FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Dan Nistor, după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Mister Sabău va avea probleme de acum înainte”

Dan Nistor (36 de ani)
Dan Nistor (36 de ani)

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 21:13 / Actualizat luni, 26 august 2024 21:30

Dan Nistor, mijlocașul lui U Cluj, a analizat victoria cu Gloria Buzău, scor 2-0. Ardelenii au urcat pe primul loc în Superliga, după partida din etapa a șaptea.

Nistor a marcat din penalty, dar e nemulțumit. El ar fi vrut să puncteze și din acțiune. În schimb, el s-a arătat mulțumit de rezultat și speră ca U Cluj să rămână pe primul loc pe tot parcursul sezonului.

Mulțumit și de coechipierii lui, Nistor e de părere că Ioan Ovidiu Sabău va avea probleme să aleagă doar 11 jucători care să înceapă meciurile, deoarece toți fotbaliștii de la U Cluj sunt în formă bună.

Nistor, după Buzău - U Cluj: „Mister Sabău va avea probleme”

„Sunt puțin supărat, Alex mi-a zis azi că voi marca din acțiune, nu doar din penalty, dar nu am reușit. Ne bucurăm pentru rezultat. Problema va fi la mister de acum, pentru că cei care intră își fac treaba, va avea probleme să facă primul 11.

Noi vrem să fim la final primii, nu facem poze acum cu clasamentul”, a declarat Dan Nistor după meciul cu Gloria Buzău, la Digi Sport 1.

U Cluj poate fi o Unirea Urziceni, dar prea repede a ajuns pe primul loc. Prea repede a ajuns pe primul loc și s-ar putea să vină balaurii mai târziu.

- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Clasamentul la zi din Superliga

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
M.Onis.
M.Onis.  •  27 August 2024, 14:39

MM... uită unele argumente care nu se pot asemăna cu defuncta Urziceni! 1-U Cluj este un Club de tradiție al fotbalului Românesc! 2-Clujul de astăzi este unul dintre orașele cele mai dezvoltate ale României deci prin rezultatele pozitive pot fi atrași și sponsori pe termen lung. 3-U Cluj nu are în conducerea sa oameni guralivi de genul MM şi nici un antrenor coleric care se ceartă cu toată lumea cum a fost la Urziceni. U Cluj are un antrenor de o modestie și bun simț greu de în fotbalul românesc, deci comparația cu Urziceni nu își are rostul.

daniaania
daniaania  •  27 August 2024, 08:38

Astea se visează campioni, mai este mult până departe. Sunt o echipă mică, sa se bucure daca vor intra in play off.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  27 August 2024, 06:45
Postat de schalker pe 26 August 2024, 22:18

RESPECT "U"! Felicitari Sabau! Pacat ptr. caini ca joaca in acest moment cu ei, un 1-1 ar fi ok.

Nu ar fi OK egal pt. Ca pierzi câte 2 puncte ! În aceste meciuri dacă tot vrei " sa faci ceva " câte 3 puncte acasă avantaj reciproc ! Dar dacă te simți pe val mergi la câștig numai ca poate îți dă cu " virgula " faci 2 egaluri te lupți ca " prostul " și la final ajuți adversarele !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează