FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Olaru, salvatorul campioanei FCSB în meciul cu Farul: „Sunt pregătit pentru returul cu Sparta”

Darius Olaru foto: Cristi Preda / GSP
Darius Olaru foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2024 23:20 / Actualizat vineri, 09 august 2024 23:42

Darius Olaru (26 de ani), mijlocașul de la FCSB, și portarul Ștefan Târnovanu (24 de ani) au vorbit la finalul meciului cu Farul, scor 3-2.

Meciul dintre FCSB și Farul, din etapa cu numărul 5 a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 3-2. Ionuț Vînă a dus echipa lui Hagi în avantaj încă din minutul cinci, „roș-albaștrii” au restabilit egalitatea în minutul 42, după golul marcat de Marius Ștefănescu. Narek Grigoryan a reușit ultimul gol al primei reprize în minutul 43.

Darius Olaru a marcat golul de 2-2 în minutul 88, iar mai apoi a reușit să aducă victoria echipei în minutul 90+4 după un penalty obținut de Adrian Șut. MVP-ul partidei a explicat cum s-a produs revenirea.

Reacția lui Darius Olaru la finalul meciului

„În campionat nu stăm prea bine și avem nevoie de puncte. Nu mă gândeam la locul din clasament, dar știam că avem nevoie de victorie. Toată echipa a jucat bine, am avut multe ocazii în prima repriză, adversarul a avut două șuturi pe poartă în prima repriză și a marcat două goluri, așa a fost să fie, ne bucurăm.

Știm că începutul nu e bun, sezonul trecut a fost diferit, trebuie să luam mai bine și meciurile astea că sunt importante și o să alergam mult pentru puncte.

Este cel mai aproape obiectiv grupele Champions League, e visul nostru, am câștigat campionatul degeaba dacă nu reușim. Acum sunt mai bine (n.r. după accidentare) și sunt pregătit pentru retur”, a declarat Olaru, la finalul meciului, la Prima Sport.

Ce a declarat Ștefan Târnovanu, după victoria cu Farul

Ștefan Târnovanu a fost dezamăgit de prestația slabă pe care a avut-o la începutul meciului, dar totuși s-a bucurat pentru scorul final.

„A fost un meci început prost, am primit gol dintr-un șut deviat. Și golul doi... nu pot să înțeleg. Șansa face parte din joc. Am reușit să întoarcem jocul în partea a doua, iar asta este foarte bine. Au intrat foarte bine cei de pe bancă, a fost o victorie frumoasă. Luăm gol la fiecare ocazie, nu știu de ce se întâmplă asta.

Nu ne gândim la partidele europene, ne concentrăm întotdeauna la următoarea partidă. Ne dorim din suflet să ne îndeplinim obiectivul în cupele europene. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi, am înțeles deja că este sold-out. Este o echipă foarte puternică, nu contează cum jucăm, trebuie doar să ne calificăm. Nu am avut șansa de a câștiga în tur, sperăm să o facem acum”, a afirmat Târnovanu.

Clasamentul actual al Superligii

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Selecționerul Lituaniei acuză: „România nu are nevoie de ajutor. Am avut gol valabil!”
Nationala
Selecționerul Lituaniei acuză: „România nu are nevoie de ajutor. Am avut gol valabil!”
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Mihai Rotaru a intrat în direct la miezul nopții și l-a distrus pe Edi Iordănescu în „cazul Mitriță”: „Niciodată nu l-a băgat în seamă, Lucescu a știut”
Nationala
Mihai Rotaru a intrat în direct la miezul nopții și l-a distrus pe Edi Iordănescu în „cazul Mitriță”: „Niciodată nu l-a băgat în seamă, Lucescu a știut”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  10 August 2024, 13:46

Arbitrii au salvat FCSB UL !

dansy
dansy  •  10 August 2024, 11:45

Salvatorii FCSB sunt Vidican și Kovaci! Inca două puncte nemeritate pt fcsb

parpalache
parpalache  •  10 August 2024, 09:46

Film artistic,producția casei de fime„Cooperativa Omenia”!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează