FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Răsturnare incredibilă cu transferul lui Bîrligea! Becali, scandal cu impresarul: „Nu face Șucu asta” » Clauza care a scurtcircuitat totul

Ioan Varga și Gigi Becali
Ioan Varga și Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 21:30 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 22:33

Răsturnare de situație! Transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani) la FCSB ar putea pica. Confirmată de Gigi Becali și Ioan Varga, mutarea momentului din fotbalul românesc ar putea pica dintr-un motiv incredibil. Impresarul jucătorului blochează transferul.

UPDATE 21:15 » Impresarul lui Bîrligea blochează transferul la FCSB! Anunțul lui Becali: „Să vedem dacă acceptă”

Gigi Becali (66 de ani) a intrat în direct la emisiunea „Digi Sport Special” și a explicat faptul că impresarul fotbalistului ar putea bloca transferul lui Bîrligea la FCSB. Mâine se va decide totul!

„Ne-am înțeles cu Varga, cu jucătorul, la contract și tot. El are 6.000 de euro acolo, eu i-am dat 25.000. A vorbit MM cu impresarul, iar el ne-a zis «De ce să dați 2 milioane? Dați un milion jumate». Am zis că-i dau și comision 100.000, impresarul voia clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Cu cine crede că vorbește, cu proștii? Eu vreau clauză de 15 milioane.

Adică eu dau 2 milioane să iau 5? Dau 2 să iau 8, 9 sau 15. Impresarul voia și contract pe 3 ani (n.r. - s-a înțeles cu jucătorul la 5 ani). Păi îl iau 3 ani să rămână liber și să pierd banii sau cum? I-am spus lui MM să-i dea contractul și să zică da sau nu. Bîrligea mi-a zis că el hotărăște, nu impresarul, dar acum jucătorul nu-mi mai răspunde la telefon!

E belea mare cu impresarii ăștia! Impresarul e un italian care nu mai are niciun jucător în afară de Bîrligea. Nu prea mai cred că se face, cum să se facă? Pe 3 ani... sunt idiot?”, a declarat Becali.

Întrebat cum ar reacționa dacă Rapid ar încerca să deturneze transferul, Becali a răspuns direct: „Nu face Șucu așa ceva. Șucu e un om de afaceri, îl cunosc, poate să facă concurență, dar nu face când e marfa vândută. E un om cu prea mult bun-simț. Exclus să facă Șucu așa ceva, dacă face asta îmi tai capul!

Urmează să vedem dacă acceptă impresarul pentru că Bîrligea nu răspunde. Dacă nu vrea, să fie sănătos! 15 milioane îi setez clauza de reziliere”.

Știrea inițială

Daniel Bîrligea, la FCSB » Gigi Becali a făcut anunțul: „Am luat atacantul pe care mi l-am dorit”

Daniel Bîrligea (24 de ani) va fi jucătorul campioanei FCSB! Anunțul a fost făcut de Gigi Becali (66 de ani). Atacantul va efectua marți vizita medicală și va semna contractul.

FCSB a dat lovitura pe finalul perioadei de mercato. Bîrligea va semna un contract pe 5 ani cu campioana României, potrivit Fanatik.

Este al doilea transfer al zilei pe care îl face FCSB, după Mihai Popescu (31 de ani) de la Farul Constanța. Daniel Bîrligea va câștiga 25.000 de euro pe lună la FCSB, devenind unul dintre jucătorii cel mai bine plătiți din Superliga.

„M-am înțeles cu Neluțu Varga, am bătut palma. Știu că este un om de onoare, așa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluțu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă niște bonusuri de performanță.

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de față cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Și până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Ioan Varga confirmă transferul lui Bîrligea la FCSB: „Fotbalul este un business”

Mutarea a fost confirmată inclusiv de Ioan Varga, patronul CFR-ului: „Da, am bătut palma cu domnul Gigi Becali, vorba-i vorbă, Bîrligea merge la FCSB. Am primit suma pe care ne-am dorit-o, plus niște bonusuri foarte importante.

Știți cum e, fotbalul este un business, iar necalificarea în grupele Conference League ne-a afectat foarte mult, pentru că am pierdut câteva milioane bune de euro, care trebuie acoperite.”

Răsturnare incredibilă cu transferul lui Bîrligea! Becali, scandal cu impresarul: „Nu face Șucu asta” » Clauza care a scurtcircuitat totul
Daniel Bîrligea, foto: Imago Images

Cotat la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt, Bîrligea a reușit 4 goluri și 3 assist-uri în 11 meciuri în acest sezon, în toate competițiile.

Contractul lui Bîrligea cu CFR Cluj ar fi expirat vara viitoare. Atacantul a fost în lotul României la EURO 2024, fiind unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj. Clujenii l-au transferat în această vară pe Louis Munteanu, iar șansele ca Bîrligea să mai evolueze constant ar fi scăzut drastic.

Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2022, de la Teramo, din Italia. A jucat datorită regulii U21 la început, însă s-a impus în echipa de start și a rămas titular și după ce a trecut de 22 de ani.

Fotbalistul are 102 meciuri în tricoul lui CFR Cluj în toate competițiile, a marcat 29 de goluri și a dat 11 pase decisive. De la echipa din Gruia a prins și naționala, alături de care a fost la EURO 2024.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (106)
lunetistu
lunetistu  •  03 Septembrie 2024, 17:27
Postat de In_my_opinion pe 02 Septembrie 2024, 19:04

Mutare buna! Becalli il va vinde cu cel putin 6 milioane, poate mai mult daca prinde si cateva meciuri bune la natională.

15 milioane , nu 6 si asta dupa 5 ani ca asa-i facut contractul .. Deja i-a pus pretul `corect` .

c0ncret
c0ncret  •  03 Septembrie 2024, 17:20
Postat de WelshW pe 03 Septembrie 2024, 14:27

pai tu esti singur si esti un zero barat ,se vede si dupa nicknameul tau.

Toti radem de tine, esti preferatul nostru. Nu ne mai saturam. :)))

Catalynn_24
Catalynn_24  •  03 Septembrie 2024, 14:36
Postat de Silv1U pe 03 Septembrie 2024, 12:00

Eu credeam că mai curând vom vedea legea modificată sau pe Steaua invitată în Liga 1 după o înțelegere parafată între Bichir și Burleanu ... decât să văd "sintagma Steaua" cenzurată pe fițuica asta de doi lei. :-))) Merci pt felicitări.... însă tre' să recunosc că gestul eroic al "moderatorului necunoscut" care-a ascuns "Steaua" ciobanului printre steluțe.... mi-a adus o bucurie chiar mai mare decât victoria noastră contra câinilor. De obicei nu susțin "politica pumnului in gură" .... dar când e vorba de fecesebiști... orice pumn în gură e binevenit. :-))) Așa e: s-a scris o pagină de istorie ... insă rămâne de văzut dacă "istoria" se va repeta și această manieră de moderare se va permanentiza .... sau a fost totul doar un foc de paie ... cum se întreba și fratele arădean aseară pe miniforumul nostru: "rav410wrc. 14 hours ago. Deci dc mai folosesc gigistii "Steaua" facand referire la FeCeSeBe, este o "acuzatie grava si neprobata" !? No hat, asta DA, lovitura de teatru ... Sa vedem dacă-i in functie de cerber sau e nota de subsol (ordin) pt toata redactia"

Indiferent de ce va urma, precedentul a fost creat deci putem spune “Sí se puede!” ca tot vin alegerile (alea importante, nu cele cu Nicu și Marcel) peste noi. :-))) Cred ca moderatorul necunoscut :-))) a fost un lone wolf, iar dacă nu a fost încă dat afară, sigur a fost băgat în ședință la prima oră! :-))) Cum băi să faci așa ceva poporului fcsbist când tocmai te-ai lăudat cu recordul all time de clickuri într-o lună (84M) acum nici 2 zile!? Cum băi!? Ce n'est pas possible!!! :-)))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează