FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Daniel Bîrligea, debut cu dreptul la FCSB, în amicalul de azi cu FC Voluntari!

FCSB, după amicalul câștigat în fața lui FC Voluntari, scor 3-0 / Foto: Facebook FCSB
FCSB, după amicalul câștigat în fața lui FC Voluntari, scor 3-0 / Foto: Facebook FCSB

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 13:37 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 13:55

FCSB a susținut un meci amical în compania celor de la FC Voluntari sâmbătă dimineață. Meciul a avut loc la Baza Sportivă FCSB și s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea campioanei din sezonul trecut al Superligii, conform contului oficial de Facebook al roș-albaștrilor.

Noile achiziții Daniel Bîrligea și Mihai Popescu au debutat în acest meci amical pentru FCSB, la care presa și publicul nu au avut acces.

Daniel Bîrligea, assist la debutul la FCSB

Daniel Bîrligea a reușit un assist la debutul la FCSB, reușind pasa decisivă la golul al treilea, marcat de Marius Ștefănescu în minutul 75.

Valentin Crețu a deschis scorul în minutul 6, iar Baba Alhassan a majorat diferența în minutul 36.

Primul unsprezece trimis în teren de Elias Charalambous a fost:
Udrea - Crețu, Chiricheș, Alecsandroaie, Panțîru - Șut, Alhassan - Baeten, Oct. Popescu, Miculescu - Tănase.

În a doua repriză, Charalambous a schimbat toată echipa și i-a trimis în teren formația compusă din: Vlad - Pantea, M. Popescu, Dawa, Pădurariu - Alhassan, Baeten - Ștefănescu, L. Phelipe, Popa - Bîrligea. Pe parcursul celei de-a doua reprize, Damașcan i-a luat locul în teren lui Baeten.

Daniel Bîrligea este pregătit să câștige trofee alături de FCSB: „Sunt gata de luptă!”

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Am fost foarte bine primit. Sunt pregătit pentru luptă. Sincer, de la ora 3 noaptea și până la ora 10, cred că am avut 70 de apeluri. La un moment dat i-am spus agentului să rezolve el, că eu vreau să mă odihnesc. Ai nevoie de încredere ca să faci rezultate. Am primit încredere și vreau să răsplătesc cu fapte. Aveam apeluri peste apeluri, dar eram fericit că voi face un pas în față.

Eu am decis tot, cum a zis și domnul Becali. Agentul e cu partea birocratică. Deciziile le iau eu. Dacă nu voiam să vin aici, nu veneam. Am avut câteva mesaje, dar nu m-au influențat.

Vreau să marchez cât pot de mult. Mă ajută mai mult un stil combinativ, ai mai multe șanse.

Nu îmi place să mă compar cu cineva. Sunt eu și vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am ținut cu nicio echipă, am plecat de mic din România și m-am rupt”, a declarat Daniel Bîrligea la prezentarea oficială de la FCSB.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (8)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  07 Septembrie 2024, 21:59

Ups! De asta câștiga fcsb mereu cu voluntari, sunt surori după cum văd. Asta arată cât de infect este campionatul romanesc, uni câștigă nemeritat doar pentru ca sunt ajutați nepotește de alte echipe gen Voluntari, Farul și multe altele. Frate joaca fcsb cu voluntari și amicale? Asta sa le dea încredere după ce se lasă aia băuturi sau care este problema?

Dodeliniho
Dodeliniho  •  07 Septembrie 2024, 21:56
Postat de viorelgh1 pe 07 Septembrie 2024, 15:06

Adevarul este ca si mie i-mi cam place de Birligea dar nu merita atitia bani ,parerea mea este ca ca Stefanescu este mult mai bun ,mai tehnic ,loveste mult mai bine balonul ca multi de Steaua ,dar daca ne este lasat sa joace decit o repriza s-au 20 min l-ai distrus complet ,Nicolita si-a dat auto gol cu Real si nu a patit asa ceva cum se intimpla cu Stefanescu

Ștefănescu și-a asumat asta. Putea sa rămână la Sepsi, sau sa meargă la alta echipă. Haideți sa fim serioși, probabil urâm politică de la clubul Sepsi care o tot dă în ungurește, dar este un club care ajută jucători și nu-l distruge. Dacă se ia comentările mele din trecut, chiar prevesteam scenariu asta în care Ștefănescu va suferi după venirea la fcsb. Este un băiat talentat, dar presiunea nu prea îl caracterizează și clachează. Cum spuneam și mai înainte. Și-a asumat odată cu venirea la fcsb asta. Nu trebuie să-i plângem de milă

apoklyps3
apoklyps3  •  07 Septembrie 2024, 17:20

3 puncte extern de importante și o noua victorie. Sa vina acordeon cup :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează