieri
Turcii scriu că Alexandru Cicâldău revine în Superliga: „Au bătut palma!”
Fabulos! Cum a aflat în direct soția lui Florin Prunea că a fost înșelată: „«Am ieșit din baie, el era pe canapea. Și așa ceva nu am văzut în viața mea!»”
Stiri extrasport
Fabulos! Cum a aflat în direct soția lui Florin Prunea că a fost înșelată: „«Am ieșit din baie, el era pe canapea. Și așa ceva nu am văzut în viața mea!»”

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (10)
parpalache
parpalache  •  20 Iulie 2024, 20:11

Vrajeala!Nicoleta Toncea-soția buzatului ala-a procedat cum e moda in capitalismul nostru de jungla-in care politicieni și „investitorii”inca neprinși-divorțeaza și iși fac partajul(unde binențeles ca iși cedeaza partea soției-cica sa aiba cu ce crește copii)!De ce?He he!Pai in caz ca totuși vor fi trași la raspundere pentru furaciunile lor,sa iși puna la adapost ce-au furat!(Sa nu aiba statul ce executa)!

blackseacoast
blackseacoast  •  20 Iulie 2024, 12:10

Un păcălici.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  20 Iulie 2024, 10:19
Postat de rav410wrc pe 19 Iulie 2024, 22:54

Ce-ncrengatura de gretosi ... gsp e locul potrivit pentru specimenele astea !! :)))

Ghe se pe promoveaza puscariasii, asta inseamna pt ei sport

Vezi toate comentariile (10)
Comentează