FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu i-a fixat soarta lui Marius Șumudică: „Toate șansele de pe pământ! Toată lumea trebuie să înțeleagă”

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024 23:36 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 23:36

Dan Șucu a ieșit public cu un mesaj de forță, de susținere, pentru Marius Șumudică, fix înaintea reluării campionatului. În Giulești va avea loc un nou duel tare, luni, cu Farul lui Gică Hagi.

Dan Șucu a răspuns mai multor întrebări primite de la suporterii Rapidului într-un video postat pe contul de YouTube al clubului. Multimilionarul a dezbătut mai multe subiecte, nu s-a ferit să fie cât se poate de explicit și la situația antrenorului.

După „era Lennon”, Rapid a fost preluată de Marius Șumudică. Obiectivul a fost să readucă Giuleștiul pe linia de plutire și înapoi în lupta pentru supremație în Superliga.

Luni seară, în Grant, Rapid are un meci tare, din nou, cu Farul lui Gheorghe Hagi. Dan Șucu a ținut să lămurească situația antrenorului, chiar dacă Marius Șumudică are mai mult de muncă decât se anticipa, la Rapid.

Dan Șucu a strâns tot Rapidul lângă Marius Șumudică: „Evaluarea o facem la sfârșitul anului”

Câtă răbdare va exista cu Marius Șumudică în cazul în care echipa nu s-ar califica în play-off?”, a fost chestionat Dan Șucu, iar răspunsul a venit cât se poate de prompt.

„Marius este... Marius Șumudică are contract cu noi pentru întregul an. Și în speranța că dânsul își dorește - și sunt convins că-și dorește! - noi nu vom face o evaluare asupra rezultatelor decât la sfârșitul anului.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că Marius este antrenorul nostru. Avem un președinte, un director sportiv, un club întreg. Suntem cu toții alături de el. Cu toții suntem o echipă și ne sprijinim unul pe celălalt.

Toți fani sunt convins că înțeleg că este aici pe termen lung. Am ales un antrenor competent, experimentat, dedicat și, nu în ultimul rând, iubitor al Rapidului. Dorim să-i dăm toate șansele de pe pământ, să experimenteze, să facă tot ceea ce este de cuviință ca să ajungem la un rezultat bun”, a replicat patronul Rapidului.

4victorii are Şumudică în 9 dueluri cu Gică Hagi din postura de antrenori. În rest, 2 remize și 3 victorii Hagi

Încredere pentru Șumudică, furie îndreptată în alte direcții

Dan Șucu nu a fost la fel de blând cu foștii conducători din Giulești. Actualul finanțator consideră că Dinu Gheorghe și Constantin Zotta nu au expertiza necesară pentru a oferi sfaturi.

M-am consultat cu Mircea Lucescu și chiar a fost o plăcere să discut cu dânsul. Îmi place să ascult oameni care au construit ceva, nu care au distrus. Găsesc în spațiul public oameni precum Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne învețe pe noi ce să facem și cum să rezolvăm orice problemă. Nenorocirile create de dânșii ne-au costat peste 3 milioane de euro în ultimii doi ani. Nu se poate să mergem în această direcție.

Trebuie să fim atenți cu cine ne consultăm. Ne consultăm cu un om care a construit sau cu unul care a distrus? Și mai sunt și alții care au distrus tot pe ce au pus mâna. Au furat, au delapidat, au ajuns la pușcărie, iar acum vin să ne învețe. E fără sens

- Dan Șucu, finanțator Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Superliga
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează