FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Cum va arăta „11”-le FCSB în meciul cu U Cluj » Sunt anticipate 7 schimbări: „Repetiție pentru Maccabi Tel Aviv”

Echipa de start aleasă de FCSB în jocul cu Virtus, 7-1 în turul I UEFA Champions League / foto: facebook.com/FCSBOfficial
Echipa de start aleasă de FCSB în jocul cu Virtus, 7-1 în turul I UEFA Champions League / foto: facebook.com/FCSBOfficial

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 15:03 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 17:46

Raul Rusescu a schițat „11”-le FCSB pentru jocul cu U Cluj din prima etapă ♦ Triplul campion al României anticipează 7 schimbări în formula de start față de meciul cu Virtus, 7-1 în turul I preliminar Champions League.

Invitat, azi, la GSP Live, Rusescu a spus că se așteaptă ca FCSB să folosească în partida cu U Cluj echipa-standard, pe care campioana urmează să o alinieze și în „dubla” cu Maccabi Tel Aviv (turul II din Liga Campionilor).

FCSB - U Cluj se dispută sâmbătă, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Raul Rusescu schițează „11”-le FCSB pentru meciul cu U Cluj

„Urmează U Cluj. Va fi un meci contra unui adversar bun și un meci în care poți să testezi primul «11» pentru «dubla» cu Maccabi Tel Aviv. Vom vedea cel mai bun «11» al Stelei.

Mi-a plăcut Edjouma până acum, dar probabil va juca Lixandru la mijloc. Oricum, e un lucru bun că FCSB are un lot echilibrat și poate schimba. În campionat, pentru regula U21, îl văd pe Musi în stânga atacului. Apoi, va fi interesant de urmărit cine va fi folosit atacant central, e o variantă și Băluță, nu doar Popa. Dar merg pe Miculescu”, a precizat Rusescu, fostul golgheter al FCSB, în direct la GSP Live.

Cum vede Raul Rusescu „11”-le FCSB în partida cu U Cluj: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Musi - Miculescu

Cum a arătat FCSB cu Virtus: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Haruț, Kiki - Șut, Edjouma - Al. Băluță, Olaru, Phelipe - D. Popa

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Turnover la FCSB

Cât timp va fi angrenată în competițiile europene, FCSB își propune să folosească două echipe total diferite, una în campionat, alta în preliminarii ori grupe.

Aseară, în San Marino, roș-albaștrii au început un program infernal: dacă vor ajunge în grupele unei competiții europene, așa cum își propun, vor juca din 3 în 3 zile până la finalul anului.

În acest sens, campioana și-a schițat planul. „Noi sperăm să avem 14-16 meciuri în plus. Ai 8, clar, în preliminarii. Cu alte 6-8 în grupe, te duci în 16 meciuri în plus. Atunci, va fi imposibil să joci cu aceiași jucători. Nu putem, am demonstrat că nu știm să jucăm cu aceiași jucători. Avem un meci în Europa, venim în țară și ne fac toți zob! Atunci, va trebui să schimbăm complet! Ai 22 de jucători, joacă 11 cu 11”, a precizat, la Prima Sport 1, Mihai Stoica, managerul FCSB.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (21)
fecesebistdemic
fecesebistdemic  •  11 Iulie 2024, 18:50
Postat de contrabas3 pe 10 Iulie 2024, 20:22

Ce scor? Lol!

Presimt un 0-2 sec

thiamarcos
thiamarcos  •  11 Iulie 2024, 07:57
Postat de rav410wrc pe 10 Iulie 2024, 19:20

Ce naiba sa-i mai "doara" cand joaca-n preliminariile UCL, din postura de campioana a mamaLigii, la nevoie si-n Ghencea, cu o medie de spectatori de 15-20k, cea mai mare din mamaLiga !? Cu ce i-ar ajuta de-ar scrie pe tricouri "Steaua", in loc de "FCSB" ?! ;))) Ia, sa auzim ce s-ar schimba, in afara de faptul c-ar trebui sa cotizeze pe la toate capusele Armatei, in bine cunoscutul stil bugetaresc romanesc !? :)))

I-ar ajuta, stai tu linistit... Crezi ca suporterilor respectivi le place ca zbiara alt nume in tribuna? Esti constient ca nimeni pe nicaieri n-a scandal vreodata "fe-ce-se-be" sau "be-ca-li"? Saracii suporteri, daca ii intrebi, toti ar prefera ca echipa aia sa se bata un an pentru evitarea retrogradarii dar sa aiba cu adevarat numele de Steaua. Daca as fi fcsbist l-as huidui la fiecare meci pe Cioban, fiindca in zgarcenia lui nu face o oferta oficiala sa cumpere drepturile si palmaresul, cu maxim 10-20 de milioane de euro s-ar rezolva (fiindca si factorul politic ii este favorabil si ar gasi pana la urma calea juridica pentru a permite tranzactia). Am ajuns sa cred ca Becali nici nu vrea cu adevarat numele de Steaua, fiindca l-ar pune pe el in umbra, si in plus numele ala imposibil, FCSB, e creatia geniului lui, il iubeste. E trist sa fii fcsbist in ziua de azi, chiar daca esti pe primul loc in clasament...

contrabas3
contrabas3  •  10 Iulie 2024, 20:22
Postat de fecesebistdemic pe 10 Iulie 2024, 16:41

Clona becalifera pierde sambata

Ce scor? Lol!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează