FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

VIDEO Întrebat direct ce ar face dacă Dan Șucu îl cheamă la Rapid » Răspuns tranșant: „Pentru nimic în lumea asta”

Articol de , , - Publicat marti, 16 aprilie 2024 07:31 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 11:17

Recent plecat de la Hermannstadt, Dani Coman a fost prezent la Rapid – Sepsi 0-1.

Fostul portar al giuleștenilor, care în trecut a mai lucrat și la Astra, a văzut din tribune înfrângerea Rapidului, iar la final a analizat situația clubului. Întrebat dacă are de gând să vină la Rapid, Dani Coman a spus că pentru moment nu ia în calcul o astfel de mutare.

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”
RAPID
Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”

VIDEO. Concluziile lui Dani Coman după Rapid – Sepsi 0-1

„A fost un meci neplăcut pentru rapidiști. A fost un joc mai puțin bun, iar de rezultat nu are rost să vorbim. Nu știu ce se întâmplă cu Rapid și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre Rapid. Nu știu ce e acolo și nu ar fi corect față de oamenii din conducere să vorbesc.

Cert e că e frustrant să nu câștigi când joci acasă și ai tot stadionul de partea ta. Dar ăsta e fotbalul. Sunt convins că cei care sunt acum vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a remedia situația”, a declarat Dani Coman.

Întrebat ce planuri are, Dani Coman a declarat: „Pentru mine urmează o vacanță. Vreau să mă relaxez și să mă liniștesc. Nu am avut o perioadă bună în ultimul timp și vreau să stau cu familia”.

Apoi a fost întrebat ce ar face dacă i s-ar propune să vină în viitor la Rapid: „Dacă în momentul de față mi s-ar propune să vin la Rapid și să plece Daniel Niculae, nu aș face-o. Indiferent cât țin eu la Rapid. Nu aș face-o pentru nimic pe lumea asta”.

Indiferent de echipa la care am activat, am fost aproape de Rapid, FC Argeș și echipele la care am lucrat. Mereu veneam cu plăcere la meciurile Rapidului. Și o voi face în continuare. Nu îmi interzice nimeni. Îmi face plăcere să merg la meciuri. Merg, dacă pot, la toate meciurile. Nu înseamnă că vin la un meci ca să vânez vreun post.

– Dani Coman

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Când plus cu plus dă minus, minus, minus...
EDITORIAL
Când plus cu plus dă minus, minus, minus...
Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferință! A țipat la un jurnalist: „Ce înțelegi din fotbal, băi băiatule? Mă înveți fotbal pe mine?”
RAPID - SEPSI 0-1
Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferință! A țipat la un jurnalist: „Ce înțelegi din fotbal, băi băiatule? Mă înveți fotbal pe mine?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
gado
gado  •  16 Aprilie 2024, 10:12

Apreciez precizarea lui Coman : nu atata timp cat este D Nicolae pe post. Numai ca D Nicolae nu mai este presedintele echipei, asa cum declara dl Sucu. Acum este Director sportiv. Postul de Presedinte este liber !

babinu
babinu  •  16 Aprilie 2024, 08:52

Bani Coman site cum se clatina scaunul cu Niculae si s-a bagat in seama putin.

fibra
fibra  •  16 Aprilie 2024, 08:39

Sergiu Alexandru nota 2,esti periculos cu astfel de titlu. Te descalifici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează