FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

Aaron Boupendza +29   FOTO
Aaron Boupendza

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2024 10:04 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2024 10:04

Aaron Boupendza (28 de ani), ultimul transfer făcut de Rapid, s-a întâlnit pentru prima dată cu Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei. Omul de afaceri i-a făcut primirea gabonezului în tricoul giuleștenilor.

Este cel mai important transfer făcut de Rapid în această perioadă de mercato în contextul în care Boupenza este cotat de site-ul Transfermarkt la 5 milioane de euro. Giuleștenii au avut un start ezitant de sezon sub comanda lui Neil Lennon (53 de ani), cel care a fost înlocuit cu Marius Șumudică (53 de ani).

Odată cu venirea tehnicianului, giuleștenii au legat două rezultate pozitive, o victorie și o remiză, și au realizat mai multe transferuri de impact, iar venirea lui Boupendza ar putea reprezenta o adevărată lovitură.

FOTO. Aaron Boupendza, primit de Dan Șucu la Rapid

Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Aaron Boupendza, primit de Dan Șucu la Rapid

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de la Rapid, a publicat o fotografie inedită pe rețelele de socializare. În aceasta apar Dan Șucu, îmbrăcat în tricoul echipei și Marius Șumudică alături de Aaron Boupendza.

+24 FOTO

Cei trei s-au afișat extrem de zâmbitori, gata să dea drumul la treabă și să ridice Rapid din clasament. Aceștia au mers la baza sportivă Coresi, acolo unde atacantul gabonez și-a cunoscut noii colegi.

Rapid se află în acest moment pe locul 10, cu 9 puncte acumulate după 8 meciuri. Pentru trupa lui Marius Șumudică urmează duelul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, programat luni, 16 septembrie, de la 21:00.

Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult și voi încerca să-i răsplătesc prin evoluțiile mele, prin goluri și trofee.
Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton, cu care mă înțeleg foarte bine. De asemenea, am șansa de a lucra din nou cu Marius Șumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aștept să joc!

- Aaron Boupendza, după ce a fost prezentat la Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Campionate
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (3)
atthur
atthur  •  14 Septembrie 2024, 11:56

Nooooo,păi nu așa tată!!! Da' parizeru'??? unde-i parizeru????...????Stai să vezi ce-om mai râde DACĂ au ăia,egiptenii,ceva la mâna și-i dă la FIFA pe ambii zambareti din poză!! Presimt că vom râde mult...!!!...

_Van_Basten
_Van_Basten  •  14 Septembrie 2024, 10:43

Don't skip the leg day, Mr. Sucu!

In_my_opinion
In_my_opinion  •  14 Septembrie 2024, 10:40

Nu inteleg ce cauta madam Șucu in poza aia? Zici ca e o poza de familie la un picnic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează