FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA ARAD

Dan Petrescu n-a avut milă de un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu știu unde s-a grăbit, greșeli mari de tot!” + ce le-a transmis fanilor care i-au cerut demisia

Dan Petrescu, foto: Imago Images
Dan Petrescu, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2024 22:10 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2024 22:14

CFR Cluj - UTA Arad 1-3. Dan Petrescu (56 de ani), tehnicianul gazdelor, a oferit prima reacție după eșecul de pe teren propriu și a comentat scandările suporterilor clujeni, care i-au cerut demisia.

CFR a avut o seară de coșmar. A pierdut pe teren propriu cu UTA Arad, iar la final spiritele au degenerat. Suporterii n-au putut accepta eșecul și i-au cerut să plece lui Dan Petrescu. Acesta a explicat la flash-interviu faptul că este obișnuit cu acest lucru și a ținut să-i „înțepe” pe contestatari.

Concret, el a precizat faptul că este dorit foarte mult atunci când nu este antrenorul echipei, iar atunci când vine să ajute este contestat.

Dan Petrescu, declarații după CFR Cluj - UTA Arad 1-3: „Ce e corect în fotbal?”

Petrescu și-a criticat inclusiv jucătorii pentru greșelile pe care le-au comis în apărare. A fost pentru a doua oară în acest sezon când CFR a primit 3 goluri pe teren propriu. S-a mai întâmplat în etapa 4, chiar în derby-ul cu rivala U Cluj.

„La prima greșeală pe care am făcut-o la mijlocul terenului am luat un gol ușor. Reacția a fost destul de bună în prima repriză, am avut niște ocazii. La pauză am avut o discuție mai dură, efectul s-a văzut imediat, dar nu poți să iei al doilea gol în maniera în care l-am luat.

Portarul (n.r.- Mihai Popa) nu știu unde s-a grăbit, a dat-o la ei, apoi a luat gol pe colțul scurt. Sunt greșeli mari de tot, pe care nu poți să le faci în campionat. UTA e o echipă puternică, dar au dat 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Asta e istoria. La Sibiu, noi am dat 25, niciun gol.

Cred că ne-a lăsat puțin și norocul. Scorul nu arată ce a fost pe teren astăzi. Bravo lor, au fost pragmatici. Noi avem de muncă. Obiectivul trebuie să rămână calificarea în play-off, având în vedere lotul pe care-l avem. Sunt jucători importanți de atac, dacă lipsesc prea mulți, se vede.

Problema e că nu avem încă o echipă clară și se fac multe greșeli în apărare. Trebuie să mergem la muncă, să câștigăm meciul următor. Sunt obișnuit aici (n.r. - să fie contestat). Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige, nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei.

Normal că te afectează, vrei să fii susținut, dar... Când nu sunt aici, sunt bun. În rest, când sunt aici, vai de mine”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 6, cu 15 puncte după primele 10 etape. De cealaltă parte, UTA Arad a urcat pe locul 11, cu 12 puncte. Pentru CFR urmează duelul de pe teren propriu cu Poli Iași. De cealaltă parte, UTA va primi vizita celor de la Petrolul Ploiești.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  28 Septembrie 2024, 22:58

"suna-l pe Gigi la pauză că e mai antrenor că tine" - misto!!!

catalincj
catalincj  •  28 Septembrie 2024, 22:52

Dane, nu te-a dorit nimeni de data asta. Ai venit cum ai venit și data trecuta, cu coada intre picioare, umil, să mănânci o pâine undeva. Neluțu a fost suficient de prost ca să creadă că ești încă antrenor. Nu mai vrem sa te vedem, ești fricos și expirat,nu ești în stare să scapi de Deac, un jucător care daca ar avea bun simț ar anunța că fotbalul pentru el s-a încheiat de vreo 3 ani și jucam in 10 când e el pe teren. Așa că Dane du-te invartindu-se și lasă să vina un antrenor la CFR. Sau suna-l pe Gigi la pauză că e mai antrenor că tine.

istet10
istet10  •  28 Septembrie 2024, 22:50
Postat de rav410wrc pe 28 Septembrie 2024, 22:22

Dan Penalty catre Radu Petrescu: "Da-ne bah si noua ceva!" :)))

Asa... fara sa spuna o poveste... Lipsa de profesionalism.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează