FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Dan Șucu i-a decis soarta lui Adrian Mutu: „E foarte clar!”

Dan Șucu // foto: Imago Images
Dan Șucu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 14:02 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 14:45

Dan Șucu (59 de ani), acționar la Rapid, anunță că nu ia în calcul demiterea antrenorului Adrian Mutu (44).

Cel mai nou acționar al Rapidului, Dan Șucu, încearcă să fie prezent la toate partidele echipei. A fost și la Craiova și a simțit gustul amar al înfrângerii cu CS Universitatea:

„Normal că am suferit, dar din momentul în care Costache a fost eliminat, mult prea ușor zic eu, nu a mai fost o problemă de cine câștigă meciul, ci doar care va fi scorul final”.

Florinel Coman atenționează: „Am mai zis asta și apoi am jucat pentru nimic!”
FCSB
Florinel Coman atenționează: „Am mai zis asta și apoi am jucat pentru nimic!”

Dan Șucu, despre demiterea lui Adrian Mutu: „Nu se pune problema de așa ceva”

Referindu-se la reacția galeriei și la declarațiile liderilor acesteia, care cer plecarea lui Adrian Mutu și chiar a președintelui Daniel Niculae, omul de afaceri a precizat:

Nici nu se pune problema de așa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un președinte total dedicat clubului, extrem de competent și foarte cinstit. Astfel de oameni, competenți și cinstiți, trebuie să-i ții lângă tine, nu să-i îndepărtezi”.

Dan Șucu a mai adăugat că „și acum, toți jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Și e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”.

Cât despre dorința liderilor de galerie de a discuta cu conducerea, patronul Rapidului a spus că „nu este nicio problemă, să vină să vorbim, cine îi oprește?! Dar una e să vorbim și alta e să discutăm, să zic așa, adică de cine ia deciziile. Îi înțeleg, nici eu nu sunt mulțumit de rezultate, dar repet, nu e o problemă de antrenor sau de președinte”.

Cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic. 

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul.

- Liviu Ungurean, liderul ultrașilor Rapidului

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Rotaru îi dă replica lui Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului. Universitatea Craiova n-a primit niciodată bani de la buget!”

„Te vezi la FCSB și la anul în ciuda criticilor?” » Cum a răspuns Deian Sorescu: „Să fiu sincer...”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (20)
ED_BAD
ED_BAD  •  19 Aprilie 2023, 21:45
Postat de bridges pe 19 Aprilie 2023, 16:02

Dan Sucu nu se dezminte, un adevarat LORD. Cu rabdare si fara nervi se construieste o echipa de viitor. Agresivii, astia tari in gura ar trebui indepartati daca nu se potolesc, a trecut vremea interlopilor din galerii care controleaza echipa, santajeaza, cauta sa iasa ei in prim planul imaginii.

Dar lasa-i frate sa iasa in prim plan, ce ai tu cu ei?! Dar sa nu iasa cu vorbe in vant, sa iasa si sa anunte: "Noi, sefii gruparilor de suporteri care constituie galeria clubului, am colectat suma de 2.000.000 de euro pe care i-am donat clubului. Sa nu creada actionarii ca pot face ce vor cu ei! Dorim transparenta! Dorim sa se investeasca in mod corect si sa fim chemati la o discutie de consultare in scopul stabilirii destinatiei sumei donate. Mentionam ca, la inceputul anului viitor avem in plan sa varsam in contul clubului inca 1.000.000 de euro. Aveti aici dovada platii ! Asa intelegem noi ca trebuie sa sprijinim acest club pe care il iubim! Rapid este un club al suporterilor!" Asa sa faca si sa zica si sigur va exista o intalnire de consultare cu suporterii. Dar sa vina descultii astia sa abereze urland ca sacalii in tribuna si sa ceara demisii si "sa fim chemati la discutii, sa vedem ce este de facut"..... ?!Ce sa faceti voi, mai?! Cantati, aplaudati, aprindeti torte si fumigene (fara sa le aruncati in teren), fluturati steaguri, faceti coregrafii, incurajati echipa.... ca o faceti bine! Respect maxim tuturor!

VardyParty
VardyParty  •  19 Aprilie 2023, 19:23
Postat de Dana.Matei pe 19 Aprilie 2023, 14:57

Vedem după meciul cu fcsb, Sucule.... Presimt că va fi ultimul ptr Adi Mutu, deși mi-aș dori să câștigați....

Sucu a auzit ca joggingul pe calea ferata, la varsta lui, face miracole in pat.

danutcornel
danutcornel  •  19 Aprilie 2023, 17:53

felicitari sucu!rapidul va zdrobi zcsbgigisa!rapidulet victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează