FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Daniel Lasure semnează în Superligă! Vine să se bată la play-off. Clubul confirmă GSP.ro

Fundașul stânga Daniel Lasure (30 de ani) va deveni noul fotbalist al celor de la U Cluj. foto: Imago Images
Fundașul stânga Daniel Lasure (30 de ani) va deveni noul fotbalist al celor de la U Cluj. foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 30 iulie 2024 11:05 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 12:33

Fundașul stânga Daniel Lasure (30 de ani) a devenit noul fotbalist al celor de la U Cluj. Clubul din Ardeal a confirmat știrea anunțată exclusiv de GSP.ro

Daniel Lasure a ajuns la o înțelegere cu ardelenii și a semnat cu aceștia din postura de jucător liber de contract. Înțelegerea va fi valabilă pe un sezon și va exista și o opțiunie de prelungire. Acesta a evoluat ultima dată pentru SD Amorebieta, din liga a doua spaniolă.

UPDATE Ora 11:45 / U Cluj a confirmat transferul. Când a avut fotbalistul cel mai greu meci al vieții!

Pe 18 martie 2021, pe când juca pentru Leganes, Daniel a primit o veste cruntă, fiind diagnosticat cu cancer testicular, a informat site-ul oficial al ardelenilor, fcucluj.ro. După o bătălie de câteva luni, acesta a învins boala.

A vorbit într-un interviu pentru site-ul oficial al celor de la Real Zaragoza despre ce a simțit în acele clipe: „A fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții mele. Apare foarte multă incertitudine și e o situație foarte complicat de gestionat.”, dar și despre ce a simțit când a triumfat în lupta cu boala: „Sunt foarte fericit să fiu în viață și să am o nouă oportunitate de a trăi zile precum aceasta.”

A revenit pe teren în tricoul celor de la Real Zaragoza pe 20 mai 2022, într-o victorie din liga a doua spaniolă cu CD Lugo. În ultimul sezon, Lasure a jucat în tricoul celor de la Amorebieta. A bifat în total 31 de partide în toate competițiile, fiind integralist în 18 partide de campionat.

Daniel Lasure semnează în Superligă! Vine să se bată la play-off. Clubul confirmă GSP.ro
Lasure se acomodează cu Cluj Arena, casa lui U

Știrea inițială:

Daniel Lasure a ajuns la Cluj pentru a semna cu Universitatea

Fotbalistul se află în aceste momente în Cluj, unde a făcut deja vizita medicală și urmează să semneze contractul cu noua echipă.

În cariera lui, Lasure a evoluat doar în ligile inferioare ale fotbalului spaniol. A mai jucat pentru Real Zaragoza, CD Tenerife, CD Leganes și Eibar.

Conform surselor GSP.ro, acesta ar mai fi avut oferte din partea mai multor cluburi din Spania, dar a preferat să încerce o aventură într-un campionat din străinătate. Acesta a fost atras de ideea de a se lupta pentru prezența în cupele europene.

Eliberează postul lui Alexandru Chipciu. Ce se va întâmpla cu liderul echipei

La U Cluj, fotbalistul cotat la 200.000 de euro va avea o misiune dificilă, în primă fază. Va trebui să se lupte pentru postul de titular cu Alex Chipciu, cel care a opucat această poziție în ultima perioadă. Fostul fotbalist de la FCSB este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău.

Totuși, din momentul în care ibericul se va impune în formula de start, căpitanul ardelenilor va trece în poziția de extremă. Lasure ar urma să joace fundaș stânga, Chipciu extremă stânga.

De rezultat sunt mulțumit, de joc absolut deloc. N-am prins o zi bună. Au fost destul de lenți și crispați atunci când am avut mingea, fără să dăm siguranță. Am pierdut destul de multe baloane, atacanții ar fi trebuit să-și asume mai mult, să intre în combinații. Am jucat cu teamă, n-a fost o zi reușită din punct de vedere al jocului, dar e un rezultat care mă mulțumește. Thiam va apărea la următorul meci. E un grup frumos la Cluj, cred că putem mai mult decât am arătat în această seară.
- Ioan Ovidiu Sabău, după UTA - U Cluj

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
sport66
sport66  •  31 Iulie 2024, 04:40

are experienta....asta conteaza f mult///

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 Iulie 2024, 16:49

Superb! Aduceti tata toti ofilitii de pe unde-i gasiti; ligi inferioare, bolnavi, etc...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează