FOTBAL  »  Superliga  »  „2 LA 1”

VIDEO / EXCLUSIV „A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”

Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”
Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2024, 15:08 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2024 15:08

Invitat în podcastul GSP „2 la 1”, Daniel Niculae, fostul președinte al celor de la Rapid, a răspuns atacurilor venite dinspre Dan Șucu. Niculae s-a despărțit de alb-vișinii în vară.

Implicat în dosarul materialelor pirotehnice și ca urmare a unui play-off slab, încheiat de Rapid doar pe locul 6, Daniel Niculae a încetat colaborarea cu giuleștenii în vară. Era președintele clubului din 2021.

Daniel Niculae dezvăluie 6 greșeli flagrante făcute de Rapid: „Acela a fost momentul zero. Când l-aș fi pus pe Șumudică antrenor?”
„2 LA 1”
Daniel Niculae dezvăluie 6 greșeli flagrante făcute de Rapid: „Acela a fost momentul zero. Când l-aș fi pus pe Șumudică antrenor?”

VIDEO. Daniel Niculae: „Am observat că au fost aduși băieți răi, iar Rapid suferă”

„Despărțirea mea de Rapid a fost o decizie comună. Eu am ajuns la final de contract... Nu știu dacă a fost corectă decizia sau nu, dar ea s-a luat.

Mai aveam contract pentru încă două luni, însă decizia a fost luată înainte de meciul de la Constanța (n.r. - 1-3 cu Farul în runda #6 a play-off-ului anterior), unde am avut o discuție mai aprinsă în lojă, și așa a fost luată hotărârea”, a declarat Niculae, în cadrul podcastului GSP „2 la 1”.

S-a stricat totul cu două luni înainte de finalul campionatului. Unii au fost băieți buni, prea buni pentru alții, și au plecat. Au fost aduși băieți mai răi”, mai spune Niculae, referindu-se la declarațiile făcute despre el de către Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului.

Daniel Niculae, replică pentru Dan Șucu: „Nu sunt yes-man”

În locul lui Daniel Niculae, Rapid l-a numit președinte pe Viorel Moldovan. Și chiar la conferința de prezentare a lui Moldovan, Șucu l-a atacat frontal pe Niculae: „Daniel Niculae e un om excepțional, dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun. Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care, în loc să vină cu soluții, prezintă motive pentru care nu se poate face ceva!”.

Cum a replicat fostul atacant la naționalei? „Este părerea dânsului. Noi am avut discuții constructive tot timpul. Nu sunt un yes-man dacă văd că lucrurile nu merg bine. Nu știu ce înseamnă pentru dânsul băieți buni, cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el. Am observat că au fost aduși băieți răi, iar suporterii rapidiști și clubul Rapid suferă din această cauză”.

„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
Daniel Niculae, alături de Alexandru Barbu și Raul Rusescu

La Rapid este totuși stabilitate. Dan Șucu și Victor Angelescu continuă munca pe care au început-o împreună acum 2-3 ani. Rezultatele sunt departe de ceea ce ne-am fi dorit cu toții înainte de începerea sezonului. Greșelile au fost făcute atunci (n.r. - se referă la numirea lui Lennon), iar acum lucrurile trebuie îndreptate.

La începutul sezonului se vorbea despre calificarea în play-off, dar parcă în campionatul precedent se discuta despre câștigarea titlului... Trebuie să fim realiști, iar toată lumea trebuie să fie în spatele lui Șumudică, să-l susțină

- Daniel Niculae, în podcastul GSP „2 la 1”

Ce urmează pentru Daniel Niculae: „Au fost câteva discuții, dar nu s-a concretizat nimic”

Niculae plănuiește să-și continue cariera de conducător în fotbalul românesc: „E ceea ce îmi doresc să fac mai departe, vreau continuitate. Nu m-aș fi văzut antrenor, poate doar la copii și juniori, pentru că îmi place să interacționez cu copiii. E greu totuși să găsesc ceva, pentru că sunt puține echipe. Au fost câteva discuții, dar niciuna dintre ele nu s-a concretizat”.

VIDEO. „2 la 1” cu Daniel Niculae e azi, de la 18:00, pe GSP.ro

Cine e Daniel Niculae:

  • în România, a evoluat pentru seniori la Rapid, Extensiv Craiova și Astra;
  • în străinătate, a jucat la Auxerre, Monaco, Nancy (Franța) și Kuban (Rusia);
  • a câștigat două titluri, unul cu Rapid, celălalt cu Astra;
  • mai are în palmares 4 trofee, două Cupe și două Supercupe, toate cu Rapid;
  • a fost providențial în echipa Rapidului care ajungea până în „sferturile” Cupei UEFA - 2006;
  • are 9 goluri în 38 de selecții la națională, cu care a participat la Euro 2008;
  • a contribuit la renașterea Rapidului, fiind conducătorul clubului în perioadele 2017-2018 și 2021-2024.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scandal cu Denis Drăguș la Trabzon! Coechipierii s-au luat de el, Guneș anunță măsuri
Campionate
Scandal cu Denis Drăguș la Trabzon! Coechipierii s-au luat de el, Guneș anunță măsuri
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
Superliga
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
FCSB - Rapid » Echipele probabile: surpriza pregătită de Marius Șumudică
Superliga
FCSB - Rapid » Echipele probabile: surpriza pregătită de Marius Șumudică

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (3)
Normal
Normal  •  27 Octombrie 2024, 17:11

Daniel Niculae este unul dintre marii rapidisti care au facut lucruri exceptionale pentru Rapid si din teren si din afara terenului si trebuie adus cat mai repede inapoi la club !

Kogalniceanu16
Kogalniceanu16  •  27 Octombrie 2024, 16:46

Să spună Daniel Niculae dacă e în proces cu Vlad Baltazar !

Corcodel_topor
Corcodel_topor  •  27 Octombrie 2024, 15:42

Niculae este rapidist adevarat si clar are respectul tuturor fanilor acelei echipe, insa pe speta asta nu are dreptate. Se vede si din emisiunile TV ca nu este baiat rau, dar e greu in orice afacere sa tii ascunse de patron unele lucruri. Indiferent de functia pe care a avut-o, la urma urmei era angajatul lui Dan Sucu si era clar ca lucrurile pe care galeria le facea si toate ascunzatorile din stadion aveau pana la urma sa ajunga la urechile patronului. Si logic ca omul de care Sucu s-a debarasat a fost fix cel care stia de lucrurile astea, dar care a ales sa taca si sa mearga pe burta. Nu cred ca pe Sucu l-ar fi deranjat daca treburile astea s-ar fi intamplat in timp ce avea si el habar de ceea ce se intampla. L-a deranjat tocmai ca un apropiat i-a ascuns lucrul asta si de aici decizia de a-l indeparta de la club.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează